- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
Gaboo007 #1852 üzenetére
TE ! Figyelj már ! Neked karikáztak : ez a karika !
Na most akkor mivan ? -
monosz
őstag
válasz
Gaboo007 #1816 üzenetére
Attól tartok,hogy ez így is marad.Sajnos már a 4xxx szériához nemhiszem hogy normális friss driver lesz kiadva,hacsak a CFX-re rá nem gyúrnak ATI-ék.Talán még a CFX terén lehet gyorsulás,de már azt sem hiszem.
Valószinű,hogy a Cysis-ra rá gyúrtak,mert annó csak NV karin volt "normálisan"játszható a game. -
-
kokoato
aktív tag
válasz
Gaboo007 #1779 üzenetére
Minden "fake"!
Kezdődött azzal, hogy "monosz" kolléga benézett egy beállítást az egyik bench-ben, Te mindjárt csalónak, hazugnak nevezted, meg sem próbáltad felhívni a figyelmét emberi hangon, hogy állítsa át. Aztán egy egész estés vita lett itt belőle, mikor mi is felraktuk a saját tesztjeinket, onnantól mi is azok lettünk a szemedben - mert mint látható, mindig hivatkozol Salgótarjánra - mert ebben a régióban csak csalók, senkiháziak laknak, és beregeltek ide, hogy idegesítsék a fórumtársakat, ugye? Ha magunktól rakunk fel tesztet az "fake", ha olyan beállításokkal csináljuk, amit kérsz, az is "fake", ha elviszem a vasat, oda, ahol van akkora monitor, hogy nagy felbontásban tudjak csinálni tesztet, veszem a fáradtságot, az is "fake", ha megkérlek próbálj már csinálni ilyet - pusztán kiváncsiságból, hogy mit megy a cfx-ed, akkor leugatsz, hogy azért nem veszel monitort, az is "fake"! Én se vettem, vittem a vasat! Teljesen mindegy, mi mit csinálunk, ha meglátod hogy Salgótarjánból van a teszt, az csak "fake" lehet!
Mi, itt mindenki ebben a régióban, csaló, hazug, és nem utolsó sorban "fake"!
Előbb-utóbb biztos lesz itt valaki, aki letud futtatni hasonló konfiggal egy ilyen felbontású tesztet, amit belinkeltél,és a látottak alapján itél, nem matematikai számítások alapján, és majd felteszi! Remélem annak majd hiszel, feltéve ha nem lesz "fake"! -
fsb1000
nagyúr
válasz
Gaboo007 #1779 üzenetére
Elnézést kérek! Félreértettem.
Igazad van a másik nem stimmel.Mostanában nagy divat lett a tesztoldalakat fakézni és azt hittem már te is beálltál a sorba.
Csodálkoztam is...
BOCS!//
Engesztelésül:
Nálam 3 GPU-s Cfx ben (4870x2+4890) i7-860@3,5GHz-vel 45,6 fps lett az eredmény full HD-ban
Tehát a linken lévő 70-as fps irreális nagyobb felbontáson. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Gaboo007 #1774 üzenetére
jah... itt másik "fake" teszt:
lehet hogy egymásról másolják.....
Áruld mer el, hogy egy Tomshardver szintű tesztoldalt mivel lehet rávenni ,hogy csaljon a tesztekben.?
És ez esetben mi oka lehetett rá hogy fake tesztet közöljön gyártótól függetlenül?És légyszi nézd már meg a linkeden milyen procival készült az az alacsonyabb érték.
Csodák nincsenek.
Tévedések lehetnek, de egyszerre több tesztelő oldal nem tévedhet és nem fizethető le. -
Zoo123
senior tag
válasz
Gaboo007 #1774 üzenetére
Valóban sokkoló eredmény, de kérdés hogy a Tomshardveres teszt melyik driverrel készült mert én 10.3-as CCC-s driverrel ezt lőttem:
Ami érdekes hogy nekem csak 1920x1080-as TV-m van, mégis lefutott a teszt, lehet hogy a TV átméretezte a képet? Mindenesetre fekete keret volt körben...
És bingó, 1920x1080.ban ugyanezekkel a beállításokkal
min:17,88 avg: 30,60 max:34,41, hmm, hmm csak ennyit számítana a magasabb felbontás? -
cyberkind
félisten
válasz
Gaboo007 #1746 üzenetére
Íme itt vannak a tesztek :
Még mindig szeretném hozzátenni, hogy ez a vas tuning végett ezerszer halt kékhalált, és a driverek a 9.12 óta csak egymásra vannak telepítve, nem volt eltávolítás sem driver cleaner, hát így ennyi ! Hamarosan újrateszem a rendszert akkor majd teszek fel új teszteket ! Addig is üdv mindenkinek !
-
Zoo123
senior tag
válasz
Gaboo007 #1763 üzenetére
"Azt az FPS laggot csak akkor csinálja a CoP ha sok a CPU-nak a tuning, 4150Mhz-n nekem is csinálta, miután visszavettem a CPU-t 4000Mhz-re megszűnt az FPS lag a teszt elején."
Visszavettem előbb a procit, majd a VGA-t alapórajelre és nálam mindenesetben ezt csinálja. Mivel még csak kipróbáltam a Win7-et ezért egy régi lassú 40GB-os vinyón van, lehet hogy azért akad meg az elején, de az is lehet hogy ez a benchmark ez ilyen.
Egy biztos nálam nem a tuning miatt csinálja!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Gaboo007 #1760 üzenetére
És min kellene elgondolkodnom,a DX11 teljesítménye önmagában a 5870nek sem valami fényes.Meg az effektektől sem estem hanyatt,még nem látom értelmét a cserének.
Az hogy te tudtál annyiért venni az szerencse,aki most akar venni neki 80alatt nincsen,de még nagyon 85alatt sem egy,két kivételtől eltekintve.Én meg nem fizetek egy hasonló teljesítményért és kisebb fogyasztásért plusz 20ezret.Zoo123 Ez az a játék ahol a 4800 szériát hozza az 5000 széria,nincs ebben semmi különös,nem fekszik a régebbi szériának úgy mint az újnak.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Gaboo007 #1758 üzenetére
A DX11 nem is érdekel túlzottan,mert eddig nem sok értelmét látom neki.Ha látnám akkor 5000 szériám lenne,volt 5850em ez végett adtam el.
A 4870X2 meg igencsak kapós mostanság pont a jó ára végett,AC hűtővel 60ból megvan amitől halk és hűs is lesz.
Nekem is az van rajta,terhelés alatt is síri csendes és 50-60fokos. -
kokoato
aktív tag
válasz
Gaboo007 #1746 üzenetére
Rendben, most este 10-ig melózom, ő sincs otthon, leghamarabb holnap ha így jó!
Bár REV5 bench-et tettünk fel, mint "monosz", ott van visszább valahol, kb egyforma a vasunk, egyforma eredményeket is kapunk, pár fps különbséggel.Nincs buhera, főleg egyformán nem! Ha valamit benéz az ember, azért bocs, nem szándékos!Mindenki hibázik! -
kokoato
aktív tag
válasz
Gaboo007 #1744 üzenetére
Majd mondom már "cyberkind"-nek, tegye már fel, és futtassa.Az benne van a game-ben, vagy tölteni kell? Ha tölteni kell, dobjatok már egy linket! Hiába, ennyit hoz ha érdekes ha nem! Ez ennyit tud,ezért volt mindig Crysis bench, mert ott hozza a legtöbbet!
Leszögezem, valódi eredmény! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Gaboo007 #1741 üzenetére
Biztos hogy azért mert nem is használta ki a plusz kártyát rendesen,egyszerű matek az egész.
Ha a 4870X2 és 5870 kb egyforma teljesítményű teszel a 4870X2 mellé egy 48701GBot és az csak 30%ot hoz,az 5870 mellé meg még egy 5870et és az 60-70%ot hoz akkor sem lehet több 30-40%köztük.
Ezek szerint náluk még annyit sem hozott a plusz kari,mintha nem is lenne ott.
Adjatok egy 4870 1Gbot kölcsönbe,kitesztelem mit hoz a sima 4870X2höz képest. -
kokoato
aktív tag
válasz
Gaboo007 #1734 üzenetére
Csak hogy tiszta legyen! A múlt héten elvittem a vasat egy ismerőshöz, ott lett futtatva a Crysis bench a25** felbontásban, és megkértelek, ha van módod, próbáld meg lefuttatni ilyen beállításokkal, mert kiváncsi vagyok a TE cfx-ed teljesítményére, mert ha meggyőző a különbség, akkor lehet hogy váltok!Egyébként otthon egy Samsung 2243bw TFT van, ezért megy a többi teszt 1680x1050-ben! Remélem így érthető, és nem keresel a kákán csomót!
Szóval a tiedre voltam kiváncsi, a sajátot megtudom mérni! -
kokoato
aktív tag
-
kokoato
aktív tag
válasz
Gaboo007 #1728 üzenetére
Azt nem tudtam, hogy nem megy a 16xQ, de legalább vettem a fáradtságot, hogy összepakoltam a vasat, és elvittem egy olyan ismerőshöz ahol adott volt a megjelenítő, ezért lettem volna kiváncsi a te eredményeidre!
Azért vittem el, mert otthon csak egy 2243bw van! Ott a "monosz" tesztje, egyforma a vasunk, majd lesz Far Cry 2 is, de előbb ujra rakni mndent, káosz van a vason! -
kokoato
aktív tag
válasz
Gaboo007 #1726 üzenetére
Hali!
Nézd már légyszives a cfx-ed ilyen beállításokkal mit podukál, ha meggyőző lesz a különbség, akkor váltok én is!
-
monosz
őstag
-
monosz
őstag
válasz
Gaboo007 #1705 üzenetére
Ezen mi a trükk?
Egyébként nem állt szándékomban senkit sem megtéveszteni,azt elb@sztam.Alap beállításon nyomtam ki a felbontást,és utána állítottam a többit,a fene sem gondolta hogy "custom"-ban fog futni.
De egyébként a jobb felső sarokban,minden egyértelmű,csak oda kell tekinteni.
Különben meg abszolut nem arcoskodtam,és egy pillanatig sem állítottam rólad semmit,úgyhogy hagyjuk a személyeskedést,az nem ide való. -
Laraxior
titán
válasz
Gaboo007 #1577 üzenetére
Neked sem ártana máshogy hozzáállni. Mert ez a hozzáállás eléggé nulla. Elbaszta...ok..most korrigálja. Most pedig vedd emberszámba! Nem kell köpködni!
ha tényleg át akart volna baszni akkor most nem jönnének a tesztel és nem foglalkozna semmivel. El lehet kicsit gondolkodni... a többi meg privátban, különben takaríttatni fogok. -
cyberkind
félisten
válasz
Gaboo007 #1567 üzenetére
No itt vagyok ! "kokoato"=apa, "cyberkind"=fia
Nem tudom mi a f@sz bajod van a tesztekkel de már teli a hócipőnk veled !
Itt van most egy másik : 1680x1050/VeryHigh/16xQ :Remélem ez elég meggyőző és nem gondolod, hogy a Photoshop előtt ülök oszt itt gyártogatom a teszteket !
Nekem is volt olyan konfigom, ami ilyen szinten diavetítést produkált ! De mára sikerült összerakni egy olyat ami így megyés nem kell hazugnak nevezni azt akinek jobban megy a gépe mint a tied.
Ha jól tudom "kokoato" meghívott hozzánk, hogy saját szemeddel is lásd ezeket az eredményeket, állunk elébe !
Ha gondolod csinálok még tesztet a cop benchmarkal is, te mondod meg a beállítást én pedig prezentálom ! -
Laraxior
titán
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Gaboo007 #1556 üzenetére
Azta,ez tényleg gyönyörű!
Laraxiorszámolom akkor kb. 50-max 55FPS-re jönne ki nála ugyanez a teszt. 3GPUval.
Ha annyi lenne akkor az szép is,55FPS igencsak kellemes eredmény.
Gaboo007 Senki nem mondta hogy hülye vagy,kitől hallottál ilyet,mert én nem olvasok egy hszben sem ilyesmiről!
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Gaboo007 #1524 üzenetére
Egy baj van ezekkel a tesztekkel,nem nézted meg milyen driverekkel tesztelték őket.
Még akkor nem voltak jók a driverek a CFXhez,olvasd el mit ír
kokoato,mik a tapasztalatai az új driverekkel kapcsolatban.
Nem tudom hogy kinek hogy skálázódik a CFX rendszer,a tulajok nagyon dicsérik őket hogy szépen mennek,ha vissza olvasol mások is tettek be teszteket,és hasonló az eredményük.
Azért nem hinném hogy mindenki csak füllentene akinek ilyen rendszere van. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Gaboo007 #1519 üzenetére
Én is úgy tudtam eddig hogy 2db 4870X2nél nincs jó skálázódás,ez meg is látszik a teszten amit linkeltél,de érdekes módon a 4870X2+4870nél meg nagyon jól mükszik.
monosz fórumtársat lenne érdemes megkérdezni,biztos tudna csinálni pár tesztet ha megkéred tőle.
Van neki Stalker CoP Benchmark teszt is,esetleg nézd meg nálad ott mit megy.
Beállítások csak a felbontás 1680x1050ben kellene.
Eredmény -
fsb1000
nagyúr
válasz
Gaboo007 #1236 üzenetére
Ugyanezt megcsináltam 2xGTX275-vel is. (8xAA) és csak 29,8 fps-t kaptam.
Sokkal kevesebb mint az 5850 CFX-es eredményed.(4xAA-val és I7-860@3,9-en 31,7 fps volt az eredmény az SLI tesztünkben)
/////////////
kokoato: Sajnos GTA4-et nem egyszerű tesztelni erős VGA-vall, mert Vsync=OFF esetén is van valamilyen limnit a benchben 60 fps felett. Összemossa a VGA-kat.
Ráadásul a bench kedvező pályán halad, 20-40%-val több az fps mint más változó környezetben.
Van egy mentesém, ahol ugyanazon a pályán már sokszor végigmentem.
Azt használom tesztelésre. Sajnos csak ahhoz tudnék viszonyatni, ezért kénytelen leszek a saját gépemben kipróbázni. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Gaboo007 #1341 üzenetére
Gaboo007: Te most váltottál GTX275 SLI- ről 5850 CFX-re.
Megérte? Milyen szempontok alapján döntöttél igy?
Én is a 2xGtx275-öt váltanám le.
GTA4-hez kéne még egy kis fps (1920x1200) illetve azt szeretném ha kevesebb lenne a hőtermelés folyamatos játéknál. Kicsit izzad az alaplapom alatta....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest