Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
válasz
cassius.clay #3238 üzenetére
& pimi50 a Prestigo duo ra felfigyeltem én is,de az http://www.edigital.hu on a kritikáknál,felhasználói véleményeknél olvastam,hogy hamar lemerul,(tul hamar) ... pedig 4200 mAh -os de a wayteq 70dci 3000 mAh hozza a 4 órát valkinél netezésnél energiatakarékos modban.
A concorde speed tab pa 3000-3200 akut tesznek, meg nincs adat meddig bírja de szerintem kb ugy mint a wayteq
A myaudio 8 ra azert figyeltem fel mivel 5000 mAh ír csak nem tuodm mennyit bir valojban.
Van hogy suliban egesz nap reggeltol estig ott vagyok (igaz vinnek toltot) de jo lenne ha sokat birna,...
ConCorde Play mar tul draga lenne...(panaszkodnak a wifire a aluminium hátlap végett)
Prestigo DUo (aksira panaszkodnak,wifire hogy ledobál 10percenként)A jotalás nekem mindehogy 2év mert Szlovakiabol rendelem, (itt lakom) és hat gondolom valmi torveny megkoveteli hogy 2év szol ezekre. (az edigital ha sk nézetben nezem akkor 2évet ír ki nálam a wayteq,concorde ra is
[bár most igaz nem tolti be az oldalt valamiért,remelem nem szunik meg mielott megrendelném
])
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- E-roller topik
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Gurulunk, WAZE?!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest