- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
javorszky #2627 üzenetére
Csak hogy segítsek.
Nekem semmi bajom vele, nagyon jól működik. Az akku kijelző beragadását leszámítva nem volt komolyabb problémám vele. De JoHnni kollégának köszönhetően ez is megoldódott.
Szerintem nem rossz készülék ez ennyi pénzért, és pont ezekért (mármint, hogy elég jól hangzó paraméterek vannak elég jó áron) rengeteget adnak el belőle. És a nagy számok törvény alapján ebbe kerülnek hibás darabok is.
A supportról meg: akik forgalmazzák az egy kis miskolci cég. Nem tudom pontosan hányan vannak de a telephelyből ítélve nem akkorák mint mondjuk egy Samsung Magyarország. Nem védeni akarom őket, de én is a szolgáltató iparban dolgozom és tudom milyen az amikor sok a meló az ember meg kevés. Ha bejön nekik a biznisz gondolom majd bővítenek, de addig ez van. Sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest