Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefyY
őstag
válasz
pusihusi
üzenetére
Japán, ezt említettem is...
A nemistudomhogyhívják...gyakorlatilag nincs is hibája...na de ma olyat tapasztaltam, hogy miután végeztem a videóval, feltöltögetés, akármi, bátyám haverja pötykörészte kicsit, és 20%-on volt kb a töltés, mikor letette...jövök haza, nézem, nem kapcsol be a kijelző...és semmire nem reagált...hát rádugtam töltőre, és megy, meg minden, de kikapcsolt...20%-os töltöttségre úgy reagált a tablet, mintha csontra lemerült volna...megijedtem kicsit. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro M1 12.9" 256GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4633
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A nemistudomhogyhívják...gyakorlatilag nincs is hibája...na de ma olyat tapasztaltam, hogy miután végeztem a videóval, feltöltögetés, akármi, bátyám haverja pötykörészte kicsit, és 20%-on volt kb a töltés, mikor letette...jövök haza, nézem, nem kapcsol be a kijelző...és semmire nem reagált...hát rádugtam töltőre, és megy, meg minden, de kikapcsolt...20%-os töltöttségre úgy reagált a tablet, mintha csontra lemerült volna...megijedtem kicsit.