Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- uleFone Power
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Legutóbb AnTuTu-val néztem, és fixen írta, hogy ~1200 Hz. Ez a 10.11-es Gadmei ROM-mal sem változott. Mikor feljebb próbáltam húzni, akkor elvileg megette, de ahogy kiléptél a programból, egyből visszatette. Hiány nyomtam én Set on Boot-ot, semmi. Mivel nem volt Ondemand lehetőség, így maradt a gyárilag kalibrált órajel. Ezért is dühít, hogy ilyen hardverrel ne laggoljanak már az animációk. Nem azt kérem, hogy a csilli-villi Tegra 3-as játékok menjenek, ha ilyet akarok arra ott a gép. Én csak egy pörgős rendszert szeretnék, ami nem gondolkozik negyed másodpercet egy asztali lapozó animáción. Túl sokat kérek?

Ha már itt tartunk, neked speciel melyik ROM van fenn ami engedi normálisan profilozni és állítani?
Illetve ezt mindenkitől: Ha jól láttam akkor a 10.26-os a legfrissebb ROM, amit fentebb linkeltetek. Ebben még mindig kell/ajánlott a build-prop szerkesztés? Olvastam, hogy lehet tweakelni az animációk gyorsítását stb. Ez igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Fejhallgatós találkozó
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Android szakmai topik
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest