Új hozzászólás Aktív témák
-
moore007.
csendes tag
válasz
nagysandor79 #2285 üzenetére
még mindig jobb, mint a semmi.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
nagysandor79 #2276 üzenetére
Szerintem a szervizesek a futárszolgálat fő-részvényesei.
-
moore007.
csendes tag
válasz
nagysandor79 #2276 üzenetére
viszont amit a mi csapatunk küldött be, az ilyesmi volt.
Szerintem összekeverték, mert ígérték, hogy felhívnak, de nem tették.
Hmmm..... -
moore007.
csendes tag
válasz
nagysandor79 #2268 üzenetére
akkor eddig 2db
-
moore007.
csendes tag
válasz
nagysandor79 #2266 üzenetére
Sziasztok,
sajnos nálam is volt most egy ilyen hiba a gyári firmware telepítése után.
Beszéltem a szervízzel, akik elmondták hogy eddig sikeresen javították szoftveresen a tableteket, ahol pedig ez nem volt lehetséges ott sajnos alaplapcsere oldotta meg a problémát ( véleményük szerint ott más volt az eredendő probléma ).
Egyenlőre abban maradtunk, hogy 1 héten belül felhívnak, hogy mi a helyzet a tablettel, addig is hanyagoljuk a gyári firmware letöltését.
Meglátjuk mi lesz. de nem igazán szeretném annyiban hagyni egy 20eFt körüli tablet kidobását, ha azt gyári szoftver okozza. Addig is szerintem írjuk össze hányan jártunk így és közösen fellépünk a myaudio-nál.
http://myaudioworld.com/ -
Kairosz
újonc
válasz
nagysandor79 #2263 üzenetére
Szia!
És neked még garanciális?
Majd megírnád, amikor vissza küldték, hogy működik-e?
Akkor most mit lehet így kezdeni ezzel a tabbal? Kuka?
-
Kairosz
újonc
válasz
nagysandor79 #2260 üzenetére
Szia nagysandor79!
Nálam ugyanez a szitu! Csak én még itthon telepítettem fel rá a szoftvert, mert csak a myaudio logó-ig töltött be! Sikerült a frissítés (myaudioworld oldalról a hivatalos firmware-t tettem rá), de eltünt a 8 GB belső memória! Párszor még lefagyott, és mikor újra bekapcsoltam mindent újra kellett állítani!
Ma vitte párom Pestre szervizbe! Semmit nem tudnak vele kezdeni! Ilyet még nem is hallottak!
Most csak netezni lehet rajta, persze ha nem fagy le párszor! Semmi alkalmazást nem lehet letölteni!
1 évig tökéletesen működött, érdekes pont a garancia lejárta után adta be a kulcsot! És nem volt agyon használva! Ki érti ezt?
-
Gábor0
tag
válasz
nagysandor79 #2258 üzenetére
Alcor. Nekem bevált.
-
törölt tag
válasz
nagysandor79 #2258 üzenetére
asus,lenovo,samsung,sony,stb...
-
Noddy
senior tag
válasz
nagysandor79 #2209 üzenetére
Ahhoz meg kellene, hogy legyen a játék eredeti mappája, abban tárolja, hogy meddig jutottál. Ha azt nem mentetted le, akkor nem tudod onnan folytatni ahol abbahagytad (honnan is tudná a játék, hogy hol tartottál...).
De ezt inkább a játékos topikban kellene kérdezni...
-
üszök
őstag
válasz
nagysandor79 #2206 üzenetére
Igen.
Úgy fog kinézni mint amikor a boltból kihoztad. -
Laslie
tag
válasz
nagysandor79 #2202 üzenetére
Hogy lehet ezeket szétszedni roncsolás nélkül?
-
Laslie
tag
válasz
nagysandor79 #2199 üzenetére
Köszi. Felhívtam ma a szervizt. Azt mondták, hogy 90%, hogy szoftver frissítéssel megoldható a probléma, ha még sem, akkor alaplap cserés. Ez utóbbi 16300.- Ft-ba kerül. Mivel a szoftver frissítéshez be kellene tudnom indítanom a tab-ot, de ez sajnos nem sikerül. Állandóan lefagy, amikor sikerül elindulnia. Így nagyon valószínű, hogy hw hibás.
-
Laslie
tag
válasz
nagysandor79 #2197 üzenetére
Szia!
Mi volt a baja? És mennyiért javították meg? -
törölt tag
válasz
nagysandor79 #2193 üzenetére
Simán szét lehet pattintani az illesztésnél.
-
törölt tag
válasz
nagysandor79 #2180 üzenetére
Hozzám is került egy ilyen csoda(704o) Egy könyvet elolvastam rajta, azóta a fiók mélyén pihen. Inkább az Xperia M2 használom.
-
jFox
addikt
válasz
nagysandor79 #2089 üzenetére
Beállítások - HDMI - Turn on HDMI
A 808DCC-n meg ha jol emléxem az app-ok között volt eg HDMI Switch nevű, és azzal lehetett bekapcsolni.
De az már rég nincs meg. -
jFox
addikt
válasz
nagysandor79 #2087 üzenetére
A qa -t nem ismerem, de nekem a 808-on és a 708Ag-n is külön be kellett kapcsolni a HDMI-t, a beállításoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Apple Ipad 10.generáció
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest