Hirdetés
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypher7
tag
Szia!
Én tegnap vettem meg az enyémet, gyárilag a legfrissebb 4.0.4 volt rajta, amit le lehet tölteni a MyAudio fórumról. Hát az egy katasztrófa volt. Wifi bekapcsolása után mintha egy 1Ghz-es egy magos tab lenne. Akadozott, lassú volt, és még a Wifi is nagyon gyenge volt. Majd feltettem a Gadmei ROM-ot és mintha egy teljesen másik gépet tartottam volna a kezemben. Nyoma sem volt a Wifi bekapcsolása utáni lassulásnak, a Wifi is meggyőzőbb lett, bár koránt sem tökéletes, de sokkal jobb. Szóval nekem a Gadmei-s ROM sokkal jobban bejött. Arra viszont figyeljetek miután felrakjátok, hogy a gép nyelve alapból kínai lesz, és ha nem tudod a menüben melyik pontot kell keresni pontosan akkor kis időbe bele fog telni mire megtalálod.

Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest