- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargaj
csendes tag
Helló volna egy olyan problémám Myaudio ezüst hátlapos 1008b
WM8850_Universal_Uberoid_v3.1_JB_4.1.1_22NOV2013-HcH-[www.TechKn
ezzel a frissítéssel hogy mikor felment és betöltött akkor mért nincs hangja?
Ha tudnátok ebben nekem segíteni azt nagyon meg köszönném.
Ezt a romot tettem fel minden jól müködik csak nagyon halk a hangja. -
moore007.
csendes tag
válasz
moore007. #686 üzenetére
hát elég sok minden mint rájöttem időközben.
mindenesetre a hardreset:
volume + és - és power ( 3 gomb ) egyszerre nyomva, míg elő nem jön a piros figyelmeztető szöveg. Akkor mindent elengedni.
Ott 10mp belül el kell dönteni a power gombbal, hogy megyünk-e tovább a factory reset-el vagy sem.
Figyelem, a fehér és a szürke típus gomb elrendezésében van különbség! -
moore007.
csendes tag
tudjátok mi a különbség a fehér és az ezüst hátlapos 1008b között ????
-
feccus
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy ilyen szuper gépezetet elég jutányos áron. 2. indításnál be akartam kapcsolni de csak annyit adott be hogy upgrading-pliese wait. Több szerviznél is érdeklődtem de senki sem vállalta. Végül az egyik szerviz bevette szoftver frissítésre,de sajnos nem tudták megoldani nem volt hozzá programjuk. Sikerült egy másik szervizt találnom ahol 1 hét pihenés után ugyan az volt a válasz hogy nem sikerült,+ még hozzá hogy valamiféle 2 féle processzoros dolog és hogy egyik sem ismeri fel. ennyit közöltek a szervizben és hogy talán alaplap hibás. Van esetleg valakinek ötlete hogy mit lehetne vele kezdeni,nagyon fontos lenne.
Köszi. -
törölt tag
Szia, sziasztok!
Szóval, Az Endoor féle myaudio series 10 tablet dobott egy hátast használat közben, azóta
Bad bootloader arguments
failed to mount sd card hibával áll a recovery menüben.Nem tudsz-e segíteni nekem, vagy valaki, akinek meglenne a rom valahol a számítógépén, mert nem találom letölthetően sehol, amennyiben ezzel kiküszöbölhető egy ilyen hiba a rom újbóli telepítésével.
De ha más ötletetek van, azt is szívesen veszem. Köszönöm.
Oké, elejétől indultam el a topikban, mint látom, előttem pár hozzászólással pont erről mutatnak képet
-
hogyorgy
csendes tag
Sziasztok! Valaki tud módszert, hogy a TVGO progi fusson a tableten?
-
rruzsi
tag
Sziasztok!
Látom kicsit pihen ez a topic , de nekem is van (illetve nálam is van) egy ilyen szuper kütyü amely ugyan úgy járt mint a tied @Gaborz1, hosszas nem használat után csak MyAudio logo és kész. Érdeklődnék hogy sikerült valamit kezdeni vele, vagy tényleg tégla. Másik kérdés valaki megtudná mondani hogyan kell rávenni ezt a Q...a tabletet hogy SD -ről bootoljon mert nekem sehogy sem sikerül.
Üdv.! előre is köszönöm a válaszokat!
-
BikerBalage
csendes tag
Sziasztok! Melyik a legnagyobb tárkapacitású microSD kártya, amit ez a típusú tablet kezelni tud?
-
javorszky
tag
Sziasztok!Adott egy my audio 1008b azt szeretném kérdezni,hogy hol lehet beállítani,hogy alvó módba is menjen az internet?
-
Sziasztok.
Minap jutottam hozzá eme "remek" készülékhez.
Fehér hátlap, full gyári sw, H12.20120925Érdeklődnék, hogy mi a legjobb / legstabilabb rom erre a vasra ?
Érintőképenyős "probléma" baromira idegesítő, hogy néha nem reagál, a tablet sebessége is hagy némi kívánni valót maga után.Létezik ezekre a problémákra megoldás egy custom rom formájában vagy ez a gép ilyen ennyit tud ?!
köszönöm
-
Relatyvity
csendes tag
Nos ezen úton jelezném, nem javaslom a beruházást a tab, többször is különböző problémáktól szenvedett, szóval én hagyom a noname cuccokat egyelőre. Nos nincs ötletem, az enyém is volt szevízbe, nekem a bootlogó ragadt be és a végtelenségig nézhettem, az icecream sandwich logót... A baj az volt, hogy valamilyen kosz ment a rendszerbe, amitől nem tudott bootolni(?) Nem tudom ez mi, de nekem ezt mondták, és mivel a képernyő alá is bement a kosz el tudom hinni... Lehet nálatok is ilyen a probléma, nekem végleg ,meghalt , nem karja elfogadni a töltőt és nem fogok egy fillért se fizetni a javíttatásáért, mert nem éri meg. Házilag, nem hiszem bármit tudsz vele csinálni, nézd meg hátha a power+vol down billenytűt és próbáld recovery-vel, de nem garancia, és a recovery-t is nehéz működésre bírni sok szerencsét!
-
Gaborz1
senior tag
Hát egy próbát megér hátha olvassa ezt a topikot még valaki.
Adott egy fehér hátlapos tablet, ami egyik napról a másikra minden szó nélkül kikapcsolt. Ezután sokat csücsült a töltőn is. (Tavaly már tett a szervizben látogatást, hasonló hiba miatt, csak ugye nincs már rá garancia). Mikor vissza szerettem volna kapcsolni a Myaudio felirat feljön, majd fekete a képernyő 1-2mp-ig majd ismét jön a Myaudio felirat ami a végtelenségig vagy az ember türelmének végéig fennmarad ha csak ki nem kapcsolom. Tudnátok segíteni, hogy mit lehetne ilyenkor tenni? Fontos lenne mert az öcsémé a cucc aki nagyon szeretné használni. -
PeeTr84
csendes tag
Sziasztok,
Fehér hátlapos myaudio 1008b-m van és elreccsent a kijelző benne. Hol lehetne ilyet találni? Itthon a Flaget is kérdeztem meg a display.hu-t is de nekik nincs ilyen és nem is tudnak rendelni.
SOS kellene tudnom.
A kijelző hátulján az alábbi irások vannak
BL3-WSN10102AVOA
A kábelen meg FPC3-WS10104AV0
Ezek segithetnek vmit?Köszi,
PeeT
-
bangyi93
csendes tag
válasz
DecebaL.rex #670 üzenetére
Szia
Azért látsz az Android menüjében kevesebb RAM-ot, mint amennyi fizikailag benne van, mert a program boot után méri a rendelkezésre álló mennyiséget. Boot közben különböző hardware közeli funkciók (kernel) lefoglalják maguknak szükséges/dedikált mennyiséget, amit már az Android a memória kiosztás miatt nem is lát.
Vagy gondolj bele, hogy a GPU-nak is szüksége van RAM-ra, amit szintén innen nyess ki. A teszt progik meg ugyan onnan olvassák ki az adatokat, ahonnan az Android is.De itt van egy kép az enyémről:
Az, hogy nincs is benne 1Gbyte RAM, hanem csak a 811MB-t, irreális, mert az pl igy jönne ki: 1db 512 + 1db 256 + 1db 32 + 1db 8 + 1db 2 + 1db 1Mbyte-os ram IC-vel. Ha hibás lenne, akkor meg nem működne, még bekapcsolni sem tudna.
-
DecebaL.rex
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Akinek van az 1008B-ből szürke hátlaposa arra kérem hogy valamilyen tesztprogrammal (antutu, cpu-z .... ) nézze meg, hogy mennyi RAM memóriát ír ki, tehát a készülékbe mennyit tettek gyárilag majd fotózza le és tegye itt közzé.
Ugyanis nekem minden teszt progi azt írja ki, hogy 811 MB RAM van benne összesen. Azért van szükségem a fotókra mert a szervizzel vitázok és azt állítják, hogy több mint 200Mb-t azért nem látja rendszer mert lefoglalta. Szerintem az állításuk nem helytálló mert fel kéne ismernie és kiírnia, hogy 1 GB és lefoglalva XXX. Azért nem ismeri a többit mert hibás nem működik vagy nincs is benne annyi...
Előre is köszönöm mindenkinek segítőkész szándékát. -
Gondoltam leírom: tehát beszereztem a töltőt, mintha adna is delejt a tabletnek, mert világit rajta (a tableten) egy piros led... Viszont akármeddig "töltöm", bekapcsolni nem tudom... Nyomom a bekapcsológombot, a led zöldre vált és a hangszórókból búgást hallok... Ennyi az össz életjel.
Szerintem megpróbáltak rajta frissíteni droid-ot, az megölte és ezt elfelejtették megmondani... Így lehet eladósorba kerül pl. cserekijelzőnek, ha érdekel valakit... (Gari már nincs rá.)
-
válasz
gabika318 #666 üzenetére
Köszönöm!
Még egy kérdés: mi újság ezzel a 4.1-es frissítéssel? Olvasgattam itt a kommenteket és látom a gyári 4.0-s verzió után ez a 4.1-gyel csak a baj van... Ez mennyire áll?
(Leszedtem ezt a WM8850_Universal_Uberoid_v3.1_JB_4.1.1_22NOV2013-HcH-[www.TechKnow.me].7z-t, de nem tudom, majd neki merjek-e fogni.)
-
Hi!
Hozzám került egy ilyen csodatablet. (Szürke hátlapos.)
Igazából annyi volna a kérésem-kérdésem, hogy akinek még van ilyen küttyenője, leírná, hogy milyen töltő kell hozzá? (A töltő elkallódott egy költözés közben, most meg én oldjam meg.
/Nem az enyém, hanem ismerősé./)
Arra volna szükségem, hogy hány amper, mekkora fesz kell neki, ilyenek. Gondolom lehet venni ilyen töltőt a szakboltokban.
-
duli
tag
válasz
Szabikaa20 #662 üzenetére
Köszönöm segítséged.
-
Szabikaa20
őstag
Érdekes...De gondolom az is van csak megkéne nézned a típusát valahova rá van írva.Én irtam a myaudio magyarorszag nak és mondtak hogy 3 vagy 4 fajta kijelzövel gyartottak ezt a tipust és ezert megkell elotte nezned a tied meik,mert 1008b és 1008b között is különbség van...
Ha meg nem te javitod akkor a szervizesnek tudnia kene!
Most látom csak hogy irtad a kijelzo nevet is...pill -
duli
tag
válasz
Szabikaa20 #659 üzenetére
Köszönöm, de nekem a kijelző reccsent meg nem az érintő felület.
-
duli
tag
Üdv mindenki.
Hihetetlen de egy kislány súlyát nem bírta el a Tab kijelzője és most igen furcsa képe van.
Tud valaki kijelző cserére egy szerviz címet nekem mondani, meg hogy hozzávetőlegesen mennyibe fájhat ez nekem? Vagy egy linket rendelős oldalról? Azt sem tudom pontosan milyen típus való bele csak ennyit találtam ráírva: SL101DH01FPC FSX.Köszönöm.
-
gibae
csendes tag
Mégegy problémám van.
Kaptam egy ilyen készüléket használtan.
1. Azt írja ki, hogy 20%-os a töltés, dugjam rá a töltőre. Rádugom, kisvártatva 100%-ot mutat. Ha kihúzom a töltőt, már el is pusztul, újra be kell dugni.
Hagyjam rajta órákig és nézzem meg mi lesz, vagy hibás a készülék?2. Hogyan tudok az SD kártyára átrakni, vagy egyenesen oda telepíteni dolgokat? Látja a kártyát, meg is nyitja, csak nem használja!
Kérlek mielőbb válaszoljatok, mert még visszaadhatom, ha valami nem jó rajta!!!
Köszönöm, ha segítetek! Éva
-
gibae
csendes tag
Ezzel a kütyüvel lehet rá GPS-t varázsolni, vagy csak az előbbiekben leírt telefonos módszer a járható út?
http://www.ebay.com/itm/Gosget-SD-200-GPS-USB-Dongle-Receiver-SIRFIII-Laptop-/220790137903?pt=GPS_Devices&hash=item33681e242f
-
Szabikaa20
őstag
Touch screen hozzá ha esetleg valakit érdekel...
[Touch screen (Digitizer)]
-
Szabikaa20
őstag
Hali
Megtudná nekem mondani valaki hol tudnák képernyöt szerezni hozza???Vagy hibásat csak a képernyöje legyen joo!Köszönöm!
-
dennis1
csendes tag
válasz
gabika318 #652 üzenetére
Jó is hogy nem piszkálod a feleségedét, mert aki ezeket rátöltötte, nem tudta visszahozni az érintőképernyőt.
Sajnos az eredeti firm. nem ismert a szürkehátúra, a szervíz nem adja ki, - arra hivatkozva, hogy sok változat létezik belőle.
Emiatt a visszaállítás kétséges.
Helyesen hívtad fel a figyelmet arra, hogy nem próbáltad ki, másoknak sem ajánlom! -
gabika318
aktív tag
Közben megtaláltam az UberDroid V3 4.1.1
(2013. szeptemberi verzió)Letöltés:
http://clangsm.net/nenomolina/WM8850/WM8850Uberoid_v3.7z -
gabika318
aktív tag
válasz
DecebaL.rex #600 üzenetére
Esetleg ha még aktuális a ROM telepítés itt találtam egy nagyon korrekt videót az univerzális Uberdroid 4.1 ROM telepítéséről:
http://www.youtube.com/watch?v=vGPIqOXBC8E
Az Android Device Analyzer progival kiolvastam a feleségem tabletjét: (szürke hátú, 1008B)
wmt.model.no:
PuFangDa_MID10.1_8248_FT5406_DZH100melyet tartalmaz az UberDroid kompatibilitási listája,
tehát jó a MyAudio 1008B-hez.Egyenlőre nem piszkálom a feleségem tabletjét, mert még garis.
Letöltés:
Android Device Analyzer
UberDroid 2.0SOK SIKERT!!!
-
Delerium
senior tag
válasz
Geri0315 #649 üzenetére
Nekem első körben visszaküldték, hogy jól működik (annyit tettek, hogy kicserélték a töltőt). Mondtam, hogy de nem. Ismét elküldték a szervizbe, 3 hét után elkezdtem a Tesco nyakára járni és beszélgetni a miskolci szervizzel. 2 nap múlva javíthatatlanná nyilvánították és visszakaptam a vételárat. Reménykedj, mást nem nagyon tudsz tenni.
-
Geri0315
csendes tag
A tablet nemrég jött meg a szervizből és kb 1 napot működött rendesen utána ugyan úgy elszíneződött a kijelző mint előtte. A szervizben állítólag bevizsgálták és szoftvert frissítettek rajt. Most vissza vittem a Tescoba, hogy cseréljék ki vagy adják vissza a pénzt. Ott azt mondták, hogy ameddig a szerviz nem mondja addig nem tehetnek semmit sem. Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni?
Már jártam hasonlóan egy notebookal, ami széria hibás volt és akárhányszor vittem vissza nem cserélték ki, csak javították addig ameddig a garancia le nem járt egyszer csak. Most nem szeretnék így járni. -
beldeczki
aktív tag
üdv!
Hogy tudom factory resetelni a tabot? A képernyő meghalt, szóval a rendszerből nem bírom resetelni. Reset gomb oldalán megnyomom, kikapcsol, várok kis időt, utána visszakapcsolom, de minden ugyanúgy marad. Más mószer nincs rá?
-
Keserves
csendes tag
Sziasztok!
Került hozzám egy ilyen csoda, méghozzá a szürke hátlapos.
Olvasgattam néhány oldalt a topikból, de ilyen hibát nem láttam: nem tudok böngészni.
Elmondás szerint sosem működött a gyári és a chrome böngésző sem. Nekem is mindig lefagy, sokszor már akkor, amikor az url-t írom be.
Próba képen néztem játékokat, de azok minden további nélkül mennek. A play áruház is megy.
Mi lehet a hiba?
(Nem értek a tabletekhez és az Android is teljesen ismeretlen) -
dancsuri
veterán
használ valaki MyAudio Mini PC-t?
-
Geri0315
csendes tag
Sziasztok! Szürke hátlaposom van és olyan gondom van vele, hogy bekapcsolás után pár perce a kijelző elszíneződik ilyen rózsaszínes és szürkés árnyalatokban. Mitől lehet ez?
-
ktmt
aktív tag
-
beldeczki
aktív tag
Segíthetek akár én is, nekem szerencsére nincs semmi bajom vele. Tehát a boot.img kell neked?
Egyébként nekem a töltő hibátlanul működik még mindig, pedig már nem 1 hónapja van meg a cucc. Érintő nálam tökéletes, nincsen bajom vele. microusb csatit meg beforrasztottam rendesen, mivel a gyári nem volt nevezhető annak.
Szóval ha kell még az boot.img akkor szólj és megcsinálom.
-
ktmt
aktív tag
köszi az erőfeszítést, ez valóban nem kezdő téma, nem is erőltetném. Azt hiszem, hogy a szervizesekkel birkózom egyet, de az egész cucc eléggé lehangoló. A gyári töltő egy hónap után nem tölt, micro-USB csati bizonytalan, az érintő már újkorában is frigid volt (én akartam, ő nem).
Nem minden kínai cucc gagyi, de ezt a márkanevet a jövőben kerülöm.
Ugyanitt alig használt akksi és egyéb alkatrészek eladók -
ktmt
aktív tag
Köszönet.
Kell hozzá működő ADB.
Először is cmd ablakban a következőt kell beírni:cat proc/mtd
mire kírja a csatlakoztatott partíciókat, it látni, hogy melyik a boot (mtd1)
dev: size erasesize name
mtd0: 00480000 00020000 "recovery"
mtd1: 00480000 00020000 "boot"
mtd2: 00180000 00020000 "splash"
mtd3: 00060000 00020000 "misc"
mtd4: 02940000 00020000 "cache"
mtd5: 0cf80000 00020000 "system"
mtd6: 0d020000 00020000 "userdata"
mtd7: 00180000 00020000 "persist"aztán jön ez a két parancs (mtd1 persze lehet más, lásd fenn):
su
dd if=/dev/mtd/mtd1 of=/sdcard/boot.img bs=4096Ha végzett az sd gyökerben lesz az .img file.
-
ktmt
aktív tag
Egy gyors kérdésem lenne, ha nincs válasz, akkor hagyom az egész gépet alkatrésznek. Törött az lcd, berepedt a touch is, de érzékel. Próbáltam ADB életre kelteni, de valahol mellényúlhattam, mert a kezdeti sikerek után (androidcast adott képet), most már nem megy az adb.
Tud valaki egy olyan boot.img file-t feltenni, amiben az ADB engedélyezve van (állítólag ez segít). Fastbootal még nem próbálkoztam, de olvastam egy bulid.prop szerkesztéses megoldást is.
Ha vala tud egy boot mentést, vagy némi segítséget a más módon való életre keltéshez, akkor köszönet. -
NosRam
csendes tag
Helló!
végre volt időm rá és megcsináltam a rootot, nagyon köszönöm a segítséget, egy utolsó kérdésem lenne, ha teljes rendszerformázást- újratevést csinálok megmarad a root? -
beldeczki
aktív tag
Hali!
Hogy érdemes leszedni a hátulját a tabletnak? Hol kezdjek neki?
-
PLaci58
addikt
Itt a 1008B fehér root fájl.
Van a csomagban leírás és kép.
Recovery-t a hangerő "-" és a bekapcsoló gomb együttes nyomvatartásával (kikapcsolt állapotban) lehet elindítani.
Igazából semmit nem változtat a tabon, minden adat megmarad, csak felmásolja a root-hoz szükséges fájlokat. -
PLaci58
addikt
Szia. Vasárnap délután felteszem valahová a szükséges zip fájlt. Nem bonyolult dolog. Rá kell másolni egy uSD kártyára, elindítani a recoveryt és betallózni a fájlt.
A dataról már törlődött mert nem volt letöltve sokáig és most nincs nálam.A töltő ilyen zavarokat visz a készülékre sajnos. Érdemes kikapcsolva tölteni.
-
NosRam
csendes tag
válasz
DecebaL.rex #623 üzenetére
helló, nekem van egy fehér 1008b-m és rootolni szeretném, tudnátok segíteni?
továbbá mikor töltőn van és hozzáérek össze-vissza érzékel, erről valamit tudtok?
amúgy nagyon tuti kis tab, GTA,Asphalt7,Nova3,Dead trigger mind szépen mennek, néha lassul de gyorsan helyre áll -
DecebaL.rex
csendes tag
Nekem tényleg nem megy a töltés 3,9V fölé.
Ha nincs hardver baja akkor szoftveres memória gondja van nem ment fel a megfelelő driver. A config könyvtárban kipróbáltam az összes 10.1" fwc fájlt és össze vissza variáltam őket. Mindegyik felment simán gond nélkül (4.1) sőt sikerült olyan változatot is rátennem amelyiknek a felbontása 1280x800.
Az esetek 100%-ban a probléma mindig az első induláskor jelentkezett.
Volt, hogy:
-nem volt hang, wifi, stb...
-kijelzés nem volt a bekapcsoló gomb megnyomása után
-betöltéskor kifagyott minden fekete lett csak a kijelző háttérvilágítása ment
-rossz szinkezelés....
Szerintem szoftver baja van, a myaudio egyik szervizes munkatársa (M.ZS.) azt írta, hogy a szürke hátlaposból több hardver változat létezik, akkor lehet te is úgy jártál mint én a touchal. Azt is közölte a myaudio, hogy meg van már az összes szoftver változat és ha szervizbe küldöm elhárítják a problémát, megosztani nem fogják. -
PLaci58
addikt
válasz
DecebaL.rex #621 üzenetére
Szerintem azt tettem fel. Az az érdekes, hogy hibátlanul felment. Mondjuk elég sokáig eltartott (nem mértem, de kb 10 perc volt), elég sokat szöszölt a végén a bootloader confignál.
A 3,7V -os akksik teljesen feltöltve 4,2V.
A 3V-osokat töltik olyan 3,7-3,8V-ra.
Majd jövő héten megnézem tüzetesen. -
DecebaL.rex
csendes tag
Nálam fullon feltöltve 3,9 és mikor 50% merült 3,7V. Lemerült állapotában nem mértem meg. Biztos, hogy az alaplapon van valami bibi. Úgy próbáltad, hogy csak az LCD van bedugva minden mást lekötsz és leforrasztasz?
Azt a hivatalost tetted fel ami pár óráig volt fent a myaudio-n? -
PLaci58
addikt
válasz
DecebaL.rex #619 üzenetére
Köszi. Szét van szedve
Akkun bekapcsoláskor nem sokat esik a fesz (< 0,1V), tartja a 4,2V-ot.
Tettem rá másik akksit, azzal is ugyanezt csinálja, ezért írtam, hogy akksi biztos, hogy jó. -
DecebaL.rex
csendes tag
Nincs elem benne én totál szétszedtem, ki is vettem az alaplapot, sőt még backup kondenzátor sincs rajta.
Az akku 2 vezetékkel csatlakozik az alaplaphoz, tehát az akkuszintet egyszerű ADC-vel állapítja meg. Ha az akkuban valamelyik cella zárlatos attól még a feszültség jó lehet üresjáratban csak terheléskor makkan meg. Lehet, hogy a feszültség leesik induláskor és amiatt fagy meg. Szét kéne hogy szedd és rá kéne mérj, hogy induláskor is stabilan tartja-e a 3,7 V körüli értéket.
Le kéne forrasztanod az akkut és várni egy picit utána megpróbálni az indítást.
Esetleg egy labortápra rákötni akku nélkül és úgy indítani az egészet és ha akkor sem indul akkor biztos, hogy az alaplapon van valami bibi. -
PLaci58
addikt
válasz
DecebaL.rex #617 üzenetére
A hivatalost tettem fel. Nálam semmi nem megy, nem kapcsol be, megakad a linux töltésnél és nem tudom, hogy miért, mert nem ír ki semmi hibát. Nincs ezekben valami kis elem?
-
PLaci58
addikt
válasz
Casseius #615 üzenetére
Köszi.
Sajnos nincs semmilyen elem
Gondolom, hogy a töltőre elindul a bekapcsolási folyamat, bebootol és betöltődik a Linux és az adja az elem képét. Ez valamiért megáll a boot logo után. Csak tudnám, hogy a frissítés miért ment fel rá hibátlanul. Az is teszteli a HW-t. -
Casseius
tag
-
PLaci58
addikt
Kéne egy kis segítség.
Szürke hátlapos került hozzám. Nem bootol be. Megjelenik a MyAudio felirat és kb. 5 másodperc múlva sötét lesz a háttér és tovább semmi. Ezt is csak töltőről csinálja. Akkuról a logó bal felső sarkában egyből kiírja, hogy "Battery Low" és pár másodperc után kikapcsol.
Az akku jó benne!
Felraktam rá a gyári ROM-ot, simán felment, hiba nélkül.
2 dolgot nem másolt fel:
"Skipped same u-boot file"
"Skipped same firmware/w-load_DDR3_5_3_2_4_1024 MB.bin"
Nem értem ezeket miért nem frissítette, vagy már előbb megtörtént?Recoverynél is kell a töltő, mert egyébként szintén Battery Low van.
1, Mi a fene baja lehet? Gondolom valami HW hibát talál és megszakad a Linux boot.
2, Mit kéne csinálnia, amikor kikapcsolt állapotban töltőre dugom?
Minek kéne lenni a kijelzőn, mert nálam csak háttérvilágtás van amíg ki nem kapcsolom.Egyelőre csak ennyi bajom van
-
PLaci58
addikt
válasz
Casseius #611 üzenetére
Mi ebben a fals alarm? Főleg mi a félrevezetés? A Microsoft csak ért hozzá.
Ez a fals alarm duma még mindíg él, hogy kimagyarázzák a vírusos programokat?Technical Information (Analysis)
Exploit: Unix/Lotoor is a detection for specially-crafted Android programs that attempt to exploit vulnerabilities in the Android operating system to gain root privilege.
InstallationExploit: Unix/Lotoor is dropped and installed by TrojanSpy:AndroidOS/DroidDream.A. Once installed, the exploit is present as the following names:
rageagainstthecage
exploidPayload
Allows root access
When run, Exploit: Unix/Lotoor allow a remote attacker to gain administrator privilege to the device running Android operation system.Connects to a remote website
Exploit: Unix/Lotoor decrypts the name of a remote server provided by TrojanSpy:AndroidOS/DroidDream.A such as "184.105.245.17". The server address is used to send user identifiable data from the affected mobile device.Bocs, hogy beleszóltam, de engem érdekel, hogy mit csinál a tabom.
-
PLaci58
addikt
-
DecebaL.rex
csendes tag
válasz
DecebaL.rex #606 üzenetére
Ma átjött egy linux guru barátom, sok mindennel próbálkozott, de sajnos elmaradt a sikerélmény. Azzal nyugtatott, ha megcsinálom az USB-t akkor meg tudja oldani.
Remélem megjönnek az aljzatok egy héten belül, ha nem akkor vezetéket forrasztok az alaplapra és kivezetem az USB normál nagy foglalaton. -
dennis1
csendes tag
A tabon a default.prop nem ilyen, ott be van kapcsolva:
ro.wmt.ui.gps=ttyUSB5
ro.wmt.touchpannel=1
persist.sys.wmt.maxfb0video=1x1
ro.wmt.drv.common=gsensor_kxte9_md,wmt_battery_md,cdc-acm,usb_wwan,option
wmt.gps.module=dongle
wifi.interface=ra0
ro.product.name=wmid
ro.product.model=MID
ro.product.manufacturer=WonderMedia
ro.wmt.camera.zoomsupport=1
ro.wmt.tpdrv=s_wmt_ts_ft5x0x
ro.wmt.audio.volume=DigiPlay=180,AnaPlay=4,DigiCap=127,CLD=0,HP=50,InBoost=3,InPGA=11
ro.wmt.pkgver=1.50.00Ezt kellene az egészet cserélned, bennevan a dumpban.
Ez a sor is érdekes tpdrv-re vonatkozik.
ro.wmt.tpdrv=s_wmt_ts_ft5x0x -
PLaci58
addikt
válasz
DecebaL.rex #602 üzenetére
És mi lenne, ha bekapcsolnád a touchpanelt?
Nem értek a linux-hoz, sem az androidhoz!
A romban vannak érdekes dolgok. Érdekes, hogy a legtöbb driver a touch-hoz van, mintha a legfontosabb része lenne a tabletnek.Firmware/android4.0.tgz/system/default.prop
ro.wmt.ui.gps=ttyUSB5
ro.wmt.touchpannel=0
persist.sys.wmt.maxfb0video=1x1
ro.wmt.drv.common=gsensor_kxte9_md,wmt_battery_md,cdc-acm,usb_wwan,optionwmt.gps.module=dongle
wifi.interface=ra0ro.product.name=wmid
ro.product.model=WM8850-mid
ro.product.manufacturer=WonderMediaNem értem, hogy miért 0. Mi lenne, ha 1-re állítanád?
(Persze lehet, hogy semmi köze a problémához)
A fehérnél nincs ilyen beállítás. -
DecebaL.rex
csendes tag
Úgy döntöttem minden nap írok a myaudio-nak egészen addig amíg meg nem kapom a normális firmwaret.
Ha van kedve más is beszállhat, ha "nagyobb rajtuk a nyomás" akkor lehet előkerítik valahonnan, vagy készitenek (tettnek) egy frissítést.
info@myaudioworld.com erre a címre irkálok nekik. -
dennis1
csendes tag
válasz
DecebaL.rex #600 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ellenőrízetlen firmet ki mernek rakni hivatalos oldalra.
Ez kincs annak, aki direkt akarja bedönteni a tabját.
Csak megoldódik egyszer, a kitartásodnak hála, hogy lesz kirakva jó firmware.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest