- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
"Én is 4.0.4-el kaptam, nekem a kinézettel semmi bajom, a telóm is androidos, úgyhogy nem nagy meglepetés a felület."
Nem nagyon akarok ezen rugózni, csak a félreértések elkerülése végett. A dolog egyébként szubjektív. Van akinek elég a funkcionalitás, én mondjuk szeretem ha valami gusztusosan is néz ki emellé (ez a gusztus is szubjektív persze).
Androidos telót használok én is, momentán lassan 3 éve, a felület maga nem meglepetés nekem sem. Amire leginkább céloztam főleg, hogy a 4.0.3-ban még normálisan (alap ICS) nézett ki, az az értesítési terület gyors beállító része. Namost ugye ez 4.0.4-en így néz ki: [link]
Eleve más, a felületbe egyáltalán nem illeszkedő színvilág, hol kisbetü, hol csupa nagybetü, ami nem fér el magyarul az újsorba: Értesítése -> k
_Szerintem_ borzalom. Lehet a többségnél nincs nagy jelentősége. Ahogyan a hangerő és a képernyőmentő soft gombokat is én feleslegesnek tartom.
Így nézett ki amúgy a 4.0.3: [link]
Az már mind1 is, hogy a beállítások menü is nekem jobban bejön a 4.0.3 minimálabb ikonjaival.
Ja és hozzá teszem, hogy külső programmal a 4.0.3-ban is oda lehet tenni a quick settingset sokkal kulturáltabb formában.
Nade tényleg nem akarok ezen rugózni, leírtam. Nekem nem tetszik. Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- Óvodások homokozója
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 3D nyomtatás
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest