- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
monosz
őstag
Sajnos ezen már régen túl vagyunk.
De hát az a baj hogy az sem jó.(manipulálják az eredményt) egyesek szerint!
Mindenki örüljön annak ami van neki,azután értelmesen ,felnőtt módon meglehet beszélni.Kicsit elszaladtak az indulatok.(#1835) Már megint kezdi.
Gyári jogtiszta a Game.(nem vagyok egy programozó fajta) Idő kérdése,és begolyózok. -
hackeeeee
Jómunkásember
Lényegében erre lennék kíváncsi, mert ha így meglenne a CF a 2 kártya között, az már jó lenne. Csak ugye így azt sem tudom, hogy melyikre kéne kötni a monitort.. Hátha ezt valaki tudja konkrétan.
Főként a fogyasztás miatt érdekelne a dolog. Bár sztem ugyis ez a lap fog maradni, legalább tud CF-et, ha 1szer mégis csak építenék.
-
TomiLi
addikt
Igazad lehet a jelent illetően!
Pontosabban jelenleg még egy 5870 is elegendő....Csak azért játszottam a hybrid Cf gondolatával, mert jelenleg sajnos még csak spekulálni tud az ember, és valljuk be ez egyenlőre nagyon drága mulatság! Konkrétan nem tudjuk, hogy ezek a vga-k hogy szerepelnek tesszelációval megspékelt DX11-es játékok alatt... Most nem az Alien vs Predatorra gondolok, met az pont azt sugallja, hogy elég gyengén fognak szerepelni az 5870-esek tesszelációval, hiszen abban a játékban elég gyér ennek a technikának az alkalmazása....
Három lehetőség van:
- Vagy nagyon gyenge tesszelációval ellátott játékok fognak megjelenni.
- Vagy erős tesszelációval fognak megjelenni a játékok amit csak CF rendszerek lesznek képesek kihasználni
- Vagy nem lesz semmi gond és egy jól optimalizált driver segédletével egy 5870 képes lesz magas tesszelációval futtatni a játékokat...Ez utóbbit tartom a legvalószínűtlenebbenek, hiszen már be van harangozva az eddig soha nem látott gyorsaságú, új technikákat felvonultató 6xxx sorozat....(2010 Q4)
Én a másodikat tartom a legvalószínűbbnek, mert azzal pezsgésben lehet tartani a hardver eladásokat.... Ezeknek a játékoknak a szivárgását is nyárra gondolom...
Kicsit elkanyarodtam a fórum témájától, de a második lehetőséget szem előtt tartva merült fel bennem hogy egy 5970+5870 CF csak elegendő lesz egy-két évig....
Akkor szerinted, ha egymás mellé rak az ember egy 5970-et és egy 5870-et, és pl:
Az összes GPU órajelét belövi az ember 900MHz-re, valamint a memóriáknál is megtörténik ez a szinkronizáció, akkor nincs akadálya egy ilyen híbrid CF-nek?Egyenlőre én is csak játszom a gondolattal, mert legjobb esetben is bőven 200K feletti összegről beszélünk....
-
BeLucZ
addikt
hát ja ez a gáz hogy nem adódik össze!
17 colos monitorom 1280x1024es felbontással. szal full hd nem jöhet szóba meg az annyira nem is érdekel, elég nekem a 17!de hát gondolom azért jelentősen fog nőni a teljesítmény!nemde?legalább időtállóbb lesz a gép!mert akkor a jövőbeli játékok még kényelmesen elmennek rajta 1280x1024ben!full hd az luxus, oda nagyon bika gép kell
(crysis szintű játékokkal szoktam játszani fullon) -
monosz
őstag
"Nemtudom, de az X2-esen is két db VGA van összerakva, csak egy nyákon. Ha a két VGA-s CF nem megy, akkor ugyanolyan szarul megy az X2-es is."
Ebben a dologban,nem osztom a véleményed,merthogy anno 2Db X2-t használtam,és elég sok alkalommal egy X2-es,magában sokkal jobban teljesített,mint a kettő! Pedig a driver ugyan az volt.A CCC-ben is csak akkor írja,hogy CF (enabled),ha két külön VGA-t kötsz össze hiddal.Az X2-es kártyánál,megsem jelenik ez az opció a CCC-ben.
-
flurider
aktív tag
Hát az a baj, hogy a mostani gépem is úgy kezdtem, hogy 8600GT-t veszek, aztán inkább lett 4850 hogy jó legyen, míg végül kiütközött a baromállat és lett 4870 a végső választás, ami nagyon bevált, nagyon jó kari.
Tehát az 5800as szériából is a 70est venném, hogy megnyugtassam magam..
És nem lehet egyébként memóriát adni a fizikaiból az 512 mellé? -
flurider
aktív tag
Igen, de most full HD-ben minden megy a legmagasabb videobeállításokon, kivéve a crysis, amiugye mindent megesz..
Csak azért akarok mégegyet betenni, hogy az is mehessen, +hogy full HDben tuti nelegyen semmi bajom (cod5, coh simán megy fullhd) meghát az 5870 tuti 60-70k körül lesz majd, ami szintén nem a legjobb, bár tápügyileg meg biztos jobb lenne, mint 2 4870Láma vagyok a témában, de a vga memória miért nem adódik össze? De gondolom számít, hogy több használható, csak nem 2× többet ér, hanem valami kisebb szorzóval...
Vagy hogyvanez..?Meg nem adhatok a 4 gigából többet neki, mint szokásos ? AGP apertura voltez régen, nemtom most hogyhívják
(64bit vista egyébként)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest