Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nincs szüksége a LR-nek a folyamatos 1GBit/s-es kapcsolatra, hiszen egyszerre nem mozgat több adatot, mint amennyi az adott RAW beolvasásához kell - ami nálam az R8-nál kb. 12-15MB cRAW - (ráadásul azt is proxy-zza és nem feltétlenül az eredeti file-on dolgozik), kiírásnál pedig egy JPG-t ment (legyen 10-15MB). Mivel nálam a NAS RAM-ból megoldja ezt, így nem érződik a mögötte levő rendszer sebessége igazából. Amit Te érzel az az elérési idő különbsége a HDD és az SSD esetén egyébként, nem az adatátviteli sebesség.
Az importálás és a katalógus beolvasása valóban több időt vesz igénybe, mert olyankor végigolvassa az összes file-t, illetve a katalógus lehet több 100MB-os is.Ettől függetlenül én sem NAS-on közvetlenül használom (lusta voltam/vagyok az iSCSI-t megcsinálni, az SMB nem az igazi, mert mást is csinálok rajta), csak kipróbáltam, de nálam az a backup rendszer része, nem az élesé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Gumi és felni topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- BMW topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest