Új hozzászólás Aktív témák
-
-
qltsar
veterán
az RKBatchtoolnak ROCKCHIP chipset kell!!! Se a szürke, se a fehér nem ilyen!
Arra pedig, hogy az egyik ROM-ot felraknád a másikra...felrakhatod, aztán viheted is vissza gariztatni, aztán vagy megvonják, vagy nem a garanciádat
!
A fentebb említett ROM-csere kb. azzal egyenlő, mintha egy HTC ONE X-re ráakarnád erőszakolni az Galaxy S3 ROM-ját. Teljesen más chipset, hardware-egységek --> más kernel, libek stbstbstb. egyszóval elég nagy butaság lenne...
-
qltsar
veterán
Hát én kétlem, hogy kijön mindkettőre, mivel teljesen más rendszert, és kernelt kell forgatni a két típusra. Teljesen más chipset (AMLogic vs. (VIA)Wondermedia), már írtam, de én tuti visszavittem volna, ha Wondermedia-sat kapok, mivel se a dobozon, se a honlapon /"Az alacsony ára ellenére, teljesítményét tekintve nem tér el drágább társaitól. Egy 1000Mhz-es Amlogic AML8726M Cortex A9-es chipset gondoskodik arról, hogy az alkalmazásaid a megfelelő sebességgel fussanak rajta."/ nem ez van feltűntetve a táblagép specifikációjára, s így ez vásárlói megtévesztésnek minősül, aminek lehetnek nagyobb következményei is, ha valaki komolyan veszi
!
-
qltsar
veterán
De nem értitek meg, hogy teljesen más chipsetet mutat mindkettőtöknek?
Azok a helyes értékek amik Delerium-nál vannak, dancsuri értékei katasztrofálisak sajnos
.
-
qltsar
veterán
A szintetikus tesztek és diagnosztikák alapján nem Amlogic AML8726M Cortex A9 van a gépben, hanem Wondermedia WM8850.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest