- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
monosz
őstag
Igen,jelenleg úgy van összeállítva ahogy gombcomp is írta.Elsődleges az 5850 (a monitor is azon van),aztán az 5970.Majd kipróbálom fordított felállásban is,hogy miben változik az órajel kiolvasás,ill a GpuZ monitorozás.
Egyébkén,én is furcsáltam a dolgot.Anno,4870+4870X2 párosnál,az X2-nél is cfx enabled volt,a 4870-nél,pedig 3Gpu Enabled. -
gombcomp
senior tag
Jól mondod "igaz csak kettő" GPU.
Az 5970 "önmagában" sem írja ki a crossfire-t. Az azonos órajel meg nálam
tapasztalat volt,volt néhány CFX a birtokomban eddig.
A catalyst a VGA-k órajeleit a BIOS-ból veszi,így lehetséges,hogy két azonos
kategóriáju kártya más órajelekkel látszik a CCC-ben,de ezt kézzel korrigálhatod. -
gombcomp
senior tag
Vsz. azért mert különböző kártyák vannak,más-más órajelen összekapcsolva,
és az 5800 a "master" kártya a rendszerben (pl. az 1-es slotban van,míg a másik a3-asban),
így a CFX az 5800 felől épül fel.
Az is igaz amit akolléga írt,de hatásos működéshez ajánlott az azonos GPU/RAM órajel is. -
-
Insolent
aktív tag
-
Insolent
aktív tag
Köszi, igen tuning az van, bírja,, probléma akkor jelentkezett amikor beraktam a másik vga-t cf-be alapon minden frankó volt, de amikor meg akartam húzni a procit windows-om elszált, vagy megfagyot utóbbi sürűbben. Lehet hogy az instabilitás végett.? Kevés volt a procinak a feszkó, ? Azzal is próbálkoztam, hogy még feszelem ,de nem jött be, meg kicsit fosós is vagyok
.
(A második vga- külön tápról ment)
Ezt a képet már láttam -
Gucunja
aktív tag
Sapphire HD4670 GDDR 512 MB HDMI
a kérdésem hogy tudom összekötni, mert pl az SLI-be van egy SLI híd amit a megfelelő helyre kell csatlakoztatni, oké.
de itt nem látom hova lehetne bármit is.
azért akarok CF-et mert a meglévő 4670-et úgy se tudnám eladni, mellé meg 10k ért lehet venni egyet és ezzel dupla FPS az összes tesztbe.
-
Laraxior
titán
Ezen mi rapszodikus?
Egyértelmű és kész. -
Gaboman
nagyúr
Az meg szar ügy,de végül is hátrányom nem származik most sem a Quadból és azért az árért amennyiért vettem jó biznisz volt.
kokoato Nem is az i7 procikra gondoltam,azoknál van sokkal kedvezőbb megoldás is.
Q9550 is elég mindenhez de akár egy Q6600 G0ás is,6600 is megy ha kap jó hűtést 3600on és ott még a CFXet is kihasználná.25be vettem a procimat úgy gondolom ennyiért már megéri Quadot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest