- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
phulee
tag
válasz
Csandi #14585 üzenetére
Abszolút van rá igény, inkább egyszer többet adok ki érte és jó legyen, mint szenvedjek valami fél megoldással.
Elsősorban nekem a pontosság a fontos a fotószerkesztés (már csak hobbi) miatt. De ezt a Shidenkai-t annyira dicsértétek, hogy megjött Pavlov
Ahogy most néztem Hien vagy Shidenkai elérhető S-ben, illetve egy Zero, de az L-es és már túl nagy lenne. Sosem használtam üveget, de nyitott vagyok és ezeknek az ára bőven kereten belül van. Mit tanácsolnál?
-
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Csandi #13357 üzenetére
Nem csak preferencia. Kényszer. Már ha nem szeretném, ha minden egyes nap alsóhangon 8-10-12 órán keresztül fájjon a fejem (de igazából több, mert attól, hogy felállok a gép elől, még nem múlik el varázsütésre).
Azért látjuk, hogy az a) ismeretében nagyon nem az? Arról nem beszélve, hogy a hallásodnak sem használ. Most még lehet, hogy nincs gond, de az nem jelenti azt, hogy nem is lesz.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Csandi #13355 üzenetére
a) Nem szeretem. A legkényelmesebbel (ami eddig fejesből az SS Siberia volt) is megfájdul a fejem max. 2-3 óra után, hangerőtől függetlenül. Fülbedugóstól szintén, csak ott legalább a fejpánt szorítóereje nem fokozza a jelenséget (ezért is favorizálom ezeket jobban). Amikor versenyszerűen Kvékeztem, akkor is csak a prac warokon és liga meccseken használtam, pickupon vagy pubon nem nagyon.
b) Nem reális elvárás, hogy heti hét nap, napi 12-14 órát folyamatosan fejhallgatót használjak. A munkám is a képernyő előtt történik.
-
Alex18
tag
válasz
Csandi #13197 üzenetére
A táblázat alapján rendeltem én is viszon rá kellett jönnöm hogy nagyrésze csak úgy vakon van kategorizálva. Corsair mm350 egy kategóriában van az Aqua Control 2 vel ami valójában lassab mint egy QCK heavy mégis egymás mellett van.....
Én a redditet javasolom rengeteg hasznos infót onnan szedtem össze.... -
ribizly
veterán
válasz
Csandi #13163 üzenetére
Ez a Classic Zero volna az?
És mi a különbség a Soft és az X Soft felület között?
Azt értem, hogy az egyik "finomabb", de az sebességben / stopping power-en is változtat a dolgon. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
4nick8
őstag
válasz
Csandi #13145 üzenetére
Itt van másik gyors és nagy de vékonyka: fNatic Dash XD
-
4nick8
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Csandi #12723 üzenetére
Ha gyorsat akar, akkor ott van SHIDENKAI, még ha nem is a legtartósabb (azért egy GSR-SE-nél tovább húzza, utána meg lehámozza a felső réteget, és van egy alternatív Hienje). Az brutál. A Hati S-t kb. átfújom rajta. <3
A Zero Classicot várom már, hogy beérkezzen az országba egy adag.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Csandi #12615 üzenetére
Nekem is van olyan ex pro ismerősöm, aki CS 1.6-ban konkrétan kurzorgombokkal fordult és a patkánnyal célzott, olyan irgalmatlan alacsony sensivel nyomta (egér onlyval nem lett volna értelme kalimpálnia egy Everglide Titan MonsterMaton sem), de azt lássuk be, hogy ez nagyon messze van az általánostól. A 42 cm-es szélesség a playerek bő 90 százalékának bőven elég.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Csandi #12456 üzenetére
Nem tudom feltűnt-e, de ezt nem a hangtechnika dobná meg.
Az még kifejezetten szolid a hangkártya + hangfalak + fejes = 200-250-nel.
"de most nyilván sima normális dolgokra gondoltam amik top-tierek"
Láthattad, hogy én is. A hang résznél még csúnyán vissza is fogtam magam."Tfue 3000 dolláros billjét is"
Nem tetszik. Meg annyit nem is adnék soha egy billért, akkor se, ha Bill Gates lennék. Ha megtehetném (végülis gyakorlatilag megtehetem, csak nem akarom egyáltalán megtenni), akkor a 100-150k beleférne egy teljesen személyre szabott, 65 százalékos slim profile csodáért.
"kihagytad a 100ezer dolláros gyémántokkal kirakott Starlight-12-t"
Jobbat lövök vele, mint a gyémánttal nem kirakottal? Szerintem még nehezebb is annál... 100 000 dollárért egy Porsche 930-ast vennék, nem egy szájbarakott bizsu egeret.
tl;dr: Nem a totál agyatlan pénzköltésről volt szó just for the sake of it, hanem arról, hogy megszakadva se nagyon lehet 2 milliónál többet asztali PC-be ölni, s mint kiderült, ez nem különösebben nehéz. Kb. a háttértároló alrendszerem állna meg annyiban a NAS-sal, és nem okozna gondot a betelítése. Így is 8 TB-on vergődöm nagyon rég, pedig csomó anyagom még csak nem is HD (pedig lehetne, mert elérhető). -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Csandi #12451 üzenetére
ASUS ROG Crosshair VIII Formula
AMD Ryzen 9 5900X (egen, Crispy Doomhoz muszáj)
Noctua NH-D15
2 x 16 GB G.Skill Trident Z Royal DDR4-4000 CL14
4 TB Sabrent Rocket 4 Plus
16 TB WD Purple
850W be quiet! Dark Power 12 (80 Plus Titanium)Most járunk durván 1,27 millió tájékán és hol van még minden egyéb? Csak a másik három WD Purple és a négyfiókos Synology NAS 800k+. Persze mehetnének bele ugyanekkora, enterprise grade OWC SSD-k is...
Egy full-fullos, épített billentyűzet simán 100-150k, a két monitor is legalább 6 kiló (ROG XG17AHPE lőni, meg valami böszme, jóféle ultrawide 144 Hz-es minden másra, lehet az is ROG, de akkor a 6 kajmán jó eséllyel nem takarja be a kettőt). EVGA/HoF RTX 3090? Abszolút fullos ház + néhány Noctua venti? FinalMouse Starlight-12 Ares S? Pad? Külső Focusrite Scarlet hangkártya + studió monitorok? Sennheiser HD598 (ezzel nem is fogott kifejezetten vastagon a ceruza)? Netán komplett, merevcsöves épített víz? Legalább a közepes Elgato Stream Deck? Vagy a...
De a limitált (fehér) Deepcool Tristellarba épített, überhalk Mini-ITX-es álomvas se lenne sokkal olcsóbb.
Szóval értem én. Nem gondoltad át eléggé azt a 2 millát.
-
ferni
őstag
válasz
Csandi #12363 üzenetére
Én is béta óta játszok, teljes Valorant őrület van itt is
Jó hát Tenz egy külön állatfaj, egyszer kb végigjátszott egy pro meccsen egy mapot véletlenül dupla DPIvel, a végén tűnt csak fel neki, azt így is megalázta őket
GSRről akarok váltani, nagyon nem érzem konzisztensnek sokszor...
Most jelenlegi egyetlen opciónak az Xraypad Equate tűnik.
G640et nézegettem meg az Xtrfy GP4et, de félek gyorsak lennének a GSRhez képest. -
ferni
őstag
válasz
Csandi #12360 üzenetére
Valorantra nem véletlen kellenek a lassabb padok, én is megpróbáltam a gyorsabbat, de kell az a fránya stopping power.
Elkezdték a profik is használni most az Artisan Zerot, egyre többen, van Soft meg XSoft is.
[link]
Itt pl TenZ, a jelenlegi talán legjobb Valorant player arról beszél, hogy neki a Soft túl gyors volt és XSoftot jobban szereti emiatt.Zowie GSR ami rengeteg van még meg a Logitech G640, amit rengetegen használnak.
A többi control padból is van, de ezek a fő slágerek most.
[link]Sajna én nem vagyok istenadta tehetség FPSben, Dia 1 volt eddig a maxom, most az új actban most kezdem felküzdeni magam megint, a jó kis platos gyönyörök a nulla agyú idiótákkal....
G640ről véleményed amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest