Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadTyson
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni! Szerda este vettem egy ilyen csodamasinát az MM-ben. A mai napon feltettem rá a Gadmei féle roomot és olyan probléma lépett fel, hogy amikor betölt a rendszer nem érzékeli az érintőpanelt, a tablet átáll alvó módba lezárja magát, várok egy pár percet feloldom és működik. Esetleg valami ötlet, hogy mitől lehet? Visszatettem rá az eredeti myaudios roomot is, de azzal is ezt csinálja. Esetleg bárkinek bármi ötlete vagy gyaluljam le, tegyem rá vissza az eredetit és vigyem vissza az MM-be még a 3 nap lejárta előtt?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest