- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
hackeeeee #5019 üzenetére
Ablakos üzemmódban nem megy a 2. kártya soha. Olyankor úgy veszi, hogy 2D üzemmódban van és nincs értelme mindkettőt járatni.
A tesztprogramokat és a játékokat is teljes képernyőn futtasd.A korábban linkel FurMark-os leírásnál is az első lépés az volt, hogy fullscreen.
Ne foglalkozz a GPUz-vel, szoftveres mérés alapján állapítja meg a Bus sebességet, verziót.
Más programok szinte biztos, hogy jól mutatják (AIDA64, stb).OpenCL-t valószínű nem telepítetted AMD driverrel. Full vagy manual install-t nyomtál?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
hackeeeee #4743 üzenetére
Azért van nála két híd, mert kettőt kapott a két kártyához és mindkettőt rádugta.
Nem kell kettő, elég egy is.Winne: Igen tudja logolni, kettőt kell indítani belőle, és alul ki kell választani a másik kártyát.
Master kártyánál kiírja, hogy Crossfire enabled 2 GPUs, slave kártyánál nem ír semmit oda GPUz.Ha nem melegedik a második kártya, akkor azt nem is használja a játék.
Catalisthez való CAP fel lett telepítve? -
lsc
nagyúr
-
Silentfrog
veterán
válasz
hackeeeee #2097 üzenetére
Nekem is integrált 4200 van meg egy 4850.
Ha a játékokban uborka szezon van akkor ki szoktam venni a "nagy kártyát"
Jo lenne ha egy viszonylag erős és keveset fogyaszto kártya mint a 4650, menne hybrid modban.és nem kellene állandoan kártyát cserélgetni.
Keresgetek akkor infot a neten. jo e végülis -
Silentfrog
veterán
válasz
hackeeeee #2087 üzenetére
Egy pár hozzászolással fejjebb nagyon hasonlot kérdeztem,engem is érdekel a téma
Igy egy pár napja keresgélek és ezt találtam
"HD2400Pro, HD2400XT, valamint a HD3450/HD3470 GPU-k támogatják a Hybrid crossfire-t."
Az 5xxx sorozatrol semmi infot sem találtam,egy ideig szo volt rola,hogy a belépószintü kártyák támogatják.de nem tudom mi lett belőle
Win7,vista kell hozzá Xp alol nem megy a hybrid crossfire -
Pero
senior tag
válasz
hackeeeee #1654 üzenetére
hát szerintem ha eladod a 4870et és mellé teszed azt amit a 2. kártyára szánnál abból egy egész jó mostani 5xxx kártyát tudnál venni ami 2dben nagyon szépen visszaveszi az órajelét szal keveset eszik, ha meg kell akkor van benne kakaó.
ui:tudtam én, hogy Atitéren nehéz lenne olyat kérdezni amit Abu ne tudna.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest