- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
Na még az lenne szép, hogy még engem kezdenének ki, mert ideges vagyok erre az egészre...
Amúgy ez nem rágalmazás, nem írtam semmi olyat szerintem, csak az igazat. Mármint, hogy számomra, az én véleményem szerint felháborító, ahogy az én ügyemet kezelik. Már ez is bűn?
Naná, hogy megértem én a szervizt, meg mindenkit, csak azt nem értem, hogy miért tartunk itt... Én kérek elnézést!
Mindegy! Amúgy is már nekem is unalmas a sztori, és nem tudom hol kell megkérnem az ADMIN-t, hogyha megtenné nekem azt a szívességet, hogy törli a hozzászólásaimat az elmúlt 2 hónapban ebben a topikban, azt megköszönném! Csak azért, hogy békesség legyen, na meg senkit nem szeretnék megbántani az írásaimmal.
Köszönöm mindenkinek!
Ha megoldódott,azért majd leírom, hogy mi is volt a gond, gombásodás, vagy por, vagy mifene... de már mindenféle körítés nélkül! Attól függetlenül nekem ez a gép nagyon bejön, imádom, csak keveset van velem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Suzuki topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest