- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
F-ECT$ #14579 üzenetére
Ha nem a random, korrekt egérhez méltatlan rongyokkal történő fillérszexuálás az alapvető mozgatórugó, akkor tőle kell valamit venni féláron, S-es méretben, majd rá kell jönni, hogy otthonra is kell egy ilyen.
Ezek amúgy lapítva, hullámkartonban jönnek, szóval kényelmesen és helytakarékosan szállíthatók laptop táskában.
-
-
R3laX
addikt
válasz
F-ECT$ #10476 üzenetére
Egész jó cucc, de még nem próbáltam tesómnál a Hyperx Fury S Pro-t. Majd a napokban kipróbálom nála, ő most egy G403-mal használja. Annyi, hogy talán lehetne kicsit vastagabb ez a uRage, mert Quake Championsban kicsit hangos. Emelgetéseknél kopog az egér, de egyébként jó pad, szeretem, szépen siklik rajta a G203-as.
-
gtamate2
veterán
Azt akartam mondani, hogy lógasd le egy picit és nem lesz semmi ilyen gondod. Nekem a nem varrott szélű Qck széle zavarta a csuklómat rettenetesen.
Amúgy így egy hét után Zowie G-SR-ről: Az anyaghasználata nagyon szimpatikus, tetszik hogy nincs batár nagy logó, csak oldalt egy kis varrás. A hátulja elég gyér gumis, nem valami jól tapad az asztalra.
A HyperX simán ott van minőségben, mint ez, de 10k-ért ez elég húzós. Szvsz. semmilyen pluszt nem tud és a megállítóereje a HyperX-nek sokkal jobb. Nekem idáig a Qck Hyper Beast ed. jobban bejött anno. Persze jó a Zowie is, de az ár/érték aránya elég csapnivaló. -
ribizly
veterán
Én éppen ezért kerülöm már ezeket a padokat a Zowie G-SR óta. Van egy sima Steelseries QCK-m, ami kb. 4 évig szolgált itthon napi szinten, majd most bekerült a munkahelyemre. Azóta is hibátlan szélei vannak. Igaz egy mosás már bőven ráférne.
Szóval én magam teljesen feleslegesnek tartom (hacsak esztétikailag nem számít) a varrott széleket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest