- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Delerium
senior tag
Erre a vacsi új/használt dologra azt tudom mondani amit jóanyám is szokott. Más levetett vackát ne vedd meg. Nem konkrétan a Te tabodra gondoltam hanem csak általánosságban. Speciel én sem szeretek használt terméket vásárolni, lehet ez csak bizalmatlanság, hogy ki tudja, hogy használta mit csinált stb. Én az újra szavazok.
-
PLaci58
addikt
dancsuri: azonos családból származnak, és ahogy írtam hasonló árban lehet megkapni őket, gondoltam ezért írom be, természetesen mindenki azt vesz a pénzén amit akar
Se csúsztatásokra, se hazugságokra nincs szükségünk.
Leírtam, hogy mennyiért lehet boltban megkapni ezeket a készülékeket!
Az, hogy te használtan mennyiért árulod, ahhoz semmi közünk.Egyébként semmivel sem jobb a 908A mint a fehér 1008B!
Sebességtesztben simán leveri -
Delerium
senior tag
Én meg vagyok vele elégedve. Kritérium volt nálam a minél nagyobb kijelző. Ár-érték arányban ez nyert. Megláttam megvettem. Volt vele egy kis macera ami szervizbe kényszerítette de a saját hülyeségem miatt volt. Én azt mondom 32990-et megért.
Ipad? Nem-nem, Sony nem tudom mi tab. Most vette egyik ismerősöm aranyé' na arra azt mondom húbazzeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest