- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
javorszky #2627 üzenetére
Csak hogy segítsek.
Nekem semmi bajom vele, nagyon jól működik. Az akku kijelző beragadását leszámítva nem volt komolyabb problémám vele. De JoHnni kollégának köszönhetően ez is megoldódott.
Szerintem nem rossz készülék ez ennyi pénzért, és pont ezekért (mármint, hogy elég jól hangzó paraméterek vannak elég jó áron) rengeteget adnak el belőle. És a nagy számok törvény alapján ebbe kerülnek hibás darabok is.
A supportról meg: akik forgalmazzák az egy kis miskolci cég. Nem tudom pontosan hányan vannak de a telephelyből ítélve nem akkorák mint mondjuk egy Samsung Magyarország. Nem védeni akarom őket, de én is a szolgáltató iparban dolgozom és tudom milyen az amikor sok a meló az ember meg kevés. Ha bejön nekik a biznisz gondolom majd bővítenek, de addig ez van. Sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest