- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondoltam leírom: tehát beszereztem a töltőt, mintha adna is delejt a tabletnek, mert világit rajta (a tableten) egy piros led... Viszont akármeddig "töltöm", bekapcsolni nem tudom... Nyomom a bekapcsológombot, a led zöldre vált és a hangszórókból búgást hallok... Ennyi az össz életjel.
Szerintem megpróbáltak rajta frissíteni droid-ot, az megölte és ezt elfelejtették megmondani... Így lehet eladósorba kerül pl. cserekijelzőnek, ha érdekel valakit... (Gari már nincs rá.)
-
válasz
gabika318 #666 üzenetére
Köszönöm!
Még egy kérdés: mi újság ezzel a 4.1-es frissítéssel? Olvasgattam itt a kommenteket és látom a gyári 4.0-s verzió után ez a 4.1-gyel csak a baj van... Ez mennyire áll?
(Leszedtem ezt a WM8850_Universal_Uberoid_v3.1_JB_4.1.1_22NOV2013-HcH-[www.TechKnow.me].7z-t, de nem tudom, majd neki merjek-e fogni.)
-
Hi!
Hozzám került egy ilyen csodatablet. (Szürke hátlapos.)
Igazából annyi volna a kérésem-kérdésem, hogy akinek még van ilyen küttyenője, leírná, hogy milyen töltő kell hozzá? (A töltő elkallódott egy költözés közben, most meg én oldjam meg.
/Nem az enyém, hanem ismerősé./)
Arra volna szükségem, hogy hány amper, mekkora fesz kell neki, ilyenek. Gondolom lehet venni ilyen töltőt a szakboltokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest