- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rruzsi
tag
Sziasztok!
Látom kicsit pihen ez a topic , de nekem is van (illetve nálam is van) egy ilyen szuper kütyü amely ugyan úgy járt mint a tied @Gaborz1, hosszas nem használat után csak MyAudio logo és kész. Érdeklődnék hogy sikerült valamit kezdeni vele, vagy tényleg tégla. Másik kérdés valaki megtudná mondani hogyan kell rávenni ezt a Q...a tabletet hogy SD -ről bootoljon mert nekem sehogy sem sikerül.
Üdv.! előre is köszönöm a válaszokat!
-
Relatyvity
csendes tag
Nos ezen úton jelezném, nem javaslom a beruházást a tab, többször is különböző problémáktól szenvedett, szóval én hagyom a noname cuccokat egyelőre. Nos nincs ötletem, az enyém is volt szevízbe, nekem a bootlogó ragadt be és a végtelenségig nézhettem, az icecream sandwich logót... A baj az volt, hogy valamilyen kosz ment a rendszerbe, amitől nem tudott bootolni(?) Nem tudom ez mi, de nekem ezt mondták, és mivel a képernyő alá is bement a kosz el tudom hinni... Lehet nálatok is ilyen a probléma, nekem végleg ,meghalt , nem karja elfogadni a töltőt és nem fogok egy fillért se fizetni a javíttatásáért, mert nem éri meg. Házilag, nem hiszem bármit tudsz vele csinálni, nézd meg hátha a power+vol down billenytűt és próbáld recovery-vel, de nem garancia, és a recovery-t is nehéz működésre bírni sok szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest