- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Hááát...
Kijelző számomra borzalom. Felbontás még rendben is van, de a minőség..betekintési szög : gyakorlatilag csak szemből. Kicsit megdöntöm, már "jójózik" a szemem. Színek fakók, fehér az kékes inkább, fekete az szürke, szokásos gyenge minőség.
Első indításnál nem kért semmi beállítást, angol minden, tehát már valaki elindította egyszer, hozzáteszem original csomag.
Beállítgattam, jöttek az első lag-okEgyelőre többet fagy, mint működik.
Animációk/áttünési effektusok mind alapból 0,5x van, ezt visszatettem 1x -re, így kevésbé akadozgat.
Most ráteszek pár gyerekjátékot, és meglátom hogy viseli az 512mb ram.
HD filmek : 1080p, 720p megy, de nem olyan szép, mintha csak 15-20 fps lenne, pedig nem akad. mxplayert tettem rá, de még tesztelem.
Nem is rootolom meg, mert sztem felesleges.
Első tabnak, gyerekeknek jó lehet, de komolyabb felhasználásra egyáltalán nem ajánlott.
Netezni, könyvet olvasni a kijelző miatt sem.
Gyárilag fólia van rajta, és egy műanyag tokban van. Nem jöttem még rá, hogy ez egy + tok, vagy ez a hátlap, de nem volt rendesen rápattintva, én raktam össze.
IKEA feeling
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Bontatlan E olvasó..
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest