- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DecebaL.rex
csendes tag
Úgy döntöttem minden nap írok a myaudio-nak egészen addig amíg meg nem kapom a normális firmwaret.
Ha van kedve más is beszállhat, ha "nagyobb rajtuk a nyomás" akkor lehet előkerítik valahonnan, vagy készitenek (tettnek) egy frissítést.
info@myaudioworld.com erre a címre irkálok nekik. -
DecebaL.rex
csendes tag
Már az összes 10" -hoz való fwc kipróbáltam, sőt már össze vissza variáltam a config fájlokat. Az elmúlt napokban vagy 150-200 fajta android variációt tettem fel a gépre. Egyik sem volt jó.
Látom a Myaudio már bevonta az oldaláról a firmet, lehet annak köszönhető, hogy megírtam nekik még tegnap, hogy nem jó. -
dennis1
csendes tag
Van egy FirmwareInstall\config\modules.xml, ahol a kiválasztott touch-hoz tartozó parancsok megvannak:
<item name="CTP10.1_FT5406_DZH100">
<cmd>setenv wmt.io.ft5x0x 38:5:6:1:0:1</cmd>
<cmd>setenv wmt.io.touch 1:ft5406:600:1024:1:1:0:4</cmd>
<cmd>setprop ro.wmt.touchpannel 1</cmd>
<cmd>setprop ro.wmt.tpdrv s_wmt_ts_ft5x0x</cmd>
</item>
<item name="CTP10.1_FT5406_LS1010MG01">
<cmd>setenv wmt.io.ft5x0x 38:5:6:1:0:0</cmd>
<cmd>setenv wmt.io.ts.upg IT_LS_AJ_W10_V10_20121025_app</cmd>
<cmd>setenv wmt.io.touch 1:ft5406:600:1024:1:1:0:4</cmd>
<cmd>setprop ro.wmt.touchpannel 1</cmd>
<cmd>setprop ro.wmt.tpdrv s_wmt_ts_ft5x0x</cmd>
</item>Felül a miénk, ha innen szedi ki a tab, akkor minden megvan.
-
PLaci58
addikt
Kipróbáltam a fehér hátlaposon (AML proci) ezt a progit.
Szépen megy, dumpolt is systemet, de sok fájl 0 byte méretű.
Nekem simán kimentette külső SD-re, nem volt hibaüzenet.
Ennek más az SD elnevezése.
Elvileg mindegy, hogy milyen proci. Meg kéne találni, hogy melyik partición van a recovery és azt kimásolni valahogy, ha egyáltalán a recoveryben van a firmware. -
gabika318
aktív tag
Itt találtam pár infót, hátha segít: (WM8850)
A 8. pontnál a build pont ugyanaz, mint a feleségem tabján (szürkehátú)http://electronmania.blogspot.hu/2012_10_01_archive.html
kernel:
3.0.8Build
4.0.3 ICS Ver1.5.0-20121031.090426 -
DecebaL.rex
csendes tag
Sajnos nem sikerül nem tudom miért nem akarja az igazat. Van egy másik program ha van kedved és időd [ezzel a progival] is megpróbálhatod kiolvasni, hátha mást lát. Lehet, hogy nem az Analyzer -t kéne elindítani, hanem a WonderMedia backup 8650/8850 -et.
Ezzel a progival le lehet menteni a teljes firmwaret is (system dump) funkcióval (root kell hozzá).
Esetleg ha valaki meg tudná csinálni a teljes mentést akkor ezer köszönet érte.[Itt meg részletes leírás van a programról és a használatáról] -
Picur001
csendes tag
-
tcsan
csendes tag
fehér hátlapos és a firmwaret akartam,vagyis a biosát vagy mit xd szóval olyan falshelési mód kéne ami gépről megoldható mert a tablet szinte halott XD bedugom és érzékel meg minden csak ugye nem kapcsol be a cucc
sötét a képernyő az android se bootol be... ilyen fastbootos flashelés vagy ilyesmit lehet???
tehát a memókártyás frissítést nem tudom megoldani mert elcsesztem a biosát vagy nem tudom mi lett vele... és 1008b fehér hátlapos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest