- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktmt
aktív tag
-
DecebaL.rex
csendes tag
válasz
beldeczki #543 üzenetére
Szia!
Ma volt egy kis időm szétszedtem. Az oldalán lévő két csavart kicsavartam, utána nagyon könnyen le lehet pattintani a hátlapot. Nagyon meglepődtem mikor megláttam a belsejét ritka ilyen cigány munkát látni. Nem csodálkozom, hogy sok mindenkinek csatlakozó problémája van. A csatlakozóknak csak az adat és táp vonaluk van az alaplaphoz forrasztva a rögzítőik csak be vannak dugva az alaplapra de nincsenek oda forrasztva. Például a tápbemenet csak 1 helyen volt odarögzítve pedig van vagy 4 darab rajta nem csoda, hogy sok mindenkinek megadja magát. Szépen jó alaposan odaforrasztottam mindegyik csatlakozót. Az USB-t nem tudtam megmenteni mert letörtek az adatvonalak érintkezői, rendeltem egy aljzatot majd ha megjön beforrasztom. Ha előre tudom hogy nincsenek beforrasztva csak úgy betéve a csatik akkor már rég szétszedem és beforrasztom.
Valaki már probálta az alábbi FW?
WM8850_Universal_Uberoid_v0.7b_JB_4.1.1 -
-
-
Lara258
csendes tag
válasz
beldeczki #496 üzenetére
Sziasztok!
Vasárnap vettünk egy MyAudio Tablet Series8 816DCC készüléket, aminek az volt a leírásában, hogy 3G kompatibilis. Van egy DIGI-s mobilnetünk, ami a Telenor (Pannon) hálózatához kapcsolódik. Rádugtuk a tabletre, kérte a pin-t, beütöttük, de hiába próbáltunk a nethez csatlakozni, nem ment. Nekünk sem lehetett új APN-t hozzáadni, az APN-ek listája full üres volt. Ekkor találtam rá erre a Fórumra, és olvastam, hogy sokan vannak ilyen problémával, hogy nem tudnak új APN-t hozzáadni, mert nincs mentés gomb. Párom kollégája adta az ötletet, hogy a probléma valószínűleg az lehet, hogy a stickben le van tiltva a flash memória hozzáférése. Ugyanis, nem nekünk kell hozzáadni új APN-t, és nem a tabletnek kell megjegyeznie azt, hanem a sticknek. Tehát a sticknek kellene az APN-t eltárolni, de mivel a flash memória le van tiltva, így nem tudja.
Letöltöttünk egy programot (vagy vigyétek be a szolgáltatóhoz, hogy oldja fel a stick flash memóriáját), a neve DC Unlocker 2 Client 1.00.0460. Ezzel kiválasztod felül a stick márkáját (nekünk ZTE). Alatta maradt auto detecting. Rámentünk a keresés ikonra, megkereste, majd rákatt az unlocking-ra.
Ezután csatlakoztattuk a latophoz a sticket, és láss csodát!!! Felismerte az APN-eket, az APN lista máris megtelt 4-5 APN-nel, kiválasztottuk a DIG-netet, pár másodperc, és volt net!!! (Természetesen a mobiladathasználatnak be kellett lennie kapcsolva.) Újbóli használat alkalmával már teendőnk sem volt, ugyanis automatikusan csatlakozott a korábban kiválasztott APN-hez, és pár 10 másodperc után volt 3G net!
Remélem ezzel tudtam segíteni azoknak, akik hasonló problémával küzködnek. Engem személy szerint nagyon bosszantott a dolog, hogy nem lehetett rajta 3G netet használni! De mostmár: probléma megoldva!
-
PLaci58
addikt
válasz
beldeczki #494 üzenetére
Ez érdekes. Sajnos nem próbáltam ki az eredeti kábellel a boltban.
Egy biztos, hogy az APN lista csak akkor jelenik meg, ha már feljelentkezett a szolgáltatóra.
A 3 alapszolgáltató (Telenor, T-mobil, Vodafone) biztos, hogy benne van.
A kábelcserét érdemes még kipróbálni, mert nem hiszem, hogy több stickkel sem megy, főleg, hogy a támogatottak között vannak.
Én használtan vettem és nem volt hozzá OTG kábel, azért vettem egyet. -
PLaci58
addikt
válasz
beldeczki #489 üzenetére
Ma megint bementem a tescoba, de most vittem a sticket is a saját OTG kábelemmel.
Amint rádugtam egyből villogott a stick és 3-4 sec alatt már fent is volt a 3G-s hálózaton. Az APN-nél pedig ott volt a Vodafone.hu.
Stick : Huawei K3520 HSDPA USB Stick (nincs a támgatottak között)
(Vodafone függő, Vitamax kártyával), kábel: ConCorde USB-OTG
Kisit meglepdött az eladó, mert nekik nem ment az MF-190-el.És már csak 32990,- Ft az ára
-
PLaci58
addikt
válasz
beldeczki #487 üzenetére
Sajnálom, hogy nem sikerült. Mint írtam, nekem a fehér van és azon megy.
Bent voltam a tescoban és megkérdeztem, hogy mi van a t-mobilos stickel?
A válasz: ezek a készülékek nem tudják a mobilnetet, ezért csak a wifit ajánlgatjuk.
Próbálták, nekik sem ment.
Holnap benézek és viszem a stikkemet. Kipróbálom mi a helyzet.
A támogatottak között benne van az MF-190. Ha benne van és azt írja a forgalmazó, hogy van 3G előkészítés, akkor meg mi az, hogy nem működik?
Eleve átverés a WM processzor és szerintem csak DDR2 RAM van benne, mert különben nem fele Antutu értéket kapna. Simán vissza kéne adni a pénzt. -
PLaci58
addikt
válasz
beldeczki #482 üzenetére
A jobb oldalon felül írja ki az állapotot.
Ha nem érzékeli a rádugást, akkor lehet a tablet hibás, a kábel és a stick is.
A sticket másik számítógépen tudod kipróbálni (legyen benne érvényes simm).
A kábelt és tabletet ki lehet próbálni egy pendrive rádugásával. Ha azt látja, akkor jók.
Ha sehogyse sikerül, akkor még be lehet menni vele egy tescoba és megkérni a tabletes eladót, hogy próbáljátok ki, hogy mi lehet a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mobil flották
- Hobby rádiós topik
- BestBuy topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest