- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
Delerium #429 üzenetére
3D Flip Clock & Weather widget nevű órát használom.
Nem is figyeltem, hogy magyar a lelkemA meglátásod jó, tényleg hiányzik az állapotsor.
Ezt rootolt készüléken a full!screen programmal lehet elérni.
Nagyon kulturált kis program.
A play sajnos nem mindig találja meg, pedig ott van.A másik "érdekesség" a képen a processzor órajele. A gyári minimális 200MHz helyett 100MHz van beállítva. Ez az akkuidőt növeli valamennyivel, főleg böngészésnél.
A jobb alsó sarokban levő adatlapot nem tudom mi hozta fel
Lehet, hogy a screenshot programban állítotam be valamit. -
PLaci58
addikt
válasz
Delerium #323 üzenetére
Nem a szellemmel van a gond, hanem a géppel
Ez egy sz@r!
Voltam ma a tesóban. Kérdeztem, hogy valami májaudió nem akciós mostanában? Nincs kitéve, mert megtapiznám?
- de, igen, akciós, csak nem teszik ki, mert 3 db. van és elviszik a raktárból is.
- kérdeztem, hogy jó gépek ezek?
- igen jók, de itt van a szervízük Miskolcon.
(jah, csak én nem szervízbe akarnám hordani)
Megtapiztam egy 10,2"-os Lark Free akármit, ami ki volt téve, 27990,- Ft.
A HW sokkal gyengébb (kisebb felbontás, kicsi háttértár, ...), de érdekes módon az érintés jól működik.
Szinte élvezet vele görgetni, alig kell érinteni, szemben ezzel a majd beszakítom a kijelzőt vacakkal.
Ugyanúgy megy mint egy iPad. Mondjuk nem bírtam kivárni, hogy ez a fórum betöltődjön rajta. megmagyarázták, hogy nagyon lassú a netjük, éppen javítják. Szerintem meg valaki tölti le a torrenteket ezerrel az ingyenes wifin -
PLaci58
addikt
válasz
Delerium #317 üzenetére
Amit Kínában betesznek a dobozba
Kérdeztem a múltkor a szervízt, hogy nem lehetne-e érzékenyebbé tenni. Tudják, hogy ilyen, azt mondták a 70 ezres készüléküknek már jó az érzékelője. Megköszöntem a felvilágosítást
Szerintem azt se tudták, hogy a szürkében más proci van. Már tudjákMegértelek, a múltkor majdnem földhöz vágtam. A teljes kikapcsolás valamit segít, meg szerintem nem mindegy, hogy hol fogjuk. Lehet, hogy kéne valami fém a burkolatba.
-
Chaser
legenda
válasz
Delerium #287 üzenetére
Én most beérem 7-essel, fasza 10-es 80-nál kezdődik, lehet rászánom majd magam. De mazochista nem vagyok, a myaudio bebizonyította a 70k-s gépénél is hogy mennyit ér a márkanevük tableten.
dancsuri: Igaz
Mondjuk én a címet kibővjteném a végén ezzel. Hihetetlen áron, de milyen áron?
-
Chaser
legenda
válasz
Delerium #280 üzenetére
Hát ez van. Nem véletlenül ilyen olcsó. Hiába mondom ennyiért minőségi 7"-ost IPS-sel dualcore-ral. Ez a tab tipikusan arra való hogy megutáltassa az emberrel a tableteket.
Tesco 1ébként meg ilyen, ígérnek fűt-fát. Nyugodtan fogadd el a csere készüléket. Ha harmadszorra is bedöglik aminek igen nagy az esélye, akkor elállsz a vásárlástól, magyarul kötelesek visszaadni a pénzed. Ptk-ban benne van, nem ők írják és rájuk is ugyanúgy vonatkozik mint bárkire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest