- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
Casseius #615 üzenetére
Köszi.
Sajnos nincs semmilyen elem
Gondolom, hogy a töltőre elindul a bekapcsolási folyamat, bebootol és betöltődik a Linux és az adja az elem képét. Ez valamiért megáll a boot logo után. Csak tudnám, hogy a frissítés miért ment fel rá hibátlanul. Az is teszteli a HW-t. -
PLaci58
addikt
válasz
Casseius #611 üzenetére
Mi ebben a fals alarm? Főleg mi a félrevezetés? A Microsoft csak ért hozzá.
Ez a fals alarm duma még mindíg él, hogy kimagyarázzák a vírusos programokat?Technical Information (Analysis)
Exploit: Unix/Lotoor is a detection for specially-crafted Android programs that attempt to exploit vulnerabilities in the Android operating system to gain root privilege.
InstallationExploit: Unix/Lotoor is dropped and installed by TrojanSpy:AndroidOS/DroidDream.A. Once installed, the exploit is present as the following names:
rageagainstthecage
exploidPayload
Allows root access
When run, Exploit: Unix/Lotoor allow a remote attacker to gain administrator privilege to the device running Android operation system.Connects to a remote website
Exploit: Unix/Lotoor decrypts the name of a remote server provided by TrojanSpy:AndroidOS/DroidDream.A such as "184.105.245.17". The server address is used to send user identifiable data from the affected mobile device.Bocs, hogy beleszóltam, de engem érdekel, hogy mit csinál a tabom.
-
PLaci58
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest