- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
MaTpr0F #11092 üzenetére
Nos meglett a megoldás, a legdrasztikusabb vált be. A vasalás egy idő után elkezdett vissza púposodni.
Hőlégfúvó, nagy fokozaton kb. 3-4 centiről. Enyhe füst kíséretében kezd el meglágyulni ez a gumi, amit használnak az alaphoz, szóval aki hasonló kísérletbe kezd, ne ijedjen meg.
Két oldali alátámasztás nem volt elég, én egy szék szélén, vízcsepp formában hajtottam meg a padot úgy, hogy a "csepp" aljára kerüljön a törés, értelem szerűen gumival kifelé. Most már egyenes (meg kicsit büdös).
-
-
-
-
ribizly
veterán
válasz
MaTpr0F #11055 üzenetére
SteelSeries QcK XXL ?
DanucD pad?Monjduk vennék ilyet én is, ha Ő lenne rajta...
-
ribizly
veterán
válasz
MaTpr0F #9803 üzenetére
Az evidens (legalábbis nekem), hogy előtte szépen letörlöm nedves ronggyal és szárazra törlöm alatta (ami persze lehet nem használ és akár tehetném az enyhén nedves felületre, max pár órát kell várni, míg teljesen kiszárad és utána tapadna mint állat), de ez a pronto-s dolog még akár lehet egy próbát megér.
@(#9802) demmer123
A mintán meg a méreten kívül a Control meg a Speed szavakra kell figyelned (már a méreten kívül). A felületük eltérő (lásd összefoglaló "Speed / Control" szekció), de speciel a Razer-nek a Speed padja sem annyira csúszik. Viszont könnyebb takarítani. -
TeebyKay
őstag
válasz
MaTpr0F #9327 üzenetére
Van ilyen típusú padjuk is nem tudom milyen a felülete.
(#9311) TeebyKay
Nem vállalom be most mégse a kísérleti patkányságot :/
-
-
goamantra
tag
válasz
MaTpr0F #8864 üzenetére
köszönöm..! roccat taitot próbáltam, valamiért nem tetszett de újra kipróbálom .. razer goliathus felírva
még azt kérdezném, hogy a új szövetpadok enyhe hullámossága meg fog szűnni? pár napja bontottam egyet, összetekerve volt a dobozban, de még mindíg nem egyenletes mint a -nem szövet- padjaim..
szal a kis "kiemelkedések"-et állandóan érezni , ami zavar
rakjak rá súlyos könyveket pl?
-
-
-
-
helltp
aktív tag
-
access_denied
senior tag
-
junpet
tag
válasz
MaTpr0F #8094 üzenetére
Értem, köszi! Még egy remélem utolsó kérdésem lenne: melyiket választottad a visszaküldési kitöltési űrlapnál:
- Tévesen leadott rendelés
- A megrendelt termék nem időben érkezett meg
- Máshol kedvezőbb áron találtam meg a terméket
- Nem a megrendelt terméket kaptam meg
- Nem megfelelő terméket ajánlottak
- Nem minden tartozékot/alkatrészt kaptam meg a csomagban
- Nem vagyok megelégedve a termékkel
- Nem működő terméket kaptam
- Sérült terméket kaptam
- A termék nem felel meg a weboldalon leírtaknak
- Meggondoltam magam, nincs szükségem a termékre
- hiányzó adatSajnos az emagos doboz nincs meg, munkahelyre kértem a szállítást, dobozt itt hagytam, minek vigyem haza, ma reggelre pedig a taknő kidobta.
-
Rison77
senior tag
válasz
MaTpr0F #8091 üzenetére
Természetesen az elállás volt a legelső opció, de gondoltam azért megbizonyosodok róla, hogy tényleg nem eredeti a lap, mert hát tényleg best buy volt ilyen akcióval. Hétfőig még futok pár kört a supportal, azután ha nem jutok semmire, visszaküldöm. Jelenleg bekérték a számlát, és "elvileg" utánanéznek. Bár azt még mindig nem tudom feldolgozni miért nem tudják továbbküldeni egy minőségellenőrnek...
-
junpet
tag
válasz
MaTpr0F #8091 üzenetére
Köszi, hogy megosztottad a tapasztalataidat! Vannak olyan esetek, amikor tényleg nem kell kifizetni a visszapostát:
"Mentesül a szállítási költség megfizetése alól a vásárló, ha a visszaküldésre kerülő termék:
- súlya meghaladja a 30 kilogrammot vagy;
- a termék ára kevesebb, mint az aktuális szállítási költség (1500 Forint)Nem kerül felszámításra a visszaszállítás díja a vásárló részére, amennyiben a termék visszaküldésére az alábbiak miatt kerül sor:
- a Vásárló nem működő terméket kapott a csomagban;
- A csomagoláson jelzett egyedi azonosítószám (IMEI szám) eltér a készülék egyedi azonosítószámától (IMEI szám);
- A Vásárló felbontott csomagolású terméket kapott, és ezt 3 munkanapon belül jelezte ezt az eMAG részére;
- A csomag nem tartalmazott minden – a termékhez járó – tartozékot/alkatrészt;
- A megrendelt termék nem felel meg a weboldalon (emag.hu) leírtaknak (hibás termékleírás);
- A termék sérülten érkezett a vásárlóhoz."Én majd arra fogok hivatkozni, hogy nem felel meg a weboldalol leírtaknak. Szerintem a fotó is leírásnak számít, náluk is látszik, hogy a series félkövér, nem a steel.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest