- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andras_koczi
tag
Ja még annyit hogy a vibert nem érdekli, hogy honnan van a net, sim vagy wifiből,a lényeg hogy legyen. Üdv.
-
andras_koczi
tag
Szia nekem is szürke van és simán megy a viber.A sim pontosabban egy elérhető telefonszám csak a regisztrációhoz kell. Mivel ip alapú program igy gsm hang modult nem igényel.Lásd skype msn és a többiek ,a viber annyival más hogy itt nem emailcim az elsődleges comunikacio, hanem telefonszám, amit net azaz adatlapcsolat alapján ér el. Ha nincs neted, nincs viber ingyen hívás sem, de akkor fel is ajánlja a normál gsm alapú hívást. Üdv.
-
andras_koczi
tag
Üdv ismét mindenkinek újra vagyok
...
na twhát a program neve ami megtudja osztani a gps-t wifin keresztül más eszközzel az a " Pc Advanced Remote " ... elindítod majd a beállításainál engedélyezed az érzékelők megosztását.és voilá van gps a tabban.
-
andras_koczi
tag
SZIASZTOK a marketten-playen van egy app ami távirányításra szolgál, én tavaly használtam a telefonom és gépem között.A lényeg hogy ez az app megtudja osztani más eszközökkel a hardveres dolgokat , mint pl a telefon gps-e ,wifin keresztül.persze az app elsődleges profilja a táv egér és billentyű.üdv
-
andras_koczi
tag
Kedves Birel a jelenlegi os szoftverek-firmwarek a szürke hátlapos készülékekhez NEM jók, mivel azoknak más a vezérlése, így az id-ja is és ezért nem települ,. Ezt korábban már kibeszéltük , NE sajnáld az időt és legközelebb egy fórumot tanácsos az elejétől fogva elolvasni.Sok sok titokra bukkanhatsz.
-
andras_koczi
tag
ANDROID 4-ET NE ROOTOLJATOK MÍG VAN GARANCIÁTOK !!!!!
1 hackelések a 4-es rendszereknél már ellenőriztető !!!! az alaplapi flashbios cid száma megváltozik és az eredeti törlődik,így az vissza nem állítható
(márpedig ezeket a gyárba minden alaplaphoz bejegyzik és ezért is tudja a myaudio ellenörizni)
2 Nem lehet unrootolni !!!! lásd első pont ...
3 Nincs a birtokunk ban az eredeti os !!! csak a fehéreké ,kettő is de azok sem az eredetiek ! MÓDINGOLTAK !4 Egyértelmű a garancia elveszlik ,és ha van is olyan szerencséd hogy mondjuk a tetko nem nézzi meg, te meg vissza adod vagy kicseréltetted, késöb mind a tetko és a myaudio is perelhet több ponton téged és hidd el megnyerik
ez mindenkinek szólt !!!! tehát mindenki saját maga felel tetteiért
-
andras_koczi
tag
válasz
Manarill #302 üzenetére
szia , nincs mit, nekem nincs aksi problémám se tényleges se szoftveres jelegű.minden kijelzés normális ,érték arányú úgy ahogy kell. javaslom ha más vissza jelzéssel is gondod akad vidd bevizsgáltatni, mert vagy az aksid, vagy az androis os-ed sérült.ne piszkálgasd semmilyen módon , inkább vidd szervizbe
.üdv
-
andras_koczi
tag
a szürkével max annyi gondod lehet, hogy nem lesznek láthatók a google alap apjai (play store ,gmail,gtalk)
esetleg a play de az is csak a kezdő asztalon lesz kint sehol másutt.nos erre itt a megoldás
http://mobilarena.hu/tema/myaudio_tablet_series10_1008b_hihetetlen_aron/hsz_197-197.html
nyugi nem kell rajta semmiféle hacket vagy bonyolult illegális dolgot csinálni hogy használd a tabot ahogyan csak szeretnéd , és ez is az egyik nagy előnye ennek a tabnak
üdv...
-
andras_koczi
tag
Kedves zolisea
a mérésekre itt a titok nyitja hogy miért több a fehérnek az eredménye hol ott kisebb teljesítményű a hardvere
http://mobilarena.hu/tema/myaudio_tablet_series10_1008b_hihetetlen_aron/hsz_129-129.html
fehér hátlapút már csak használtan kapsz, amiket én használt hirdetésekben láttam azoknak a 98%-a fehér volt ,tehát evidens hogy a szürkével vannak jobban megelégedve az emberek mert abból van kevesebb eladó használtban.
"Sztrego-nak" igaza van de mind ez azért van amit fentebb is belinkeltem.
Én viszont tudom hogy a fehér és a szürke között használatban a szürke a jobb-stabilam-gyorsabb
pl: fehéren az nfs most wanted úgy megy mintha félig normális-félig lassított felvétel lenne,míg a szürkén megy normálisan ahogy egy autós jattéknak kel..nekem szürke van nejemnek fehér a szerencse hogy ő inkább ilyen angrybird típusu játékokat nyomat,én viszont nova3 - nfs mostwanted - fifa2012....
örültem hogy segíthettem üdv...
-
andras_koczi
tag
3-8 perc adatkábellel egy HD-t átmásolni.
pendrive-al sok függ a gyártótól de kb szintén olyan 3-8 perc a másolás
direcben a pendriveról simán mennek még a full hd-s mkv-k is
(én egy 2tb külső vinyóval próbáltam meg egy 8gb pendrival )letölteni meg teljesen nettfüggő
ugyan úgy mint az online nézése.... -
andras_koczi
tag
Bocsánat csak elírtam az előzőt
A 259 és a 260-as szólásaimmal NEM azt mondom hogy rossz a myaudio, SŐT jobba mert vannak kötelezettségei amik alól nem tud kibújni ,feltéve a vásárló is betartja a rá eső részét
nyugodalmas jó éjszakát
-
andras_koczi
tag
a 29 és a 260-as szólásaimmal NEM azt mondom hogy rossz a myaudio, SŐT jobba mert vannak kötelezettségei amik alól nem tud kibújni ,feltéve a vásárló is betartja a rá eső részét
nyugodalmas jóéjszakát
-
andras_koczi
tag
sok esetben ez meghiúsul mert a nagy vállalatok BÍZNAK az emberek kíváncsiságában - türelmetlenségében és ez be is szokott nekik jönni
mert vagy hiányzik az eredeti csomagolásból valami pl: doboz-leírás-kuppon cédula, nem gond ha már felhasználtad a kódot-hedszet-ceruza-usb-otgkábel stb stb ) vagy a herver nincs az eredeti állapotban (hackelt-rootolt-cydiázot-cid id zot stb stb) így mentesülve a kötelezettségeik alól.
és marad az a 1-1.5 százalék aki mindent be tart és vissza viszi a terméket és megkapja a pénzét.
konkrétan a HUAWEI cég az s7 és az s7 slimnél illetve a ZTE a v9 é v9a gen2-nél úgy volt hogy inkább vissza fizeti a vásárolt összeget, minthogy szoftver fejlesszen így dollár milliókat spórolt meg magánnak, mert a vissza vitt tabokat meg leírta veszteségi adónak.
Ennek a két cégnek nincs hazánkban egyedüli értékesítője-márkaszervize míg a MyAudiónak van így ő már kötelezhető az upgrade-re -
andras_koczi
tag
Persze voltak-vannak az 1008b-nek buktatói amire rá kellet jönni de ezek javarészt szoftveresek amiket csak a fórumból tud megoldani az ember (merre vannak a google apps-ok)
vagy hogy hol van a hdmi beállítások (fehérnél a menüben vagy simán a beállítások menüben szürkénél a beállítások megjelenítés tv screen adjustment az) mind ez azért van mert mások az os-ek
NEM kell megijedni ha valamit nem talál az ember ott a gép és IGEN tessék benne kutakodni,lehet hogy olyan dologra bukkansz amikre nem is számítasz.
mivel sok készülék kell el ezekből kis hazánkban BIZTOS hogy lesz szoftver frissítés rá,erre a magyar törvények és a szavatosságra vonatkozó törvények a BIZTOSÍTÉKOK .
Mivel sok készülék fogyott így ezek a törvények KÉNYSZERITIK a Myaudiot az OS karbantartására - upgradelésére,ami annyit tesz hogy egy éven belül kell upgradeljen SAJÁT vagy külső erőből.....
Ha ez nem történik meg és az eredeti csomagolás és tartozékok megvannak a MyAudionak kötelessége a terméket azaz a tabot vissza vennie főleg hogy ha a szavatosságra hivatkozik valaki ráadásul garancia időn belül teszi mind ezt... -
andras_koczi
tag
én nagy tabos vagyok, volt már kinai neve sincs osz fogd meg jól mid tabom annak idején még a cup cakel azaz android 1.5-el meg motorola xoom2-őm android 4.2-vel.
ennyi pénzért ( 35K ) NAGYON is jó választás ez a TAB (1008b)
először is kapsz egy MAGYAR szervizes tabot,ami 10collos,amiben van n1-es wifi ,dupla kamera , van hdmi, s közben ki lehet kapcsolni a kijelzőt vagy tompítani ha úgy jobban tetszik,amin lehet állítani a kikötendő hdmi jel méretét 3-4 méretben,ami nem válogat tv-ben bármire kötheted,kapsz mellé Online tv szolgáltatást ami korlátlan (akár több készülékre is teheted egyszerre),kapsz 30gb 2 éves tárhelyet,és 20-25 legális tetszés szerinti zenét,korlátlan mennyiségű MAGYAR NYELVŰ e-book -okat.
ha a hardvert azaz a tabot nem is nézzük avagy számoljuk bele ebbe a 35k-ba ,maga a szolgáltatások össz értéke SOKKAL TÖBB így a tab már is ajándéknak tűnik.
volt ipad is ,de azt ITT meg sem említeném, mer az android és az ios között ég és föld a különbség ,felhasználhatóság és szabadságban. aki android tabot keres-vesz, NEM véletlenül SZARIK az ipadre...
jó hardver szarr rendszerrel.SZÁMÍTÓGÉP NÉLKÜL használhatatlan,kb 1 hét és fel sem emeli az ember mert rá un és gép nélkül semmit sem lehet vele csinálni ..MÍG ANDROIDDAL AZT CSINÁLSZ ÉS ÚGY AHOGY CSAK AKARSZ -
andras_koczi
tag
szia igen lehet , sőt a 999999flash games oldal összes játékát viszi
-
andras_koczi
tag
sziasztok NAGY vitások
olvasva az utóbbi kb 30 hozzászólást, tisztára mint egy parlamenti közvetítés
-
andras_koczi
tag
hát igen PONT ez a gond hogy CSAK BELSŐ rom ból pakol, másolhatja az ember a telepítési fájlokat ahova csak akarja (belső sd- külső sd) NEM fogja meg flashelni,mert csak legbelső romból amit nem tudunk piszkálni hajlandó Újra rakni a rendszert és abból is azt rakja fel ami alapból rajta volt tehát ugyan azt csinálja mit amikor a beállításokból csinálsz egy komplett rendszer vissza állítást
-
andras_koczi
tag
Tudja valaki hogy melyik frissítés fog jönni, a 4.1 vagy a 4.2 ???
szerintem a 404-es frissítést ne is váruk, mivel az egy MÁSIK hardverhez van és kernelt át írni csak ezért szerintem nem fognak, amikor ugyan ezzel az erővel megírhatják rá a 4.1 vagy a 4.2 kerneljét is.
és mivel minden ki pénzből él, értelmet len egy olyan kernelre munka órát áldozni a cégnek ami már "elavult"
mikor a tulajdonában van az új.
DE 100%osan semmi sem biztos, lehet az is hogy 3-as rendszer lesz a frissítés,én nem bánnám.
A tabbal telefonálni úgy sem lehet, a 3-as ban meg minden "usb támogatás" benne van amit csak rá lehet dugni usb-re legyen az akár egy dvd író
-
andras_koczi
tag
Hát igen az sem elhanyagolandó különbség hogy a fehéren 404 a szürkén 403 rom van....
-
andras_koczi
tag
Kedves Barta29
nem kell állítanod semmit a flasheléshez.
a kártya gyökere az azt jelenti hogy simán a kártyára "üres káryára mappa nélkül" ahogy mondta .
onnan másoltam a gép memojába,mm localba a biztonság kedvéért ,mert nekem sincs fogalmam arról hogy
melyik helyen kell neki.Így megtalálja bárhol is keresse.
De NYUGI nem fogja megszoftverezni , mert ami fw-k ide fel vannak tőltve (mind a három) NEM JÓ nekünk !!!!
Ennek oka hogy azokat AML vezérelt 1008asokhoz vannak , nekünk WMT vezérelt van.
Ami egyben jó is mert jobb a sebessége
szóval azért nem csinálja mert amikor recoverinél (hangerő le+be kapcs) miután rányomtál egy rovid bekapcsot (lehetőleg 5 másodpercen belül) hogy yes -t (igen-t) adj neki,
ki írja hogy booting in recoveri és elkezdi csekkolni a fájlokat,de mivel a szoftver és a gép ID-ja nem egyezik ,így azt rakja fel ami a alapból rajta van gép belsején valahol .
üdv...
-
andras_koczi
tag
JUUHÉÉJ
ok mindenkinek akinek nincsenek meg a google appok !!!!!!1 rendszer beállitások
2 alkalmazások
3 képernyő tetején jobb oldalon a sarokban nyomj a 3 egymás alatt lévő négyzet alakú pötty szerű jelre
4 megjelenik egy kis ablak benne két felirat.
5 nyomj a Show Google Apps melletti négyzet alakú buborékra hogy pipa legyen benne.
6 Mindenből kilép
7 belépsz a normál menübe és már ott is van ..
szívesen mindenkinek
B
:É
-
andras_koczi
tag
Nincs mit barta29 örülök hogy segíthettem.
kérdésem ,neked vannak Google appok a menüben vagy menüben ?
-
andras_koczi
tag
kedves barta
1 elindítod az antutu programot
2 az alján re böksz infó fülre
2 majd a tetején a sárga vagy fehér feliratú systeminfo-re
4 ezután a Tabod legalján jobboldalon rábögsz a képernyőt fényképező appod ikonjára.
5 kész is van
6 a galériából feltöltöd a képet7/1 itt a fórumon a nevemnél rámész az Új feliratra
7/2 megírod amit akarsz majd lejjebb görgetsz egy kicsit és látni fogod "Új kép feltöltése feliratot"
7/3 betallózod a képet rányomsz az "ok" -ra
7/4 majd ugyan ott az "ok" mellet lesz egy beilleszt gomb ,arra is rányomsz
7/5 utána rá nyomsz közvetlen a beírandó szöveg alatti ok ra arra amelyikre normál esetben tenné.8 kész is vagy
-
andras_koczi
tag
Üdv mindenkinek.
Nem tudom hogy nálam van csak, vagy csak nekem tűnt fel,de a menüben nincsenek azaz nem találni a Google applikációkat (Play store-Gmail-Talk-Contact-Map) , viszont a system/app mappában ott van mind.Tudja valaki hogy hogyan lehet ezeket a menüben láthatóvá tenni vagy kitenni őket az asztalra ?!?!?
Mikor megkaptam nem tűnt fel ,mert a play nek van egy ikonja az asztalon de a menüben már annak sincs.
két nap után kezdtem keresni őket de semmi,leszámítva a system/app mappát.Gondoltam hogy én töröltem valahogy a menüből vagy az asztalról, hát csináltan egy rendszer törlést visszaállítást a beállítások menüből de semmi hatása .Ugyan úgy nincs egyik sem csak a play az is csak az asztalonISMÉTLEM
nem az a gondom hogy a google appsok nincsenek rajta,mert rajta vannak.
a gondom az hogy sehol sem jelennek meg,sem a menüben sem az asztalon ,,,azaz nem tudom őket elérni ,,,
csak a play-t azt is csak az asztalon ,
de ha onnan törlöm akkor az sincs seholmyAudio series 10 1008b tablet szürke hátlapos készülékem van.
A szoftvere gyári,
build száma: 4.0.3 ICS Ver1.5.0-20121031.090426
előre is köszönöm a válaszotok
-
andras_koczi
tag
-
andras_koczi
tag
amit viszont elfelejtesz megemlíteni az az hogy az egyiken 403 míg a másikon 404 android van,ezt se hagyd le.
én a helyedben nem akadnék ki a különbségen az egyikben wmt 1200mhz processzor
a másikban aml 1000mhz processzor van,
míg a harmadikban már az os is más az előző kettőhoz képes hisz ott h12 a phone model és ott nem a tényleges mérés hanem a hardver id-cid id-jábol a maximum értékek lettek ki olvasva és adódtak össze ,tehát a tényleges mérés nem történt meg ,ez az aminek majdnem 8 000 ezer körüli az értéke.
a MyAudio 1008b tabok 4000 körüli érték a normális a hivatalos pontszám az antutu és a wmt szerint 4119..
MOST már megnyugodhatsz a 8000 ezres érték már alapból abszurd hisz hol van a mi tabunk egy galaxy 10.1-hez aminek a hivatalos értéke 8014 pont
-
andras_koczi
tag
Sikerült már valakinek megoldást találni a google appok láthatóvá tételére ?
-
andras_koczi
tag
kedves qlstar és tomry...
ne ezért ne legyünk ennyire elszállva....a saját gyári rendszerét nem tudjuk hogy hogyan kell rá flashelni, nem hogy egy másik rendszert....
tomry !!
a bejegyzéseid szerint egyik boot opció sem a mi Tabjainkhoz van...
ezzel az erővel írhatjuk azt is hogy nyomjátok le a del vagy az f2 gombokat rögtön bekapcsolás után,
mert a wonder média netbookjain így kell...és akkor csodálkoztok hogy papírnehezék lesz a gépből !!!!!kedves mindenki !!
ezúton KÉREK MINDENKIT csak OLYAN dolgot mondjon -ÍRJON ami tényleg csak a MI TABJAINKHOZ ((series 10 1008b )) VAN
pl a myaudio 1008a jelzésű tab se jó nekünk mert MÁS a BIOSA és annak a kernelje teljesen máshogy particionál.
Tehát Hülyeségeket ne írjunk, ne rontsuk el -e fórumot és egy más gépeit azzal hogy nem közöljük le a teljes infót vagy háttér anyagot és hagyjuk hogy a másik butaságot csináljon, így is nagyon kevés a fóruma az 1008b tabnak ahol jelen is vannak emberkék.
Előre is bocsánat ha bárkit is megsértettem nem akarattal tettem de tényleg maradjunk a tényeknél és a gépnél.köszönet.
-
andras_koczi
tag
kedves tomry
a gond az hogy azt sem tudjuk hogy hogyan kell ezeket megflashelni.
én személy szerint 2 és fél napja próbálom a megadott hangerő fel+bekapcs gomb használatával
de semmi sem történik azon kívül hogy simán elindul normálisan...
az RKBatchTool -os opciót meg senki sem ismeri ,mivel annak .img vagy .pkg fájl kell
nekünk meg azok nincsenek
kérdés ::: neked vannak google apps-ok a menüben vagy neked sincs ?
űdv
-
andras_koczi
tag
hali. Sikerült már valakinek frissítenie "" nipponka "" felhasználón kívül az ő általa említett bekapcs+hangerő fel
( power+volum up) gombokkal mert én kb 1- másél napja próbálom de semmi eredmény.Pedig minden ezred másod percben engedtem már fel a gombokat , az RKBatchTool megoldás hogy működik, mert az csak img vagy pkg fájlt hajlandó megnyitni.üdv -
andras_koczi
tag
válasz
Fecikee92 #106 üzenetére
szi a player 11 nek semmi köze hozzá.
az meg hogy milyen adat veszlik relatív sok függ a rendszeredtől (értsd OS).
a dokumentumok elvileg nem, de a könyvjelzőkről csinálj másolatot mielőtt belekezdesz.
ha meg adatod veszlik akkor meg azok vesznek amik a ma illetve a vissza állított időpont között volt-vanamik mindenképp elvesznek ez időbe eső DRIVEREK -programok stb stb..
-
andras_koczi
tag
válasz
Fecikee92 #102 üzenetére
kedves fecikee92.
amiket írsz és produkál a pc géped az abszolút NEM normális !!!!mindennek simán automatikusan kéne mennie.
Feltételezem a Windows Os -ed "" nem redeti"" direkt írtam így
ha mégis vagy sem , akkor is próbáld ezt !!!!!
1 állítsd vissza géped
start menü / minden program / kellékek / rendszereszközök / rendszer visszaállítás programmal
egy minimum 1 hónappal előtti azaz október közepi időpontra.
ha végzet a éped aztán próbáld meg a tabot telepíteni a fentebb írt módon.
Ha így sem lesz eredmény akkor sajnos az egész gépedet újra kell telepítened.
javaslom virus-spyver -és egyéb irtó programok helyett használj " microsoft security essentials-t"
üdv.
mivel utasításokat tartalmazó üzeneteket írtam
így ki kel jelentenem hogy felelőséget sémiért nem vállalok, értendő előzőekben ejtett üzeneteimre és hozzászólásaimhoz is
bocsika de ezt ki kellett írnom ...
-
andras_koczi
tag
Üdv mindenkinek. Nem tudom hogy nálam van csak, vagy csak nekem tűnt fel,de a menüben nincsenek azaz nem találni a Google applikációkat (Play store-Gmail-Talk-Contact-Map) , viszont a system/app mappában ott van mind.Tudja valaki hogy hogyan lehet ezeket a menüben láthatóvá tenni vagy kitenni őket az asztalra ?!?!?
mikor megkaptam nem tűnt fel ,mert a play nek van egy ikonja az asztalon de a menüben már annak sincs.
két nap után kezdtem keresni őket de semmi,leszámítva a system/app mappát.Gondoltam hogy én töröltem valahogy a menüből vagy az asztalról, hát csináltan egy rendszer törlést visszaállítást a beállítások menüből de semmi hatása .Ugyan úgy nincs egyik sem csak a play az is csak az asztalonISMÉTLEM
a gondom az hogy sehol sem jelennek meg,sem a menüben sem az asztalon ,,,azaz nem tudom őket elérni ,,,
de ha onnan törlöm akkor az sincs seholmyAudio series 10 1008b tablet szürke hátlapos készülékem van.
A szoftvere gyári,
előre is köszönöm a válaszotok
-
andras_koczi
tag
kedves fecikee92.
1 a Tabon bekapcsolod az usb debuging módot.
az usb debuging mod = usb hibakeresés mód-dal
bekapcsolni simán gépre dugás nélkül a tabon kell.1 beállitások
2 fejlesztői lehetőségek
3 usb hibakeresési mod - melletti négyzet buborékra böksz,hogy legyen benne egy pipa jel.folytatás ,folytatás ,folytatás
4 bekapcsolt alap állapotban rádugod a tabot a pc gépedre.
5 nem csinálsz semmit, hagyod hogy a pc felismerje és telepítse automatikusan.
6 majd ezután a tabon az információs sávon (jobb alsó sarok) ráböksz az usb 3 ágú villa szimbólumára
7 felugró ablakon ráböksz a "" Media Transfer Protocol(MTP) "" szöveg melletti kör buborékra.
8 a pc gép ujra érzékeli a tabot,de most másként és telepíti is azt automatikusan.
9 a pc gép a tablet telepítése után felugrik a pc-n az ""automatikus lejátszás "" ablak.
10 itt válaszd az "" eszköz megnyitása fájlok megtekintéséhez "" szövegű ociót.
11 megjelenik egy ablak melyben "belső tárhely" és egy "sd kártya " feliratú vincseszter ikonok lesznek mellettük hosszú sáv lesz látható melyek a szabad illetve a foglat helye méretét jelzik.amennyiben nem ez történik, úgy a pc géped drivere ami a sys32-ben található ,HIBÁS vagy túl sok van benne,
amelyek a tabra akarnak hivatkozni.javaslom a drivereid pucolását-karbantartását.
üdv.
-
andras_koczi
tag
válasz
andras_koczi #93 üzenetére
remélem rajtam is segít valaki
idézet
"""""""nem az a gondom hogy a google appsok nincsenek rajta,mert rajta vannak.
a gondom az hogy sehol sem jelennek meg ,,,azaz nem tudom őket elérni ,,,
de ha onnan törlöm akkor az sincs sehol
""""""""""
idézet vége
-
andras_koczi
tag
válasz
Fecikee92 #90 üzenetére
kedves fecikee92.
1 a Tabon bekapcsolod az usb debuging módot.
2 bekapcsolt alap állapotban rádugod a tabot a pc gépedre.
3 nem csinálsz semmit, hagyod hogy a pc felismerje és telepítse automatikusan.
4 majd ezután a tabon az információs sávon (jobb alsó sarok) ráböksz az usb 3 ágú villa szimbólumára
5 felugró ablakon ráböksz a "" Media Transfer Protocol(MTP) "" szöveg melletti kör buborékra.
6 a pc gép ujra érzékeli a tabot,de most másként és telepíti is azt automatikusan.
7 a pc gép a tablet telepítése után felugrik a pc-n az ""automatikus lejátszás "" ablak.
8 itt válaszd az "" eszköz megnyitása fájlok megtekintéséhez "" szövegű ociót.
9 megjelenik egy ablak melyben "belső tárhely" és egy "sd kártya " feliratú vincseszter ikonok lesznek mellettük hosszú sáv lesz látható melyek a szabad illetve a foglat helye méretét jelzik.amennyiben nem ez történik, úgy a pc géped drivere ami a sys32-ben található ,HIBÁS vagy túl sok van benne,
amelyek a tabra akarnak hivatkozni.javaslom a drivereid pucolását-karbantartását.
üdv.
-
andras_koczi
tag
a gondom az hogy sehol sem jelennek meg ,,,azaz nem tudom őket elérni ,,,
de ha onnan törlöm akkor az sincs sehol
-
-
andras_koczi
tag
Üdv mindenkinek. Nem tudom hogy nálam van csak, vagy csak nekem tűnt fel,de a menüben nincsenek azaz nem találni a Google applikációkat (Play store-Gmail-Talk-Contact-Map) , viszont a system/app mappában ott van mind.Tudja valaki hogy hogyan lehet ezeket a menüben láthatóvá tenni vagy kitenni őket az asztalra ?!?!?
mikor megkaptam nem tűnt fel ,mert a play nek van egy ikonja az asztalon de a menüben már annak sincs.
két nap után kezdtem keresni őket de semmi,leszámítva a system/app mappát.Gondoltam hogy én töröltem valahogy a menüből vagy az asztalról, hát csináltan egy rendszer törlést visszaállítást a beállítások menüből de semmi hatása .Ugyan úgy nincs egyik sem csak a play az is csak az asztalonmyAudio series 10 1008b tablet szürke hátlapos készülékem van.
A szoftvere gyári,
előre is köszönöm a válaszotok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest