- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
szbazsi123
üzenetére
Lehet cseréltek benne még egy akksit is. Az valamenyire fel volt töltve.
-
jFox
addikt
válasz
szbazsi123
üzenetére
Csak az, hogy vissza a szervízbe erős anyázások közepedte.

Sajnos ezek a szervizek ilyenek. Nem csak a MyAudio, nekem telefonnal játszották ezt rendszeresen (Ericsson, SonyEricson, Samsung), hogy leírtam mi a hiba, pl. akksi sz@r vagy recseg a hangszóró. Erre visszaküldik, hogy szoftvert frissítettek rajta.
Szerintem ki sem próbálták. Majd 2. ,3. szervízbe küldés után már megcsinálták. Gondolom akkora már valami értelmesebb emberhez került az ügy. (Mondjuk ha én így végezném a munkám már rég kihajítottak volna.)
Szóval ne add fel, vidd vissza szorgalmasan, amígy meg nem csinálják. És sok türelmet kívánok neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem ki sem próbálták. Majd 2. ,3. szervízbe küldés után már megcsinálták. Gondolom akkora már valami értelmesebb emberhez került az ügy. (Mondjuk ha én így végezném a munkám már rég kihajítottak volna.)