Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Bocs, de sajna nincs nálam a készülék. Csak a félreértések elkerülése végett:
Nekem 3.0.8-g1356d37 van fenn, ez biztos, mert írtam már régebben.. És mintha 09.27 lenne a dátum. 4.0.4 természetesen. És nekem ezzel lassú a görgetés és a proci bekapcsolt WiFinél. Meg tudnád nézni, hogy neked mi a software kódja?
Vagy én kavarok valamit srácok? Csak gyanús, hogy neked Yoli esetleg valami régebbi ROM-mal jött ki, mint nekem?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő