Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba7
csendes tag
Sziasztok!
Én is egy kis segítséget kérnék. Egy E6300-asom van egy ASUS P5B alaplapban. Nemrég vettem hozzá 800 Mhz-es RAM-ot, hogy megpróbáljam tuningolni, mert a korábbi 675 Mhz-es HyperX ezt nem engedte. Jelenleg semmi mást nem csináltam, csak megemeltem az FSB-t 266-rol 350-re, így 2450Mhz-en jelenleg az indítást leszámítva stabil a rendszer működése.
10 perces CPU burn-el a core0, core1 hőmérsékletre 51-52, mig a CPU homersekletre 57-58 fokot mutat, úgyhogy szerintem még van benne tartalék, de innen már nem tudom, hogy pontosan merre tovább. Szeretnék legalább 2800 Mhz-et elérni ha lehetséges (akár többet, csak stabil maradjon hosszú távon), úgyis régi már a gép, ki szeretném hozni a maximumot belőle.
Egyébként indításnál már csinál egy furcsaságot a gép. Gombnyomásra elindulnak a ventik, de azonnal le is állnak. Majd kb 2-3 mp múlva újraindul és akkor már tökéletesen bebootol. Ez miért lehet?
Ha valaki tudna tippet adni, hogy mit kéne állítani, hogy tovább lehessen növelni az órajelet azt nagyon megköszönném. Remélem az alaplap megfelelő lesz hozzá. A proci és memória feszültségen kívül lehet még állítani a PCI-e frekit, és a PCI szinkronizációs módot, de ezeknek a lényegét még nem értem.
Minden segítséget előre is nagyon szépen köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Tudományos Pandémia Klub
- Renault, Dacia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jogász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest