- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
A régi 4.0.3 rom-ban volt olyan cpu opció, hogy Performace. Az volt a 1.5Ghz. De az újabbakból már kiszedték, gondolom mert sokan panaszkodtak, hogy olyankor lefagy, újraindul, stb.
Ha root-olod a tab-ot akkor külömböző CPU maceráló progikkal fel lehet húzni, de szerintem nem érdemes a fentebb taglalt okok miatt.@ #3346
Nem hiszem, hogy sokan játszanának ilyen játékokkal. Ezek inkább konzolra valók. -
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #3281 üzenetére
-
jFox
addikt
válasz
this is life #3278 üzenetére
Szerintem mindenkinek aki tudott beszélni a myAudio-val.
Azt néztem valamelyik nap, hogy a 7"-os kétmagosokra már van JB. De sajnos ez nekünk nem vígasz...
Talán valaki csinál rá egy CM10-et... de erre se sok esélyt látok. -
-
jFox
addikt
Erre is 1+1 év gar van. 1év teljes körű, plusz 1 év szervíz gar amiben a javításert nem csak a cserélt alkatrészért kell fizetni.
Az akksi jól bírja. Hogy folyamatosan mennyi azt nem tudom, mert szakaszosan használom. (Főleg esténként 1-2 órát. ) 2-3 naponta töltöm.
2 órás HD filmet is néztem már rajta a TV-re kötve. Azután is mardt még benne bőven szufla. -
jFox
addikt
válasz
this is life #3113 üzenetére
Most kikapcsolva töltöttem. Van jelentőssége?
Melyik az az akksi kalibráló? Én annó amikor beragadt a visszajelzés, letöltöttem vagy 3-at, de egyik sem csinált semit.monstre: szinte minden akkumlátoros eszköznél 6 hónap az akksira a garancia. Szerintem azért, mert az akksi élettartama erősen függ a használattól.
-
-
jFox
addikt
válasz
MinionFlasH #2873 üzenetére
Hangerő le (vagy fel) + power nyomni amíg be nem jön a kis zöld robot. SD kártya ne legyen benne!
A menüben a hangerő gombokkal tudsz navigálni, a power az ok.
Itt keresd meg a factory reset/wipe data pontot és hadmenjen. -
jFox
addikt
válasz
MinionFlasH #2869 üzenetére
Factory reset?
Igaz ezzel minden elvész. ami a tab-on van. -
jFox
addikt
Na kipróbáltam én is egy telefonos headset-tel. Sajna semmilyen hang nem jön át.
Viszont sikerült összehoznom a külső bluetooth GPS-emet és a tab-ot. A Bluetooth GPS provider nevű programmal. Be kell még kapcsolni a Fejlesztői lehetőségek - Helyutánzatok engedélyezése menüpontot.
A G:Hu -val úgy néz ki megy, bár még csak álló helyzetben próbáltam. Majd megtesztelem valahogy menet közben is. -
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #2834 üzenetére
Telefonnál tudom, hogy így van. Csak gondoltam tabletnél lehet másképp van.
-
jFox
addikt
válasz
Zollkid100 #2789 üzenetére
Nekem a 10.26-os Gadmei van fent december óta. Eddig nekem ez a legstabilabb. Bár előtte a MyAudiós volt, rajta és csak a beragadt akkujelző miatt cseréltem, amit végül is nem oldott meg, de mintha gyorsabb, gördülékenyebb lenne.
-
jFox
addikt
-
jFox
addikt
Nem tudjátok az Opera Mobile mitől lassul be? Cache-t már töröltem, de semmi. Turbót is csak 3G-vel használom. Wifi-vel használom főleg.
-
jFox
addikt
válasz
janika1988 #2762 üzenetére
Sajna így simán nem. CWM-el le lehet menteni a rendszert, de az bonyolult odáig eljutni. Plusz nem is tudom, hogy van-e CWM erre a tabra.
Majdcsak megkapja a forgalmazó és akkor ideadja. -
jFox
addikt
válasz
Fairplays #2752 üzenetére
Letöltöttem és összehasonlítottam a mi tablet-ünkre való rom-mal. Valóban van egy patch, amiben a 3d alkalmazások vannak, de a fő update sem teljesen stimmel. A mienk g11refE8... ez meg g11refN8.... Szóval nem vagyok teljesen biztos, hogy működne. Na meg a kijelzőnek is kéne valami technológia, mert nem irta sehol, hogy kellene hozzá valamilyen szemüveg.
-
jFox
addikt
válasz
janika1988 #2750 üzenetére
Olyan rom még nincs közkézen.
Kértem én is a forgalmazótól, azt írták, hogy még ők sem kapták meg a gyártótól. Kértem, hogy rakják ki legalább a honlapra, ha meg van, de eddig semmi.
-
jFox
addikt
válasz
Permet Elek #2726 üzenetére
Én meg a 708AG-t venném mai fejjel, de nem a hibák miatt. Nekem jól műxik a 808DCC.
Csak amaz kisebb, vékonyabb, könnyebb, benne 3G. De lehet, hogy azzal meg több a baj.Deception: az nem semmi!
De te nem pénzvisszafizut kértél?
-
jFox
addikt
válasz
Pityu89 #2689 üzenetére
Nem elég, hogy letöltötte az apn-eket. Ki is kell választani, hogy melyiket akarod használni. Meg a pin kódot is érdemes kikapcsolni a kártyán.
Joci42: első körben hard reset. (memkártya nélkül hangerő le + bekapcs, kikapcsolt állapotban. Majd wipe user data/facrory reset. A hangerő gombok a fel/le a power az ok. Minden adatodat, programodat törli.)
Ha nem jön be akkor még meg lehet próbálni a fw újratelepítését. Nézd meg a honlapon, ha van fent szerencséd van. Ha nincs akkor kérdezd meg a support-ot, mi ilyenkor a teendő! -
jFox
addikt
Az előttem szólot csak azzal egészíteném ki, hogy ha linuxot ismered, akkor az ott használt sudo-hoz hasonlít a dolog. Annyi külömbséggel, hogy itt autómatikusan történik a dolog. Ha egy alkalmazásnak szüksége van root jogra akkor feldob egy üzenetet, hogy engeded-e. Az is beállítható, hogy mindíg megkapja-e a jogot, vagy mindíg kérnie kelljen.
-
jFox
addikt
válasz
Spanish007 #2659 üzenetére
Monitoroknál ha jól emléxem 5 pixelhiba fölött lehet garanciát érvényesíteni. Szerintem írj a supportnak, majd ők megmondják mire vállalnak garanciát!
-
jFox
addikt
válasz
MadTyson #2648 üzenetére
Még azt érdemes megpróbálni, hogy full feltöltött állapotban csinálsz egy újra telepítést. Előtte is meg utána is csinálni egy factory reset-et. (ugyan ott tudod, ahol a frissítést csinálod, csak vedd ki a kártyát mielőtt idítod a recovery módot!) Ez pár perc, ha nem jön be már viheted is vissza.
más:
A support ról vitázni meddő vita. Nekem a készülékkel nem volt komolyabb bajom, uh. nincs tapasztalatom, hogy a javítás hogy megy. E-mailben mindíg kézségesek voltak, többször kérdeztem én is a JB-t, de nem rajtuk múlik hanem a gyártón. Ha a gyártó nem ad ők sem tudnak adni.
Nekem jól megy ICS-el is. -
jFox
addikt
válasz
this is life #2641 üzenetére
Ebben igazad van, de nem 4-5 hibás készülékből kell megítélni az egész szériát.
A supportról meg korábban leírtam, hogy miért ilyen. Nem rég kezdték így még vannak gyerekbetegségek. Remélem, hogy befutnak és akkor fel vesznek még pár embert és lesz rendes support.
Azért megnéztem volna az indulás után pár évvel akár a Samsung vagy az Asus supportját. Szerintem az sem volt egy ász. -
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #2635 üzenetére
Most ezt te tényleg egyenértékűnek tartot a 808DCC-val?
1024x600 -as kijelző, egy magos 1GHz-es VIA SoC. Ez valahol nem HD kijelző és nem dualcore...
Nem tudom most hogy áll a VIA a SoC-ok terén de vagy 2 éve egy másik topicban igencsak beszéltek le mindenkit az olcsó VIA-s tabletekről.
Jó rendben van ASUS biztos jobban össze van rakva, de szerintem nem fogja azt a teljesítményt hozni mint a 808DCCApooca: ez a mag beragadás sem egzakt nekem teljesen. Az az egy tesztprogram mutatja offline-nak. Ha máss programokkal nézem, ami mutatja a CPU kihasználtságát, ott rendesen változik az érték a kihasználtság függvényében.
-
jFox
addikt
válasz
javorszky #2627 üzenetére
Csak hogy segítsek.
Nekem semmi bajom vele, nagyon jól működik. Az akku kijelző beragadását leszámítva nem volt komolyabb problémám vele. De JoHnni kollégának köszönhetően ez is megoldódott.
Szerintem nem rossz készülék ez ennyi pénzért, és pont ezekért (mármint, hogy elég jól hangzó paraméterek vannak elég jó áron) rengeteget adnak el belőle. És a nagy számok törvény alapján ebbe kerülnek hibás darabok is.
A supportról meg: akik forgalmazzák az egy kis miskolci cég. Nem tudom pontosan hányan vannak de a telephelyből ítélve nem akkorák mint mondjuk egy Samsung Magyarország. Nem védeni akarom őket, de én is a szolgáltató iparban dolgozom és tudom milyen az amikor sok a meló az ember meg kevés. Ha bejön nekik a biznisz gondolom majd bővítenek, de addig ez van. Sajnos. -
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #2619 üzenetére
Én is hallotam már olyanról, hogy HD Ready TV-t "szoftveresen" FullHD-ra fejlesztettek.
Gondolom itt is az van, hogy nem gyártanak kétféle panelt bele, csak szofveresen lebutítják. Aki meg szemfüles annak olcsóbban van full hd tv-je. -
jFox
addikt
válasz
janika1988 #2589 üzenetére
Működik, én annó összehoztam egy Bluetoot GPS nevű programmal, de csak a benne levő GMaps-on mutatta meg a pozíciómat, más program nem nagyon látta.
-
jFox
addikt
válasz
janika1988 #2565 üzenetére
Azzal megy.
Én próbáltam.
cekk: nekem akkor jött elő ilyen, igaz telefonon, amikor feltettem a Google translate-et.
-
jFox
addikt
válasz
janika1988 #2558 üzenetére
Hibaüzenetet nem ír ki? Szokott még kelleni az MCC és MNC is. Ha beírtál mindent akkor a vissza "gobot" kell megnyomni és elmenti. De csak akkor jelenik meg, ha elfogadta a modemet a tablet.
Ha így sem megy akkor valószínűleg nem támogatja a modemedet. Ezen a Gadmei ROM-sem segít. -
jFox
addikt
válasz
janika1988 #2550 üzenetére
Korábban (1-2napja) leírtam. Lapozz vissza!
-
jFox
addikt
válasz
this is life #2538 üzenetére
Szoktam youtub-ozni is időnként. (Showder klub), úgy 1-1,5 nap.
-
jFox
addikt
válasz
this is life #2521 üzenetére
Nem melegszik jobban mint régebben.
Az üzemidőt nem tudom pontosan mert szakaszosan használom. Így olyan 2 naponta tölteni kell. -
jFox
addikt
Próbáld meg a Factory Resetet. Az sok mindenre gyógyír.
Igaz mindent kitöröl amit eddig feltelepítettél.
Ha nem segít akkor fw frissítés/újratelepítés.Itt nincs kliens program, hanem az APN-t kell beállítani a Beállítások - Továbbiak...- Mobilhálózatok - Hozzáférési pontok nevei. Telenor esetén az APN net vagy online.
Ja és a PIN kódot még win alatt kapcsold ki a kártyán. -
jFox
addikt
válasz
peestee83 #2513 üzenetére
Van OTG kábel is, töltö, USB kábel, garjegy, One Cloud regisztrációs kártya, meg amit Deception is mondott.
Jó kis gép ez, ha nem fogsz ki egy hw hibásat.
A mikrofonnal sincs baj szerintem, csak akusztikailag nincs leárnyékolva a hangszórótól. Így ha nem használsz fülest, összegerjed.
-
jFox
addikt
Most, hogy újra megy az akksi kijelzés a tabomon, nekem is mintha kevesebb időt bírna.
-
jFox
addikt
Igen. Andoidon minden böngésző alapbelállítása, hogy ha van akkor mobilra optimalizált oldalt kér le. Beállítható, hogy ne így tegyen. A gyári böngészőnél pl. megérinted a jobb felső sarokban a három pöttyöt és ott van rögtön a legördülő menüben. (Asztali webhely kérése)
Nekem mennek a beágyazott videók, de csak a gyári böngészőben.
Lehet, hogy ezt is be kell állítani, Beállítások - Speciális - Pluginek engedélyezéseAz, hogy működik-e a mobilneteddel az a hozzá kapott stick-től függ. Nézd meg az 1. hozzászólásban a támogatott modemek listáját.
-
jFox
addikt
Pontosan ez volt a leírásban is.
Meg azt is írták, hogy ne legyen full feltöltve mikor beírod ezt a pár sort. Mert ezzel tulajdonképpen azt a regisztert írod felül 5%-ra, ami az akksi töltöttséget jegyzi. Tehát miután újraindítod azt jelzi, hogy az akksi le van merül. Feltölt és örül, mert pár perc használat után már esik is 1%-ot. Nekem legalább is bejött. -
jFox
addikt
Nem írja felül szerintem, mert nekem még a MyAudio-s 09.23-as fw-el ragadt be és azért tettem rá a 10.26-os Gadmei rom-ot, hogy hátha orvosolja, de nem így lett.
Viszonte ezzel a rom-mal mintha gördülékenyebb lenne, ezért nem raktam vissza a régebbit.
pimi50: nemrég volt egy levélváltásom a support-tal, a beragaddt akksi kijelző miatt.Nem tudtak rá mit mondani. Viszont rákérdeztem a JB frissítésre, azt írta az illető, hogy a gyártó 4.2-t ígért nekik is, de még nem küldtek semmit. Még egy bétát sem.
Azért remélem, hogy nem feledkeznek meg erről a típusról és csak kilöknek rá egy frissítést. -
jFox
addikt
Nekem is ez volt rajta eredetileg. De én ezt az első frissítéssel le is cseréltem, mert sok gond volt vele. Fagyogatott, újraindult, stb.
Ha csak az akku szintjelző beragadása a gond akkor próbáltd ki amit pár hsz.-el ezelőtt javasolt JoHnni fórumtárs. Nekem bevált.
Ha nem akarod, hogy root-olva maradjon, akkor utána csinálj egy fw újratelepítést és meg van oldva. -
jFox
addikt
válasz
eckmester #2318 üzenetére
Ma én is láttam a reklámját. Meg valami alkalmazást is emlegettek, az vajon mi lehet? Hozzácsapják a Networktv-hez a Supertv2-t? Vagy lesz egy külön app, amin mondjuk hd-ban lehet nézni Supertv2 tartalmakat? Remélem akkor nem csak a Fórró nyomont....
Mindenesetre a marketing osztály jól működik, bár a support is ilyen erős lenne... -
jFox
addikt
válasz
this is life #2155 üzenetére
Megtaláltam, köszi!
Miért ilyenek ezek a kínaiak? Korábban volt egy Haipad tabletem, annak is csak a kínai nyelvű oldalán volt érdemi információ. Bár lehet több kínai van mint angol nyelvű... -
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #2143 üzenetére
Ahh, köszönöm. Kínaiból még fejlődnöm kell.
De a gyári honlapon miért nincsenek ezek megy egyáltalán a termék fent? Ezt nem értem...Ha ennyien lelkendeztek, hogy ilyen jó ez az új ROM, akkor én is felteszem.
-
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #2135 üzenetére
Ti hol találtátok meg ezt a típust a Gadmei honlapján? Most nézem, de még a típust sem találom a Products-ban nem még a frissítéseket hozzá.
Vagy nem jó helyen nézem? -
jFox
addikt
válasz
osztraksajt #2120 üzenetére
Mindíg könyebb egy már meglévőt foltozgatni, mint újat csinálni.
De a remény hal meg utoljára. Az ára miat eléggé elterjedhetett ez a tab, hátha lesz hozzá közösségi verzió. -
jFox
addikt
válasz
maxcool #2058 üzenetére
Ha kicsit vissza olvasol meg lesz a válasz a JB -re.
Ha most vennék tab-ot akkor lehet, hogy WayteQ 70dc lenne belőle. De csak a kisebb méret és súly miatt.
A bele ugyan az mint a 808dcc-nek.
Meg vagyok elégedve a MyAudio-val teljesen. Mindent tud amire szükségem van.Aki szeretne ilyet venni és miskolci, annak mondom, hogy az új Auchan-ban (régi Cora) még tegnap volt 3db.
-
jFox
addikt
válasz
this is life #1944 üzenetére
Igen.
Úgy tűnik nem tudnak ezek kínaiak két egyforma készüléket építeni.
A minap vettem egy ZTE BLADE III-at és annak topicjában is eléggé megoszlanak a vélemények.
Van akinek minden működik tökéletesen, van akinek a GPS, nem megy (nekem sem), van akinek az alkalmazások tűnnek el, stb.
De lehet, hogy így van ez a drágább cuccokkal is, csak nem tudunk róla, mert még nem volt olyanunk. -
jFox
addikt
Sziasztok!
Tegnap délután felpakotam én is a gépre a 10.26 Gadmei ROM-ot. Azóta megy rendesen, nem fagyott le alvó módban bekapcsokt wifi-vel sem.
Viszont továbbra sem jelzi az akkumulátor merülését.
-
jFox
addikt
válasz
vertebrata #1866 üzenetére
A felhasználó adatok törlését próbáltad már? A Beállítások -ban van valahol.
Vagy a recovery menüben wipe data partition. -
jFox
addikt
válasz
Permet Elek #1822 üzenetére
Azt hogy veszitek észre, hogy nem megy az egyik mag? Én az Antutu CPU Master-ben nézem, de ott úgy látszok megy mind a két mag mindíg...
-
jFox
addikt
válasz
royalka #1803 üzenetére
Egyszerűen azért nem akarom root-olni, mert időnként a keresztfiaim szoktak rajta játszani, és nem akarom, hogy összekavarjanak valamit.
Meg minden megy rajta szépen, nincs rá szükség. Bár amint a mellékelt ábra mutatja lehet, hogy mégis...CWM-et nem raktam a telefonra, lehet a Gingerbrake rakta fel.
Apropó telefon: nem teljesen ide tartozik, de mégis android. A telefonomon a /data paríció állandóan megtelik. Már mindent átlinkeltem az SDext partícióra, és mégis jó ha 10% üres. Mit lehet még onnan letörölni, hogy legyen hely rajta? -
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #1795 üzenetére
Mint műszaki szakember nem gongoltam, hogy egy mobil eszköznél a +5C fok már szélsőséges. A telefonomat is a kabát zsebben hordom egeész télen és nem történik ilyesmi.
Egyébbként az akksinak semmi baja, csak a töltöttség jelzö nem jelzi a merülést. Tehát megy napokig, 100%-ot jelezve majd kikapcsol. Feltöltöm megint megy, és igy tovább.
Szőval akkor root nélkül nincs élet? Na mindegy csak JB-re akartam frissiteni, de akkor lehet kipróbálom valamelyik Gadmei rom-ot. -
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #1792 üzenetére
Na ez az amit nem akarok. Elég jól működik, ezt meg az alvásban lefagyást leszámítva. De mióta kikacsolom a wifi-t az altatás előtt, a lefagyás sincs. Root-olni még nem akarom, elvagyok így is vele nagyon jól.
royalka: hogy megy ez a battery wipe? A telefonomon nekem is van a recovery menüben, de az root-olt. Ezen meg nem találtam ilyet.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Amióta a hideg leszívta az aksit, azóta megbolondult az akuszint jelző. Folyamatosan 100%-ot jelez. Lehet ezzel valamit csinálni? -
jFox
addikt
válasz
nyúlkoma #1726 üzenetére
Igaz már régen írtam nekik, de nekem válaszoltak.
Az első levelemre nekem sem válaszoltak, vagy 2 hétig, de utána elküldem az info@ és a myhelp@-ra is és bele írtam, hogy remélem ez a "mindíg veled vagyunk!" szlogen nem csak duma. Ne erre válaszoltak, és még utána is vagy két levelemre de azzal meg is oldódott a problémám.
Ja és úgy próbáljátok elkülden, hogy legyen bekapcsolva az olvasás értesítő, akkor van mire hivatkozni. -
jFox
addikt
válasz
Fritz Teufel #1693 üzenetére
Nem használod a wifi-? Mobilneten nyomod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged