- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok!
Ma én is a tulajdonosa lettem egy ilyen tabletnek, (egészen addig, amíg hugom meg nem kapja karácsonyra)
A kérdésem a következő lenne: láttam, hogy sokatok lecserélte a gyári romot. Ehhez rootolni kell a készüléket, majd utána romot telepíteni? Ez garivesztéssel jár?
Bocs ha hülyék a kérdések, első androidos kütyüm.
Üdv.
-
Fritz Teufel
addikt
Ezt nálam is csinálja és én is Novát használok.
Az ébren tartás funkció sajnos nem működik nálam, valamelyik applikáció kikapcsolja a Wi-fit. Sajnos még nem sikerült kiderítenem, hogy melyik csinálja. A gané mind a három ROM-on (4.0.3, 4.0.4 és kínai 4.0.4) kinyomja a hálózatot. Érdekes, hogy ugyan ezeket használom a Galaxy SII-n és ott nem tudja kinyomni. Ez is valami szoftverhiba lesz, amit javíthatnának.
-
Chris03731
csendes tag
Sziasztok!
Ma hozzá jutottam egy ilyen géphez. Szinte minden szuperál rajta igaz csak a gadmei rom-al. Viszont a wifi-vel olyan gondolm van, hogy látja a rotert max jelerőséggel, de amikor elkezd hitelesíteni a jelszint gyengére esik vissza és többet nem is javul és csatlakozni sem tud csak próbálkozik. Van valami ötletetek mi lehet a gond?
-
Nunder
őstag
Próba:
MyAudio Series 8 808DCC tablet 8GB
Technikai specifikációk:
Processzor: Amlogic 8726 2x Max 1500Mhz Mali 400 Dual Core GPU
Rendszermemória: 1GB DDR3
Operációs rendszer: Google Android 4.0.4 Operációs rendszer (Ice Cream Sandwich)
Színek: fekete
Kártya bővítő hely: MicroSD (32 GB Class 10)
Audio formátum: MP3, WMA, APE, FLAC, AAC, OGG, AC3, WAV, etc
Video formátum: MPG,RMVB,FLC,ASF,WMV,MP4,3GP,RM,AVI,DATA, H.264
Firmware: Frissíthető
Áram ellátás: Akkumulátor (5000 mAh)
Kijelző: 8.1” Wide Kapacitív Multitouch (5 pontos multitouch)
Kijelző felbontás: 1280x768 (1280x720 tényleges)
Audio kimenet: 3.5mm earphone Jack
Funkciók: Bluetooth, Wifi, G-Sensor, 3G kompatibilis, Beépített mikrofon, Előlapi és hátlapi kamerák, Ultravékony kialakítás, Google Play
Csatoló felület: USB 2.0, HDMIA csomag taltalma (MyAudio): Adatkábel, OTG átalakító, töltőkábel. Az Extreme Digital-tól rendelt gépek esetén egy fülhallgató is lapul a csomagban. (Rendelésenként eltérhet)
Tesztvideó a készülékről: Series 8 808DCC
Hivatalos gyártói honlap: MyAudio Series 8 808DCC
A termék elérhetősége: MyAudio - Extreme Digital
Külső fórumok: SG.hu - Android Hungary
ROM-ok és telepítés
A jelenlegi szállítmány 4.0.4-es Android operációs rendszerrel érkezik. Fellelhető azonban egy másik ROM is, amely a Gadmei E8 HD tablethez készült. Ez tulajdonképp a jelenlegi MyAudio Series 8 808DCC tablet eredeti verziója, amin a MyAudio által módosított ROM fut. Erősen javallott a rendszer újratelepítése a kézhezvétel után, mivel többen tapasztaltak görgetési és WiFi jelerősségbeli problémákat. Ezek nagy része kiküszöbölhető a ROM újratelepítésével, de az eddigi vélemények alapján a Gadmei ROM sokkal finomabb működést produkál.Gyári MyAudio alkalmazások telepítő fájljainak elérhetősége: Alkalmazások
Stock MyAudio ROM elérhetősége: MyAudio ICS 4.0.4 - 2012.09.23
Stock MyAudio ROM elérhetősége: MyAudio ICS 4.0.3
Gadmei E8 HD ROM elérhetősége: Gadmei E8 ICS 4.0.4 - 2012.10.11A telepítésről a MyAudio-s linken található bővebb leírás, de lépésenként itt is közzé tesszük:
1. A zip-et kicsomagolod az external (külső) SD kártyára, aztán kikapcsolod a tabletet.
2. Megnyomod a Volume+ és a Power gombot egyszerre, amig a MyAudio logo meg nem jelenik.
3. A készülék elvégzi az automatikus frissítést és újraindul.
4. Előfordul, hogy a három előre telepített alkalmazás közül valami hiányozni fog, azt a csomagban található *.apk fájlokkal lehet pótolni, csak fel kell őket telepíteni.Root-olás
A jelenleg elérhető mindkét 4.0.4-es ROM root-olható egy bizonyos módszerrel. Felhívjuk a figyelmet, hogy ezt mindenki csak saját felelősségére végezze el, hiszen előfordulhat olyan probléma, ami problémákhoz vezethet a tablet működésében.
Aki bővebb információt szeretne, keresse fel a fent linkelt külső fórumot, vagy kövesse az itt található telepítési útmutatót.
Root-hoz szükséges *.zip fájl elérhetősége: Root (A kék gomb mellett található gomb megnyomásával indul a letöltés)
Root-olás menete:
1. Letöltés
2. SD-kártyára másolás (!Fontos, hogy csak ez a fájl legyen a kártyán!)
3. Bekapcsol a power + hangerő fel gombbal
4. Telepíteni a zipet
5. ÚjraindítA visszaállításra is van lehetőség, ilyenkor a gyári állapot elérése a cél, amit a gyári ROM visszatelepítésével lehet megoldani (4.0.3 - 4.0.4):
1. SD kártyára fel kell másolni a csomagot.
2. Factory reset.
3. Gép kikapcs. Hangerő fel + bekapcsológombbal elindít.
4. Ekkor lefut a telepítő és kész. Ilyenkor egy factory reset ajánlott.Hasznos alkalmazások
Google Chrome: Chrome - kénytelenek vagyunk megkerülni a Google Play-t, mivel valamilyen okból kifolyólag nem támogatottként szerepel a gép a rendszerben. Semmi illegális nincs a fájlban, a Play-ből származó alkalmazás tepeül, ami utána gond nélkül frissül és működik.
External Keyboard Helper Pro: EKH Pro - annak aki külső billentyűzetet szeretne csatlakoztatni, és szeretne magyar ékezetes kiosztást használni.
Apex Launcher: Apex Launcher - Többek szerint a legjobb fellelhető Launcher az ICS 4.0+ rendszerhez. Testreszabható és szebb is mint a gyári megjelenítés. Természetesen ez egyéni megítélés kérdése.
3G modem csatlakoztatási lehetőség - támogatott modemek listája:
3G dongle
3G WCDMA
MY AUDIO 3G HSUPA
Vendor Model No.
HUAWEI E230
HUAWEI E176G
HUAWEI E160E
HUAWEI E182G
HUAWEI E1782
HUAWEI E1750
HUAWEI E1550
HUAWEI E180
ZTE MF633BP-1
ZTE MF633
ZTE MF637U
3G CDMA2000/EVDO
Vendor Model No.
HUAWEI E150
HUAWEI EC1261
HUAWEI EC122
HUAWEI EC156
HUAWEI EC1270
ZTE AC580
ZTE AC2736
ZTE Ac2746
Ethernet Dongle ASIC
AX88772
AX88772a
AX88772B
AX88178
AX88760
QF9700
SR9600
MCS7830
MCS7832
MCS7730Network TV
A géphez jár egy internetes TV néző hozzáférés is, amivel különféle magyar, és nemzetközi csatornákat lehet megtekinteni. Ehhez nem kell mást tenni, mint a MySupport-ot felhívni, és az ott kapott kóddal regisztrálni.
Az elérhető csatornák listája: CsatornalistaIngyenes felhő alapú tárhely
A készülékhez két évig ingyenesen elérhető 30GB-os felhő alapú tárhely is jár. Ennek használatához a One.com oldalán történő regisztráció, valamint a dobozban található kód szükséges. Ezek után a gyári romokban lévő alkalmazás segítségével törtnéik a az adatforgalom lebonyolítása. Elérhető a már többször említett csomagban.Közreműködött: Pompi, Smithy87, stefyY, Yoli, Decepticon, derrik, Nunder
-
Smithy87
senior tag
válasz
CsCsigusz #591 üzenetére
15% körül de nekem nem kapcsolt ki csak vinnyogott, hogy kevés a delej. Tegnap izzasztottam kicsit. Este lehúztam töltőről, megnéztem egy másfél órás filmet fél fény/hangerőn- Wifi közen ment. Egyetlen egyszer meg röccent de lehet, hogy a film hibája. Akku 100% ról 78% ra ment közben elaltattam, de nem kapcsoltam ki, csak a WIFI-t! Reggel 75% ra ment le bekapcsolás után, rögtön még 78% ot mutatott de ahogy elkezdtem nyomkodni leszámolt 75% ig és ott meg is állt.
Ez alapján az akku időre nem hiszem, hogy sok panaszom lehetne. Hétfőn ütök le hozzá vaterán egy 32Gb-s mikro sd-t. meglássuk. A közös google dokos gadmei rom van rajta.
-
CsCsigusz
tag
Sziasztok! Most akarom feltenni a Gadmei 10.11es romját. Itt is kell új rom után akksit kalibrálni?
Illetve kíváncsi leszek hogy a 8 GB-os "belső SD" az új romon is csak 5.5 GB-nak fog-e látszódni...Valaki írta ezt a 20% alatt kikapcsolt nálam is csinálta tizen akárhány százaléknál de még most fogok csak hozzányúlni, eddig minden gyári MyAudiosan ment.
-
Nunder
őstag
A Gadmei rommal is működik a root, amit korábban már beszéltünk?
Illetve pontosítsunk, hogy melyik is a tuti, mert most készülök telepíteni.
Van ugye ez, ami a közös DB mappából érhető el: 4.0.4
És van ez, amit gdevil kolléga linkelt: 4.0.4Melyik a jó/jobb, ki mit tapasztalt velük.
Ha ezt sikerül tisztázni, akkor keresek egy modit, hogy betegye az első hsz-be, és összegyűjtök minden eddig fellelhető hasznos információt.
-
PoLizei
aktív tag
Ha rootolni akarjátok, a root zipje mellett ne legyenek a micro SDn a rom fájljai is!!!
Vártam, hogy jöjjön vmi recovery menü, aztán egy idő után kezdett gyanús lenni ...és igen, újrarakta a rendszertkérdezés nélkül. Utána csak a rootot hagytam a kártyán, és jó is lett.
Akkor most nekiállok telepítgetni, beállítgatni a cuccot -
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
Edigitalos HSZ-eket is elolvastam a termékhez, ott a 363-asban írja egy illető, hogy szerinte kibontották a készülékét, stb.
Nos, az enyémen is volt egy 'test' nevű WiFi hozzáférés.Gondolkodtam picit, s arra jutottam, hogy ezt a szállítmányt megkaphatta a MyAudio. Mivel előtte sok gond volt a WiFi jelerősségével, így mindegyik új készüléken kicserélték a ROM-ot. Sok volt a panasz, hogy zsenge a jel, ezért az új ROM-ban kicsit átírattak ezt-azt, így már a jel jobb, erősebb, csak sajna a görgetés és az általános gyorsaság rovására ment.
A 4.0.3-ban nincs Google naptár szinkronizáció...
A korai 4.0.4-ben már van, de ott gyenge a WiFi jelerősség.
A későbbi 4.0.4-ben pedig Wifinél vannak szintén a problémák, s belassul.Tényleg csak feltételezés.
Amúgy szerintem a titkosításnak is van benne szerepe. Tegnap írtam, hogy bevittem pajtásomnak megmutatni a kütyüt és úgy lebőgtem vele, mint még soha. Náluk WPA PSD titkosítás van. Nekem itthon WPA-PSK/WPA2-PSK, ezt használom a TP-Link WR741N v1/v2 routeren. És bár itt is rosszabb eredményt hoznak a tesztek, de azért nem annyira vészes.
Kellene egy új ROM, amiben jobban meg van írva a drivere a WiFinek. És szerintem tökéletes volna. Én MM-ben vettem, holnap reggel jár le a 3 nap, de szerintem marad.
Antutu: 7647 - 5291 (bekapcsolt WiFi-vel)
Quadrant: 3898 - 3438 (bekapcsolt WiFi-vel)Röviden ennyi. Várok egy új ROM-ot, ami tuti jó, nincs ennyi kompromisszum.
-
Fritz Teufel
addikt
A készülékem a 2. szállítmányból való, még 4.0.3-mal kaptam, de már magyar nyelvvel. Tegnap újrahúztam véletlenül a 4.0.4-es ROM-ot, a root miatt. Most, teljesen belakva, ráeresztettem az AnTuTu--t. Az eredmény: 7884 1512 MHz-en.
Ha jól emlékszem, a 4.0.3-al is hasonló lett az eredmény. Már nincs időm, majd este vissza nézem az AndroidHungary fórumán linkelt képeimen... -
stefyY
őstag
Ez a Gadmei rom tényleg jó...
zene nem akad, érintőkijelző jól érzékel...
-
adam08
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #489 üzenetére
Nagyon szívesen, ha találok még valami érdekeset a kínai fórumokon, akkor majd szólok!
Egyébként főzött Gadmei Romokat hol lehet letölteni? -
Fritz Teufel
addikt
Sziasztok!
A 4.0.3 és 4.0.4-es ROM-ok, amiket linkelgettek, azok az MyAudio stock ROM-ok, nyugodtan lehet őket telepíteni. Előfordult már olyan, hogy nem lehetett a telepítést elvégezni a kártyáról, semmi pánik. A készülékünk néha válogat, másik SD kártyáról kell próbálkozni. A 4.1.1-ről még nekem sincs infóm, remélem mielőtt kiadják, kapok egy tesztpéldányt és ha találok problémát, simítanak rajta. Addig is kitartást és élvezzétek a kütyütöket.
Ha lesz egy kis időm, kipróbálok főzött Gadmei ROM-ot is...
Üdv, Dec
-
Smithy87
senior tag
Ha jól gondolom mindenki aki azt a romot tette fel amit te is meg én is.
Már csak a rootra várok álcázni kell egy SGS 2 nek a vasat mert a gameloftos gammák nem mennek
Igen igen a Wifin gondolkodom, de nem lenne rossz össze hasonlítani egy másikkal, lehet csak túl dramatizálom
-
Yoli
tag
válasz
Smithy87 #477 üzenetére
Így van Gadmei a gép, de nem tudom rakott-e már rá valaki "eredeti" Gadmei romot...
Az a baj elég ritka gép, így nincs sok infó róla.
Nos, ha a wifi nem jó az valóban nagy baj, úgy semmit nem éra gép. Ha annyira gyenge akkor gariztasd szerintem. Nekem egyenlőre jobban muzsikál... -
Smithy87
senior tag
Ha jól gondolom és információim helyesek az az igazi gyártói rom rá. Ha jól tudom a Gamedi gyártja a kütyüt a myaudio csak brandeli. Tehát a gamedis romoknak szerintem jobbnak kell lenni mint a myaudiosnak. De ez magán vélemény baj nem lehet belőle szerintem ha véletlen gariztatni kéne. Egyedüli gondom a wifi, itt a szobából semmit nem lát a kinti wifiből, márpedig wifi nélkül....
-
-
Nunder
őstag
válasz
Smithy87 #381 üzenetére
Nekem a Skype telepítés után adta meg magát, de ott olyan szintű akadást produkált, hogy arra szavak nincsenek. Restart megoldotta, remélem nem fog előfordulni sűrűn.
RPG szintű játékot lehet találni Play-en, ami frankón játszható? Amint látom ez e Dungeon Hunter valami ilyesmi lesz
this is life: és a gyári 4.0.3-as rom felpattintásáról van valami infó? Ha lesz egy kis időm, átnyálazom a fórumot ezzel kapcsolatban.
-
Smithy87
senior tag
Na most kapcsolt ki először 4.0.4. alatt. Beállt a főképernyők közötti váltás és kikapcsolt. Szerintem estére vissza butítom 4.0.3. ra amíg nincs cukor rá. A wifinállam borzalom. A céges hotspotot is eldobálja pedig, az egymillió éves galaxy spikám is stabilan látja.
Garis csere vagy tényleg ilyen rossz?
A launchereket megnézem amint elkapja a netet.
Nem csak hogy szánalmasan gyengén látja még el is dobálja más tapasztalt ilyet?
Böngészőnek és a dolphint tettem fel, eddig megy. Akku időről 65% on kaptam tegnap du. 2-kor, és este 7 re merült le nem sokat pihent a wifi erőlködött és Dungeonhunter 3 lett nyúzva rajta. A N.O.V.A. 3 sajnos inkompatibilitást ír.
Erre van olyan rom amiben másik gépnek mutatja magát a play felé?
-
Pompi
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #301 üzenetére
A 4.0.3 és a 4.0.4-es romokban is gadmei feliratos a boot anim. Csak valami miatt nem látszik, talán elforgatva jelenik meg és így "lelóg" a képről. Meg lehet nézni a zip-ben, a system / media mappában található bootanimation.zip-et. (link)
A kompatibilitásról én is egy példát: én a smart key pro nevü billentyűzetet használom, 4.0.3-on még hozza a playstore, 4.0.4-hez már nem.
Ez a 4.1.1-es teszt rom elérhető valahol?
-
CsCsigusz
tag
Lehet hülye kérdés, de ha erre a tabra teszek egy custom romot az garanciavesztést eredményez?
Csak mert mikor ráfrissítesz az ICS után JB-re lényegébe az is egy rom csere nem? Meg ha esetleg rootolom? Vagy taboknál ez hogy van?
-
osztraksajt
őstag
Valaki nem tudja véletlenül hogy az új romban a képernyőmentés gombja kikapcsolható valahol?
Szókőz helyett néha ráütök és akkor szöszölheek a törlésével mindig...
-
Aron1988
tag
MyAudio Series 8 808DCC tablet 8GB
Technikai specifikációk:
Processzor: Amlogic 8726 2x Max 1500Mhz Mali 400 Dual Core GPU
Rendszermemória: 1GB DDR3
Operációs rendszer: Google Android 4.0.4 Operációs rendszer (Ice Cream Sandwich)
Színek: fekete
Kártya bővítő hely: MicroSD (32 GB Class 10)
Audio formátum: MP3, WMA, APE, FLAC, AAC, OGG, AC3, WAV, etc
Video formátum: MPG,RMVB,FLC,ASF,WMV,MP4,3GP,RM,AVI,DATA, H.264
Firmware: Frissíthető
Áram ellátás: Akkumulátor (5000 mAh)
Kijelző: 8.1” Wide Kapacitív Multitouch (5 pontos multitouch)
Kijelző felbontás: 1280x768 (1280x720 tényleges)
Audio kimenet: 3.5mm earphone Jack
Funkciók: Bluetooth, Wifi, G-Sensor, 3G kompatibilis, Beépített mikrofon, Előlapi és hátlapi kamerák, Ultravékony kialakítás, Google Play
Csatoló felület: USB 2.0, HDMIA csomag taltalma (MyAudio): Adatkábel, OTG átalakító, töltőkábel. Az Extreme Digital-tól rendelt gépek esetén egy fülhallgató is lapul a csomagban. (Rendelésenként eltérhet)
Tesztvideó a készülékről: Series 8 808DCC
Hivatalos gyártói honlap: MyAudio Series 8 808DCC
A termék elérhetősége: MyAudio - Extreme Digital
Külső fórumok: SG.hu - Android Hungary
ROM-ok és telepítés
A jelenlegi szállítmány 4.0.4-es Android operációs rendszerrel érkezik. Fellelhető azonban egy másik ROM is, amely a Gadmei E8 HD tablethez készült. Ez tulajdonképp a jelenlegi MyAudio Series 8 808DCC tablet eredeti verziója, amin a MyAudio által módosított ROM fut. Erősen javallott a rendszer újratelepítése a kézhezvétel után, mivel többen tapasztaltak görgetési és WiFi jelerősségbeli problémákat. Ezek nagy része kiküszöbölhető a ROM újratelepítésével, de az eddigi vélemények alapján a Gadmei ROM sokkal finomabb működést produkál.Gyári MyAudio alkalmazások telepítő fájljainak elérhetősége: Alkalmazások
Stock MyAudio ROM elérhetősége: MyAudio ICS 4.0.4 - 2012.09.23
Stock MyAudio ROM elérhetősége: MyAudio ICS 4.0.3
Gadmei E8 HD ROM elérhetősége: Gadmei E8 ICS 4.0.4 - 2012.10.11A telepítésről a MyAudio-s linken található bővebb leírás, de lépésenként itt is közzé tesszük:
1. A zip-et kicsomagolod az external (külső) SD kártyára, aztán kikapcsolod a tabletet.
2. Megnyomod a Volume+ és a Power gombot egyszerre, amig a MyAudio logo meg nem jelenik.
3. A készülék elvégzi az automatikus frissítést és újraindul.
4. Előfordul, hogy a három előre telepített alkalmazás közül valami hiányozni fog, azt a csomagban található *.apk fájlokkal lehet pótolni, csak fel kell őket telepíteni.Root-olás
A jelenleg elérhető mindkét 4.0.4-es ROM root-olható egy bizonyos módszerrel. Felhívjuk a figyelmet, hogy ezt mindenki csak saját felelősségére végezze el, hiszen előfordulhat olyan probléma, ami problémákhoz vezethet a tablet működésében.
Aki bővebb információt szeretne, keresse fel a fent linkelt külső fórumot, vagy kövesse az itt található telepítési útmutatót.
Root-hoz szükséges *.zip fájl elérhetősége: Root (A kék gomb mellett található gomb megnyomásával indul a letöltés)
Root-olás menete:
1. Letöltés
2. SD-kártyára másolás (!Fontos, hogy csak ez a fájl legyen a kártyán!)
3. Bekapcsol a power + hangerő fel gombbal
4. Telepíteni a zipet
5. ÚjraindítA visszaállításra is van lehetőség, ilyenkor a gyári állapot elérése a cél, amit a gyári ROM visszatelepítésével lehet megoldani (4.0.3 - 4.0.4):
1. SD kártyára fel kell másolni a csomagot.
2. Factory reset.
3. Gép kikapcs. Hangerő fel + bekapcsológombbal elindít.
4. Ekkor lefut a telepítő és kész. Ilyenkor egy factory reset ajánlott.Hasznos alkalmazások
Google Chrome: Chrome - kénytelenek vagyunk megkerülni a Google Play-t, mivel valamilyen okból kifolyólag nem támogatottként szerepel a gép a rendszerben. Semmi illegális nincs a fájlban, a Play-ből származó alkalmazás tepeül, ami utána gond nélkül frissül és működik.
External Keyboard Helper Pro: EKH Pro - annak aki külső billentyűzetet szeretne csatlakoztatni, és szeretne magyar ékezetes kiosztást használni.
Apex Launcher: Apex Launcher - Többek szerint a legjobb fellelhető Launcher az ICS 4.0+ rendszerhez. Testreszabható és szebb is mint a gyári megjelenítés. Természetesen ez egyéni megítélés kérdése.
3G modem csatlakoztatási lehetőség - támogatott modemek listája:
3G dongle
3G WCDMA
MY AUDIO 3G HSUPA
Vendor Model No.
HUAWEI E230
HUAWEI E176G
HUAWEI E160E
HUAWEI E182G
HUAWEI E1782
HUAWEI E1750
HUAWEI E1550
HUAWEI E180
ZTE MF627
ZTE MF633BP-1
ZTE MF633
ZTE MF637U
3G CDMA2000/EVDO
Vendor Model No.
HUAWEI E150
HUAWEI EC1261
HUAWEI EC122
HUAWEI EC156
HUAWEI EC1270
ZTE AC580
ZTE AC2736
ZTE Ac2746
Ethernet Dongle ASIC
AX88772
AX88772a
AX88772B
AX88178
AX88760
QF9700
SR9600
MCS7830
MCS7832
MCS7730Network TV
A géphez jár egy internetes TV néző hozzáférés is, amivel különféle magyar, és nemzetközi csatornákat lehet megtekinteni. Ehhez nem kell mást tenni, mint a MySupport-ot felhívni, és az ott kapott kóddal regisztrálni.
Az elérhető csatornák listája: CsatornalistaIngyenes felhő alapú tárhely
A készülékhez két évig ingyenesen elérhető 30GB-os felhő alapú tárhely is jár. Ennek használatához a One.com oldalán történő regisztráció, valamint a dobozban található kód szükséges. Ezek után a gyári romokban lévő alkalmazás segítségével törtnéik a az adatforgalom lebonyolítása. Elérhető a már többször említett csomagban.Közreműködött: Pompi, Smithy87, stefyY, Yoli, Decepticon, derrik, Nunder, adam08
[ Módosította: Barthezz2 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest