- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
szbazsi123 #1287 üzenetére
Lehet cseréltek benne még egy akksit is. Az valamenyire fel volt töltve.
-
jFox
addikt
válasz
szbazsi123 #1285 üzenetére
Csak az, hogy vissza a szervízbe erős anyázások közepedte.
Sajnos ezek a szervizek ilyenek. Nem csak a MyAudio, nekem telefonnal játszották ezt rendszeresen (Ericsson, SonyEricson, Samsung), hogy leírtam mi a hiba, pl. akksi sz@r vagy recseg a hangszóró. Erre visszaküldik, hogy szoftvert frissítettek rajta.Szerintem ki sem próbálták. Majd 2. ,3. szervízbe küldés után már megcsinálták. Gondolom akkora már valami értelmesebb emberhez került az ügy. (Mondjuk ha én így végezném a munkám már rég kihajítottak volna.)
Szóval ne add fel, vidd vissza szorgalmasan, amígy meg nem csinálják. És sok türelmet kívánok neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest