Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
beloadjoker #2309 üzenetére
szia.
ez csak az én véleményem lesz. tavaly ilyenkor nyertem egy 708qa myaudio tablet-et. kb. 5 hónapig semmi gond nem volt vele.majd 4 szer küldtem el a szervizbe 2 hónap alatt. most ott tartunk, hogy elvileg a héten érkezik. egy másik tablet.nem ez a márka. amit csereutalványom keresztül adnak.
én azt mondom hogy nem vennék ilyen márkát/még szerencse hogy nyertem/. főleg nem ha ilyen olcsó. egy normális tablet. 30.000 től kezdődik. -
nagysandor79
aktív tag
ha minden igaz 1-2 napon belül lezárul a kb 4 hónapos szenvedésem a tablettel. remélem nem lesz semmi gond a másikkal amit küldenek érte cserébe. a márkája wayteq
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
moore007. #2286 üzenetére
igazad van. de közbe elkezdtem levelezni az adott "bolttal" a szervizzel. és ez lett az eredménye.
ebből már tényleg regényt lehetne írni. ezt írta a csereutalványom lévő cég:
Kedves Mihály,Kérem legyen kedves felvenni a kapcsolatot a még elő linken keresztül a személlyel, akitől vásárolta, mert mi nagykereskedés vagyunk, sajnos végfelhasználókkal nem állunk kapcsolatban.
Ő fogja Önt kárpótolni a csereigazolás alapján.
Sajnos ezt mi nem tudjuk megtenni.
Köszönöm
a szerviz ezt válaszolta:
Tisztelt Tátorján Mihály,elméletileg ott tudja beváltani a csereutalványt, ahol vásárolta/ ahonnan kapta a készüléket!
Ha bármilyen probléma lenne, kérem jelezze! -
nagysandor79
aktív tag
a ----- verjem bele. ma a kaptam egy csereutalványt a tablet mizériám miatt. de sajna csak egy adott pesti üzletbe lehet beváltani.
-
nagysandor79
aktív tag
új fejlemény. kutakodok a beállításokba, menübe. Képek: egy jó pár olyan kép van rajta amihez nekem semmi közöm . felhívom a szervizt . mondom nekik hogy mi a helyzet. nem látja a wifit, nem csatlakozik a netre és képek vannak rajta. (egy elvileg alaplap cserés gépen) Elnézést kérnek és Hétfőn jön érte a futár. soron kivűl megnézik.
ez már viccnek is rossz .Ha megjavítok valamit azt nem kellene letesztelni!?
ha alaplapot cseréltek annak nem újnak kellene lennie?? -
nagysandor79
aktív tag
Na erre varjatok gombot.
vissza érkezett a tablet. most sem kellett fizetni a futárnak.
kapott egy új hátlapot. lehet kijelzőt is. mert nekem még fólia volt rajta.
a számlán alaplap csere van írva. de sajna úgy néz ki hogy nem látja a wifit. és nem tud a netre csatlakozni. -
nagysandor79
aktív tag
válasz
Kairosz #2265 üzenetére
szia.
igen garanciális még Április közepéig. de a kétszeri szervizzel már +15 nap van rá. tehát így elvileg április vége.
én is kiváncsi leszek rá hogy mit csinálnak vele.( ha adnak egy újat azt azonnal elpasszolom . Veszek valami normális márkát.
De tök vicces volt. hív a futár. jönnék egy tablet ért - mondom oké. el van készítve. erre Ő nem neked vittem egyet csütörtökön? de igen. mondom neki egy percet nem használtam. nem látja a tárhelyet. Futár. az király. -
nagysandor79
aktív tag
egy új hiba. hova tűnt a 8gb belső tárhely? azt jelzi hogy egy mb sincs. ötlet??
-
nagysandor79
aktív tag
hát nem tudom mit cseréltek ki a tableten, (a papírja szerint billentyűzet javítás/ "működik". de többi hiba is van- ha kikapcsolom és újra vissza. újra kell beállítani a nyelvet. erre van valami megoldás hogy ne angolul induljon el a tablet?
ja és a másik hogy valami miatt nem tudok letölteni a play áruházból alkalmazást. belépni be tudok.
és a böngészés se akar menni.
tényleg egy rakás szar ez a myaudio márka.
valaki tud normális márkájú tabletet ajánlani? -
nagysandor79
aktív tag
ma újra a kezeim között tarthatom a 708qa tabletet. amit elvileg megjavítottak. kíváncsi leszek ,hogy mit cseréltek benne. és meddig fogja bírni.
-
nagysandor79
aktív tag
egy olyan kérdésem lenne. adott a myaudio 708qa tablet. rendetlenkedik , resetelés nem segít, gyári beállítás vissza állításával a rátelepített dolgok elvesznek?
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok . hogyan tudom szétszedni a myaudio tabletet? csavar nincs rajta.
-
nagysandor79
aktív tag
nagyon kíváncsi leszek hogy mit alkottak vele.hétfőn feladtam a pesti szervizbe a tabletet, pénteken hívtak hogy készen van. kb 1600ft a szállítási költség hétfőn vagy kedden érkezik.
-
nagysandor79
aktív tag
3 db emailt küldtem a Myaudionak jön a visszajelzés hogy elolvasták, de ..... válaszolni. ez milyen eljárás??
-
nagysandor79
aktív tag
még szerencse hogy nyertem ezt a sz.r tabletet, beviszem debibe a szervizbe, erre fel , Ők nem foglalkoznak a Myaudio termékekkel, küldjem fel Pestre. de a myaudio b.szik válaszolni az emailre. most pesti szervizzel próbálom felvenni a kapcsolatot.
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok segítséget vagy tanácsot szeretnék kérni. sajna lehet megadta magát a 708qa tabletem. a Myaudio feliraton kívül más nem jelenik meg betöltés során. mit lehet csinálni vele?? nyeremény tablet, garancia elvileg még van rá. de ez a garancia dolog is zavaros , mert a Myaudio nem válaszol az emailre. de elvileg csak ők javítják, de lenne a közelben is szerviz a garancia papír szerint.
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. 708qa tablethez valami program amivel hdmi-n keresztül összetudom "kötni" a tv-t. vagy a tablet képét a tvre tudom varázsolni.
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok . tudna nekem valaki segíteni abba. adott egy myaudio 708qa tablet. és egy samsung es6100 tv. van mini hdmi hdmi kábel . és nem érzékeli a tv , hogy rá van dugva. mi lehet a hiba, vagy hogyan tudom össze hozni hogy működjön?
másik kérdés. olyan kábel amivel egyszerre töltöm és tudok rá kötni billentyűzetet létezik-e ?
segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged