Hirdetés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
balpeter04
üzenetére
Úgy tudom a 3. javításnál lehet elállni a vásárlástól és a hibás terméktől magától.
-
Bferibörs
addikt
válasz
balpeter04
üzenetére
felraktam, állítottam a dpi-n, most éppen kiakadt a tab

android szövegig eljut oszt halott
-
Bferibörs
addikt
válasz
balpeter04
üzenetére
Szia,nekem a betuk iszonyatos kocsik ( 708w), a legnagyobra van allitva a merete es bolha f. Nagysaguak
Erre nincs valami otletetek,hogy, lehet nagyobbra allitani ? -
Bferibörs
addikt
válasz
balpeter04
üzenetére
ne csüggedj minimum 3 hét amíg megjárja a szervizet :-) nekem 3x 3 hetet utazott/zik eddig,javítás nélkül került vissza 2x- most van úton 3x.
-
jFox
addikt
válasz
balpeter04
üzenetére
Nekem a 808-ast egy hét után kicserélték. Most a 708AG van náluk már 1,5 hete, de nem bíztatnak.

Azt mondják, hogy majd szólnak. -
PLaci58
addikt
válasz
balpeter04
üzenetére
Zaklatni kell a szervízt telefonon, emailben.
-
balpeter04
aktív tag
válasz
balpeter04
üzenetére
Felhívtam a Telenor-t és még nem aktiválták a SIM kártyát (~ 5-10 kattintás lenne). Kritikán aluli a cégek hozzáállása a fogyasztókhoz! Teljes mértékben egyetértek azzal, hogy halálba adóztatják a szektort.
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
balpeter04
üzenetére
Szintén 708DCC és szintén problémamentes, sőt (bár még nem rootoltam ki).
Ugyanakkor az már megfordult a fejemben, hogy veszek 10-12 k-ért jóval nagyobb felbontású 7"-os IPS-t vagy effélét, és kicserélem a display-t - de még nem néztem utána, hogy technikailag mennyire realizálható, még ha a cpu/gpu stb. simán bírná is. Ennek azonban nem az az oka, hogy a display annyira rossz lenne, de nyilvánvalóan egy nagyobb felbontású jobb, és egyúttal ilyen - már persze lehetséges - megoldás teljesítmény arányosabb, mintha több, mint kétszer ennyit költenék tabletre.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
balpeter04
üzenetére
Balpeter!
Én 30 ért vettem egy 708Dcc-t, és nagyon meg vagyok vele elégedve! Nem egy minőségi cucc, illetve amennyibe kerül ahhoz képest igényes!

Ne felejtsük el, hogy ide többnyire az ír akinek kérdése, de nagy számban problémája van vele! A nagy többség szerintem elégedetten használja!
Szerintem viszont érdemes 2magost, 1gb rammal venni alatta lehet szenvedés egy-két dolog! Ami egyedüli negatívum, hogy a 8gb belső memó egy részét sd-kártyának látja, így nem lehet átpakolgatni(pl.: ZD-boxxal) a feltelepített játékot-progit a "valós" sd kártyára !
-szerk.-
illetve amit meg kell említenem a wifi használható de tényleg gyengélkedik nem egy nagy szám, legalábbis nálam! Ezt ne úgy képzeld el, hogy lassú, mert sávszélbe iszonyat durva, hanem egyszerűen gyenge a vételi jel!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- RedMagic Astra
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő