- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Pompi nagyúr "Én is 4.0.4-el kaptam, nekem a kinézettel semmi bajom, a telóm is androidos, úgyhogy nem nagy meglepetés a felület." Nem nagyon akarok ezen rugózni, csak a félreértések elkerülése végett. A dolog egyébként szubjektív. Van akinek elég a funkcionalitás, én mondjuk szeretem ha valami gusztusosan is néz ki emellé (ez a gusztus is szubjektív persze). 
 Androidos telót használok én is, momentán lassan 3 éve, a felület maga nem meglepetés nekem sem. Amire leginkább céloztam főleg, hogy a 4.0.3-ban még normálisan (alap ICS) nézett ki, az az értesítési terület gyors beállító része. Namost ugye ez 4.0.4-en így néz ki: [link]
 Eleve más, a felületbe egyáltalán nem illeszkedő színvilág, hol kisbetü, hol csupa nagybetü, ami nem fér el magyarul az újsorba: Értesítése -> k
 _Szerintem_ borzalom. Lehet a többségnél nincs nagy jelentősége. Ahogyan a hangerő és a képernyőmentő soft gombokat is én feleslegesnek tartom.
 Így nézett ki amúgy a 4.0.3: [link]
 Az már mind1 is, hogy a beállítások menü is nekem jobban bejön a 4.0.3 minimálabb ikonjaival.
 Ja és hozzá teszem, hogy külső programmal a 4.0.3-ban is oda lehet tenni a quick settingset sokkal kulturáltabb formában.
 Nade tényleg nem akarok ezen rugózni, leírtam. Nekem nem tetszik. Ennyi 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest