Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Igen, ugyanez nálam is.
Én a 4.0.3-at nem akarom feltenni, mert nincs benne a naptár sync, meg esetleg más is? Tök mindegy, arról semmiképp nem szeretnék lemondani. Rohadt WiFi. Pedig mobilnetem nincs, szóval muszáj azon használni.
Előre félek, hogy jól beetettek mindenkit, aztán Jelly meg nem fog jönni hónapokig. De ne legyen igazam. Most mi a fene legyen? Még pont benne vagyok a 3 napban. De amúgy meg tetszene... De WiFi közben launcher is akad, scroll is darabos, félregépel, mittudomén miket csinál. Ennyire nem megfelelő WiFi chipet raktak bele? MyAudio Support mondana erre valamit esetleg, kérem tisztelettel!? -
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Tab M10 PLus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest