- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
HwAdokVeszek #6308 üzenetére
A mostani 5850-esed 1gb-s vagy az is 2gb-s?Ha nem és 1 gb-s akkor mindkét kártya 1gb-osként fog üzemelni(FHD probléma mint fent is írtam). Sajnos a mai játékoknak FHD-ben a 2gb is pont elég,de már van egy két kivétel itt is.
A 955-be-m 3840mhz-n kevéske volt a 6870CF-mellé.Néha belaggolt és beestek a min fps-eim az élvezhető szint alá(ezért is váltottam anno 2500k-ra ami viszont bőven elég volt neki,még 4.2ghz-n is). Isten igazából ha kicsit faragsz a beállításokon akkor élvezhető a dolog és érzel előrelépést,de legalább a fent említett szintre kéne rántanod a procit.Az már más kérdés,hogy én már inkább az újabb CGN alapú kártyák között keresgélnék és nem fektetnék pénzt régebbi 5xxx-es 6xxx-es típusokba(már ha a pénztárcád engedi). -
TaylorXIII
őstag
válasz
HwAdokVeszek #6308 üzenetére
Szerintem van értelme. Alaplap is jó. Én hallottam róla, hogy Phenom II x4 965-tel volt valakinek HD 5850 CF és jól ment neki. Ha tudod húzni a procit akkor mindenképp húzd de persze csak ha stabil is marad
Ha tudod mi van a gépedben miért nincs kitöltve az adatlapod?
-
TaylorXIII
őstag
válasz
HwAdokVeszek #6303 üzenetére
Alaplap? FULL HD felbontás vagy még nagyobb? Táp? Azért előző emberkéről vehettél volna példát. Nem annyiból áll ez, hogy lesz egy kártyád azt kész. Gépedről meg nuku infó. Pedig már kvázi tag rangú vagy és még sincs kitöltve. Minden legyen beleírva. CPU,VGA,RAM, alaplap, vinyók/ssdk, tápegység, ház, monitor és típusra pontosan minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- EA Sports WRC '23
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Horgász topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest