- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BraveHeart
tag
2-es, 3-as slotba raktam, mivel a 6cmes cf híd csak ezeket éri el, s a leírás szerint teljes értékű 16x-os slot mindkettő, csak az 5-ös,6-os slotok /8-asok... szóval ez a rész kizárva hibaként...
egyébként az application profiles-t csak feltelepítem, s kész? semmi külön állítási lehetőség vagy megjelenési felület?
-
SupahKashim
csendes tag
ha 5770hez még jó akkor örülök neki,akkor ha maradok ennél nem úszom meg a szinte teljes gép cserét később.akkor milyen alaplapot ajánlotok mert néztem az ASUS M4A89TD PRO/USB3 ezen már 2 darab 16X-es csatlakozó van csak ebben nincs integrált videó kártya,
sajnos anyagilag a keret az nagyon szorít, igaz most még a crossfire nem elsődleges cél csak gondolván a jövőre ha úgy alakulna hogy mégis akkor már csak a másik videokártya beszerzése legyenakkor azt mondjátok 1 darab 5770esnek elég de már 2nél nem lenne olyan hű de nagy változás evvel az alaplappal csak ha egy kicsit fejlettebbre váltok értem megfontolom
lehet hogy még egy picit jegelem a dolgot -
kokoato
aktív tag
Háát első generációs kártyának még lehetnek gyerek betegségei, nem szivesen váltanék még rá! A 4870 x2 nagyon jó kártya, ezért is gondolkodom cf-ben, nem szivesen válnék meg tőle! Meg nem vagyok biztos benne, hogy egy 5870-et nem üti meg egy 4870 x2+4870 cf! A dx 11 meg nem érdekel egyenlőre, majd ha mutatnak valamit! Nem akarok ugy járni vele, mint a dx 10-el, hogy alig van rá valami game!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Bluetooth hangszórók
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest