Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
MadTyson
üzenetére
Még azt érdemes megpróbálni, hogy full feltöltött állapotban csinálsz egy újra telepítést. Előtte is meg utána is csinálni egy factory reset-et. (ugyan ott tudod, ahol a frissítést csinálod, csak vedd ki a kártyát mielőtt idítod a recovery módot!) Ez pár perc, ha nem jön be már viheted is vissza.

más:
A support ról vitázni meddő vita. Nekem a készülékkel nem volt komolyabb bajom, uh. nincs tapasztalatom, hogy a javítás hogy megy. E-mailben mindíg kézségesek voltak, többször kérdeztem én is a JB-t, de nem rajtuk múlik hanem a gyártón. Ha a gyártó nem ad ők sem tudnak adni.
Nekem jól megy ICS-el is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest