- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo9201
senior tag
Mondjuk én az 1366-ot inkább asztalinak kategorizáltam (az I7 miatt), de most látom, hogy a jelenlegi Xeonok is 1366-ba mennek.
És azt lehet-e már tudni, hogy milyen különbségek lesznek az AM3+ és az FM1-es megoldások között (gondolok itt arra például, hogy az FM1 fog tartalmazni IGP-t, a Bull esetleg nem)?
-
Oliverda
titán
Szvsz:
FS1 - Llano for notebook
FP1 - Llano for netbook/ultrathin
FM1 - Llano for desktop
FT1 - Ontario for netbook/ultrathin/desktop(?)AMD will be offering Fusion APUs beginning in Q1 2011. Besides, the Fusion based system will employ the new UEFI BIOS (Unified Extensible Firmware Interface) architecture from Phoenix (Phoenix SecureCore Tiano 2.0) for Ontario/Brazos or AMI (Aptio core) for Llano desktop. Also, AMD deals with Byosoft. This Chinese partner is focusing on UEFI BIOS for Fusion platform too.
-
Bluegene
addikt
K7--->K8--->K10 átmenet nem tartalmaz forradalmi újítást, a Netburst---> Core ---> Atom átmenet meg forradalmi? vhogy úgy értettem hogy az K7-K8-K10-ben sok a közös, hisz egymás továbbfejlesztései, és felépítésükben sok a közös
míg a P4 és core2-nek egymáshoz nem sok köze van
és az Atom is teljesen más mint a P4 vagy a core2
Szerintem az 'Atom' terméknév, és nem architektúra-név .jah így van, elkaptál, em mintha vmi nagy penge lennék
de logikus is hisz az AMD kis cég, nem tud párhuzamosan annyi projektet finanszírozni, mint az Intel, értelemszer h sok megoldást átvettek a korábbi modellekből(gyakorlatilag csak továbbfejlesztettek, míg az Intel megtehette azt h újat kifejlesszen)
ezúttal viszont az AMD is újat fejleszt, nem csak továbbfejleszt, az hogy hol a határa annak h új fejlesztés vagy továbbfejlesztés arra sztem nincs definició, szal a K10-ben is van új dolog, de pl az Atom is biztos átvett innen-onnan ezt azt, viszont mégis alapjaiban új, nem egy felturbózott P3 vagy nyesett core2 hanem új, míg a K10 inkább egy K8 szteriodon
viszont a bulldozer és bobcat új lesz, persze ettől még lehet átvesz a régiekből vmit, ezért ezt így nem lehet kijelenteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest