Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sracok, kovetem egy ideje Serge Ramelli YT csatornajat, sok marha jo tippet tanultam tole LR-es utomunkaban, de a kozelebe se vagyok az o vegeredmenyihez, mikor egy "flat" kepbol olyan szineket es reszleteket varazsol elo, hogy leesik az allam.
pl. ennel meg ennel a kepnel a hozzatartozo YT-s tutorialbol latszik,hogy kb olyan alapbol dolgozott, mint amit mondjuk a D90 kop ki magabol, es meg hasonlo lepeseket kovetve sem jutok el egy kozelito vegeredmenyhez. (jo, neha kicsit tulzasba eszik szvsz, de a szinvilaga/szerkesztese nekem rohadtul bejon es valami hasonlo iranyba szeretnek en is utomunkaban elmenni tajkepnel).
Az is igaz mondjuk, hogy neki fenymasolo MKII (vagy III)-ja van, nem "csak" egy D90
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest