-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
SunMount3r #13884 üzenetére
MPC 450 6k újonnan és az egy nagyon jó pad.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
SunMount3r #13884 üzenetére
De Goliathusból is van Speed, meg Control.
Mindenesetre az az 5,5k olyannyira karnyú, hogy túl sok opció nincs is. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
SunMount3r #13867 üzenetére
Akkor részemről passz, nem volt még Gigantusom. Inkább mondd az igényeidet, és akkor keresünk valamit.
---------------------------------------------------------------
más: Na, csak vettem egy második Shidenkai-t, csak ezúttal egy S-est, hogy ne az epres L-et kelljen ölni. Aranyos amúgy, és ugyanúgy a helyén marad, mint a nagy, szóval méret helyett inkább tényleg csak a MID keménységből fakadhat, hogy némelyik nem tartja annyira stabilan a helyét egy-egy asztallapon.
Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy meddig marad fehér.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
SunMount3r #13862 üzenetére
Kétféle Goliathus van.
-
sNk77
aktív tag
válasz
SunMount3r #11912 üzenetére
Emlékeim szerint a Gigantus gyorsabb, de hátha van itt valakinek mind2.
-
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #11900 üzenetére
Kicsit nedves kézzel értem hozzá, vagy mikor pár csep rácseppent foltot hagyott.
Délután áttöröltem az egészet, most száradt meg, így nem látszódik. -
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #11894 üzenetére
Hosszú távú használat alatt kellemetlenül bemelegszik rajta a kezem, a vízcseppektől pedig foltos lesz a felület, nem tudom hogy ez a többi színnél is érvényes e.
-
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #11894 üzenetére
Hát nem csillámpóni azért és nem is egy Twilight vámpír. Mint az autóba lévő fényvisszaverő mellényen az ezüst csík, kb úgy kel elképzelni, ahhoz hasonló. Kopásállóság kérdéses, de ez se nálam fog kiderülni szerintem.
Mindig minden eladó, csak ára van (szabad osztott meghajtó ez volt)
Azt én kihagyom...
-
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #11891 üzenetére
Hát szerintem nem adja úgy vissza, erősen fényviszony függő a dolog. [link]
-
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #11891 üzenetére
Fényes, nem matt a felülete, erre akartam utalni. Próbálok majd másikat csinálni amin látszódik.
-
válasz
SunMount3r #11878 üzenetére
Vékonyabb, könnyebb, szarabb padok nem simulnak ki
-
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #11878 üzenetére
Nekem pont fordítottak a tapasztalataim.
-
4nick8
őstag
válasz
SunMount3r #11852 üzenetére
Téves. Volt a Pixelben. A sima és az Archtype is.
-
sNk77
aktív tag
válasz
SunMount3r #11842 üzenetére
Igen, a hámló zsíros bőrrel tele ment és durván megfogta ott az egeret ahol a legtöbbet volt használva(gondolom én, hogy ez okozta). Ha úgy tört meg rajta a fény még látni is lehetett tisztán hol a "zsírfolt". Mosás után pedig megint siklott ahogy kell. A finom szövése miatt lehet.
Nem tudom, nem írtam ilyet, hogy a speed a leggyorsabb, vagy mégis? Hol meg mivel szemben gyorsabb? Én még azt se merném egyértelműen kijelenteni, hogy a speed gyorsabb a controlnál. Ami biztos, hogy a control nem lassul be 1-2 hét alatt, és nem olyan lassú ez. Simán van olyan gyors mint a speed szerintem, csak könnyebb megfogni rajta az egeret egy rántás után.
A tfx, dash-en agyaltam, hogy a dash milyen lehet a tfx-hez képest. Szerintem gyorsabb mert simább a felülete és ezért kevésbé "control pad". A MadCatz Glide, Tfx, Dash, AMP500 négyesből gyorsaságra az interneten találtak alapján Glide >= AMP500 > Dash > Tfx. A glide-ot meg az amp500-at egyformának mondják több helyen gyorsaságra. Pénztárcabarát az AMP500, jó méretre is, legalábbis nekem. A Dash a gyártó és a tesztelők szerint is jó abból a szempontból, hogy minden irányba egységes sebességű. Ami erről eszembe jut a Razer Gigantus, ami pont nem ilyen volt, teljesen eltért az X és Y tengely sebessége. A halálom egy padnál ha ez eltér. Az egér legyen halál precíz, meg a játék is legyen jól beállítva stb., a pad meg ilyen közben. Lehet valakinek pont ez jön be ha az Y tengelyen lassabb, passz, hogy miért. Szerintem meg csak szimplán sza*ik rá, megvette mert az egyik milliós nézettségű fortnite-os is ezt használja, akkor csak jó lesz neki is.
-
copass
veterán
válasz
SunMount3r #11852 üzenetére
nah igen, elég régi. de a razer control vs speed döntésben segített.
a control most kábé egy kodiak goliath szint szerintem. -
sNk77
aktív tag
válasz
SunMount3r #11826 üzenetére
-
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #11831 üzenetére
Szétnézek a szüleimnél, lehet megvan még valahol...
-
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #11829 üzenetére
Munkára használtam, szóval kb napi 8 óra
Aqua vagy Ipon volt. Egyik haver is így járt anno, de ez már vagy 6-8 éve volt.
De mondjuk a Kodiakon meg nem kopott meg ugyan ilyen használattól.
-
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #11826 üzenetére
Nekem teljesen szétkopott kb 2 év alatt nem hc gamingen, a közepén nincs is minta jóformán. Kímélve mondjuk nem volt.
-
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #11809 üzenetére
A 45x40cm-es
Nálam csak a 36x30cm es van L-esbe. A Thor a leggyorsabb álítólag.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #11793 üzenetére
Szállítással együtt már olyan "átlag'" árnak jön ki. De itt 2 méretet is írnak az "L"-hez: 330x300 és 360x300, akkor melyik az igaz nem tudja valaki? ÉS ezek közül akkor a "Thor" típus a leggyorsabb?
-
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #11787 üzenetére
45euró igen, ha jó akkor megérheti, kb olyan Zowie ár...
-
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #11779 üzenetére
A limitált kiadások szerintem gyorsabbak, de van különbség azok között is.
-
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #11777 üzenetére
-
fagylalt
senior tag
válasz
SunMount3r #11757 üzenetére
Az AMP500 sajnos kicsi nekem (430x370x1.8mm), így az élből kiesett. Aki hasonló méretet keres annak jó választás tűnik, mert jók vele a tapasztalatok.
A Goliathus gyorsabb, mint a Gigantus. Utóbbi inkább control-nak tűnik.
(#11759) Zaied: Az elvárásaim miatt (nagy méret, szövet/hibrid, gyorsaság, varrott élek) sokkal kisebb a mozgástér. Ahogyan láttam ~ 3mm a jellemző, csak 1-2 kivétel van, ami ennél vastagabb (pl. KODIAK, Corsair MM350, HyperX Fury S Pro).
(#11760) Amerigo57: Kinézetével nekem sincs gondom, a vastagsága az, amit keveslek, illetve olvastam, hogy légzsebek alakulhatnak ki rajta. Nem beszélve arról, hogy a varrása magasabb az anyagtól, ami kényelmetlen lehet. Inkább a listám aljára tettem.
Tehát kb. 900x400mm méretű egérpadok között nézelődöm. Több óra böngészés, utánajárás után a következő (szűkített) listát állítottam össze, amik között már nem tudok egyértelműen dönteni:
- Cooler Master MP510 XL (900x400x3mm / Cordura / közepesen gyors)
- SPC Gear Endorphy Cordura Speed XL (900x400x3mm / Cordura / gyors)
- Endgame Gear MPC890 Cordura (890x450x3mm / Cordura / gyors)
- Corsair MM350 (930x400x5 mm / szövet / közepesen gyors)
- Asus ROG Steath / BLK LTD (900x440x3mm / szövet / közepesen gyors)Infók, amit begyűjtöttem róluk:
- A CM a leglassabb a Cordurák közül, de ez tűnik a legjobb minőségűnek.
- Az SPC a korábban linkelt táblázatban (sebesség tekintetében) nagyon előkelő helyen szerepel, páran írják, hogy a Scabbard vastagabb verziója, de a tartósságáról nem szól a fáma. Normális (pl. angol) teszt nincs róla és mivel ismeretlen számomra a márka (lengyel), ezért szkeptikusan állok hozzá. Videókon a varrása nem tűnik szépnek.
- Az Endgame Gear padja szintén gyors, hasonlóan az SPC-hez. A szélessége miatt is tetszik. A varrása viszont ennek sem tetszik annyira, illetve a nagy logó a jobb sarkában.
- A Corsair elég gyors ahhoz képest, hogy szövet. Valószínűleg ez a legkényelmesebb ezek közül. A mintája zavar egyedül.
- Az Asus-ról sem találtam sokat. A Scabbard alternatívájaként írtam fel, de annál lassabb. A MM350 jobbnak tűnik. Talán a szélessége (+4 cm) az egyedüli előnye.Ha van valakinek tapasztalata a fentebbiek valamelyikével (vagy kisebb/nagyobb) változatával, akkor kérem ossza meg velem! Ötleteket továbbra is szívesen fogadok!
-
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #11773 üzenetére
Szerintem limitált kiadásra gondolt, mint pl a neon rider, pubg.
-
4nick8
őstag
válasz
SunMount3r #11773 üzenetére
Limited megszünt és már a maradék is elfogyott.
-
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #11734 üzenetére
Mi az hogy régi? Még a régi logós?
Szerintem a QcK sose volt gyors, mindig ilyen közép kategória volt
A QcK limitált padjaihoz hasonló, azok ilyen gyorsak talán(talp mérettől is erősen függ a dolog).
Úgy ahogy nem mindegyik Goliathus se gyors...Most ezek vannak nálam ehez tudom visznyítani csak: Allsop, QcK Faze, Kodiak mindegyik padja, hyperx speed, QcK Limited.
A többi egerem el van rakva, mostanában meg csak kerámia talpat használok, szóval csak nagy kutakodás után tudok teflonost nézni, de a g400s a közelbe van, legutóbb kikerestem.
Nagyon gyorsan megjött szerintem.
-
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #11731 üzenetére
Hát annál sok minden gyorsabb, köztük ez is, de mint mondtam eddig még csak kerámia talpakkal néztem.
-
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #11717 üzenetére
Nekem volt amelyiknek 2 év alatt megkopott a használt területe.
-
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #11715 üzenetére
Szerintem gyorsan kopnak, én azért nem szererem annyira.
-
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #11711 üzenetére
Évek óta nem próbáltam Razer padot, szóval nem tudom.
Kodiak padokat használok főként most, de nem mondanám gyorsabbnak azokat se. -
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #11707 üzenetére
Mihez képest én pár ezer forintért váltam meg egy szinte alig használttól és símán kibírnak 10 évet.
Nem tudom nem próbáltam.
-
Zaied
addikt
válasz
SunMount3r #11703 üzenetére
Allsop Raindrop
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #11703 üzenetére
Corsair M330 jobb/gyorsabb nála ebből a szempontból? (A többiért az ajánlóban majd 10K-t nem adok ki!)
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
SunMount3r #7948 üzenetére
Én, ahogy pár hsz-al ezelőtt írtam is, csak azért próbáltam be, mert a méretéhez képest kb. fél ingyen volt. És igen, csak kíváncsiságból, természetesen tisztában voltam vele, hogy koppintás.
-
Vanir
veterán
válasz
SunMount3r #7948 üzenetére
Az tuti hamisitvany, igen.
Amugy a finomabb felulet nem mindig egyenlo a jobb csuszassal. A rucskosebb egerpadok jobban csusznak in general. -
TeebyKay
őstag
válasz
SunMount3r #6684 üzenetére
Elvileg lehet mosógépben mosni, de ha eddig nem okozott ilyen problémát a pad akkor feltételezem nem attól van. Orvos többet tud mondani.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #5919 üzenetére
Hozzá teszem, tisztán, full műanyag padom még nem volt, tehát nem tudom ez mit hozna jobban kopásállóság szempontjából (az alu padnál ugye egy vékony réteg volt csak a műanyag), de ez a Func 1030 érdekelne, emlékszem, már vagy 8 éve is ezt zengte a net, hogy jó padok. Persze még neten se lehetett kapni akkoriban se... Interesting....
-
arcitec
addikt
válasz
SunMount3r #5903 üzenetére
A G440-et vedd ha már rászánod a pénzed + 3200 ft és őrők és nem nagyon van jobb ...
-
válasz
SunMount3r #5903 üzenetére
Hasonló, mint a QCK, viszont vékony mint az állat. Lassabb, mint a Goliathus, viszont a sebesség erősen függ a használt hyperglide-tól is.
-
válasz
SunMount3r #5822 üzenetére
Olyat ne használj, mint pl. a Dove...
Nekem ilyen szappan kellene.
-
válasz
SunMount3r #5820 üzenetére
Sampon rossz ötlet. Sima, hidratáló nélküli szappannal próbálkozz.
-
válasz
SunMount3r #5414 üzenetére
A sampon elég rossz ötlet. Hagyományos hidratáló mentes szappanos víz, vagy kímélő 30 fokos "kézi" mosás mosógéppel.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
SunMount3r #5414 üzenetére
Én olyan egy-két havonta a mosógépbe szoktam bevágni, utána olyan, mint az új.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gmail
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest