- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- Magisk
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Érdekes, akik prestigiot vesznek azok meg mind hozzáértők, mert nem hordják vissza kilo számra a gépeket?
elárulom neked, 37k-ért kapsz olyan tabot ami ha nem is ipad érzékenységű felületet tud magáénak, de nem messze van tőle. Kijelző szintén és a többi és a többi. Igaz, csak 7", de azt élmény használni..
Nem lenne ezzel a tabbal gond ezért az árért, ha legalább stabilan működne. Melóba még én is megvenném, oda jó. De látva az itteni fórumot rájöttem nincs értelme, nem akarom magam opatni ha nem muszáj. -
Delerium
senior tag
Ha vennéd a fáradtságot és visszaolvasnál egy kicsit akkor észrevennéd, hogy nekem is ilyen tabom van, csak már 2X van szervizben a kijelző miatt így egy kicsit negatívan állok hozzá. Beírtad a fórumba, hogy mindenki hülye aki visszaviszi, így miről is beszélünk? Lenézed az embert mert ugye mindenki hülye csak én vagyok fluxuskondenzátor. Részemről nem akarok vitázni többet.
-
Delerium
senior tag
200k-s tablet érintési tulajdonságát elvárva? A Concorde tab 7" 20k és mégis patentül érez mindent ahol kell. A 1008B a közelében sincs még annak sem. Írásod szerint a a segghülye csoportba tartozok mert visszavittem
Ingem, magamra vettem
33k-ért legalább az elvárható lenne, hogy érezze az érintés bármely formáját, ne kelljen már átbökni a tabot, hogy legyen valami.
-
PLaci58
addikt
Ezt vásárlás után csináltam, csak próbaképpen, a kocsiban ülve. Elég sok fény kell a jó képhez.- a visszavitt cucc volt mizériát úgy kell érteni, hogy visszaviszik a gyárba Miskolcra, ott kap új elő lapot meg dobozt stb, aztán kirakják újból a polcra ?
Ezt komolyan kérdezed? Gyár? Miskolc?
Ha látnád a cég "telephelyét" más lenne a kérdésed -
TomRy
csendes tag
Én csak a 3 napon belüli visszavitel sztorit ismerem havertól Debrecenben, de még ott is hadakozni kellett a Tescós eladóval, hogy tényleg pontatlan a kijelzője. A boltban azzal védekeztek, hogy ennyi pénzért ez ennyit tud, meg ilyen az Android stb. Meg lett kérve, hogy gépelje be rajta, hogy "árvíztűrő tükörfúrógép", illetve hogy a kezdőlapon a bal oldali nyolc ikont tegye át jobb oldalra. Ezután már hajlandó volt cserélni, de még ekkor is húzta a száját, hogy a MyAudio kuponkódok biztosan már fel lettek használva, ezért más típusúra nem cserélheti ki csak ugyanilyenre kuponkód nélkül.
-
PLaci58
addikt
Az nem jó, ha minden villog. Érdemes megnézni a Beállítások/Fejlesztői lehetőségek/Érintések mutatása-t. Legyen kikapcsolva.
Nekem simán felszedte a PC. Bekapcsolt állapotban összedugni, tableten megérinteni a megjelenő "USB tár bekapcsolása"-t. PC telepíti a drivert és a tablet megjelenik új meghajtóként. Win7-el nem volt gond.
Van valami gyári állapotba állítás is a Bizonsági beállításoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Filmvilág
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest