- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanhose
tag
válasz
albinolynx #1954 üzenetére
Most látom, hogy neked nem LCD kijelző kell hanem touch panel.
Lehet, hogy jó lenne hozzá, de nem biztos, hogy megérné az árát.
Szerintem akkor már egy új és jobb készülék min. 1 év garival. -
sanhose
tag
válasz
albinolynx #1952 üzenetére
Mivel ezek kínai tabletek egy kaptafára készülnek csak más gyártó logója kerül rá.
Szerintem, ha a felbontás (800*480), panel típus (TFT) egyezik akkor az jó lesz, mivel a kijelző csak megjeleníti a képet az LCD vezérlőelektronika gondoskodik a többiről. Plusz az LCD hátulján vagy a szalagkábelén rajta kell lennie a pontos típusnak, annak alapján lehet keresgélni.
De ezek nem biztosak, mert nem vagyok elektronikai szaki. -
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #1923 üzenetére
Kijelző csere? Esélytelen?
-
kopogo
tag
válasz
albinolynx #1923 üzenetére
hello
ilyen üveg csere engem is érdekelne, ha találtál valami megoldást írd már meg előre is köszi 708dr
-
Bferibörs
addikt
válasz
albinolynx #1294 üzenetére
Koszonom.
-
Bferibörs
addikt
válasz
albinolynx #1291 üzenetére
köszönöm szépen!!!!!!
Nekem 706W-re kellene azon nincs rajta gyárilag sajnos, ez a progi hiányzik
-
Garry84
tag
válasz
albinolynx #1258 üzenetére
A kernel 3.0.36+
Ez Google alapján lehet 4.2.2...
-
válasz
albinolynx #1250 üzenetére
Akkor lehetne tp link 3040 mobil router, beledugja a sticket aztan hagy szoljon, es olcsobb is mint a mifi...
-
gyarfas2
csendes tag
válasz
albinolynx #1182 üzenetére
A képernyő bal felső sarkában bejön az, hogy 10 másodpercig nyomja a bekapcsolás gombot, ezután kiírja, hogy elfogadva, és nem történik semmi, hamen újra kiírja, hogy kéri a felhasználónevet és a jelszót. Nyitott hasú robot nem jelenik meg
-
P.mini
aktív tag
válasz
albinolynx #1153 üzenetére
Hát igen... Elég sok volt érte, több mint egy éve. Szerintem a sw jó, de hw borzalmas. Az akksi, a Vivante, a wifi, a betekintési szög, a kamera, és maga az anyag elég borzalmas.
-
Bferibörs
addikt
válasz
albinolynx #1092 üzenetére
ok,köszi!
-
Bferibörs
addikt
válasz
albinolynx #1076 üzenetére
Sajnos nem találtam videót, valami célpontot tudnál adni a kereséshez ?
-
Bferibörs
addikt
válasz
albinolynx #1076 üzenetére
ok,köszi !
-
Bferibörs
addikt
válasz
albinolynx #1074 üzenetére
Amit írtál megpróbáltam, az elején kiakadt az installer_r21.1-windows java problémája van (nem települ így fel ) a java meg fent van újra telepítettem úgy sem akar tovább menni hiányolja a java. exet , az elérési utat is megadja -ott van- mégsem látja.Ma ha lesz időm szórakozok vele tovább.
Köszönöm a segítséget -
Bferibörs
addikt
válasz
albinolynx #1071 üzenetére
gondolom a folyamata elvégezhető a 708R-el is csak ahhoz az 50003.img kell ( a legújabb ha jól tudom 2012.11.27. MyAudio oldalán).
-
Bferibörs
addikt
válasz
albinolynx #1056 üzenetére
telepítésnél azt mondja az installer_r21.1-windows,hogy nem találja a java.exe-t,pedig meg van a helyén :-)
így nem tudok tovább lépni a telepítéssel, küzdünk :-) -
Bferibörs
addikt
válasz
albinolynx #1056 üzenetére
Köszi!
Letöltöttem a fájlokat, tablet nélkül érdemes telepíteni?
win.7 64 bit ? -
Bferibörs
addikt
válasz
albinolynx #1053 üzenetére
kb. 2 hétig még szervizben lesz a tab addig halasztom ha nem baj ?
-
Bferibörs
addikt
válasz
albinolynx #1053 üzenetére
köszi átrágom
-
Bferibörs
addikt
válasz
albinolynx #1051 üzenetére
passz-nem tudom mi az ADB ,illetve, hogy "hol kellene látnia" a gép egyébként kommunikál az sz.géppel fájlokat lehet letölteni,feltölteni rá.
Vagy a RKBatchTool.exe elindítása után a swich gomb megnyomásáig eljutok ( az 1-es gomb rózsaszínű ), azonban a tablet recoverybe helyezése után semmi nem történik , a Connected Devices alatt lévő 1-es gomb nem vált zöldre.
Sajna ennyit tudok.Próbáltam USB javítással és anélkül is,sem így sem úgy nem megy. De a gombnyomásokkal sem jön elő semmi sajna. A telefonommal ha ugyan ezt elkövetem működik. A tablettal lépésről - lépésre ugyan azt próbáltam többször is,semmi reakció.
A factory vagy recovery menünek elő kellene jönni-nem jön elő,sötét marad. -
zsoltyy
tag
válasz
albinolynx #1037 üzenetére
Sikerült tegnap este. SD-ről nem akart frissíteni, de 5-6 óra próbálkozás után egyszer csak felismerte a LiveSuit, így gyorsan vissza is dobtam az ICS-t.
-
zsoltyy
tag
válasz
albinolynx #1035 üzenetére
Semmit. Tök kuka. Délután összevissza nyomkodtam és elindult, de utána megint nem. Egy JB van rajta, ami marha lassú. Ha elindulna megint menne vissza rá az ICS az SD kártyáról, de most az istennek se akarja.
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #1034 üzenetére
Lemaradtam - hangerő le + bekapcsolásra bejön a recovery?
-
Schuby
aktív tag
válasz
albinolynx #1031 üzenetére
addig nyomkodtam míg talpra állt. de meg nem mondom már mitől
-
biancasd
csendes tag
válasz
albinolynx #1019 üzenetére
és rootolni hogy tudom?
esetleg privátban leírnál nekem mindent?
-
biancasd
csendes tag
válasz
albinolynx #1017 üzenetére
és azt hogy tudom megcsinálni? segítenél? nagyjából értek hozzá
-
jFox
addikt
válasz
albinolynx #1011 üzenetére
igen az előfordulhat, hogy x64 alatt nem mennek ezek a dolgok.
-
válasz
albinolynx #1007 üzenetére
Ansystem tuner app is kiirja a hw elemeket.. ingyenes szinten a playben..
-
válasz
albinolynx #1007 üzenetére
Ha az antutu felrakod milyen soc-ot ir ki es milyen egyebb hw elemeket? Mert abbol kikoveztetheto...
-
válasz
albinolynx #1005 üzenetére
A gyarit le lehet tolteni emlekeim szerint a myaudio,honlapjarol,vagy a myaudio 808 dcc forum elso hozzaszolasaban van link hozza, ha kell a kod irj ,nekem van megkeresem es ha meglelem elkuldom,de keszulj fel ra ritka nagy retek, alacsony bitrataju stream , gyenge kepminoseg es a hazai kinalatbol csak a m1,m2,duna meg nehany lokalis ado van, a kereskedelmi csatornak nem streamelik a musoraikat a neten,ha az rtlre vagy kivancsi akkor a playbol le kell tolteni es telepiteni az rtl mostot,ha jo minosegu m1 es tarsaira vagy kivancsi akkor meg a mindig tv alkalmazast kell letolteni, es ott hd jon a stream... de csak a kiralyi adok vannak. Ha van hbo elofizetesed akkor nekik is van appjuk a playben es a kodod megadasa utan nezheted akar online a hbo-t...
Myaudio program csomag helye 808dcc forumban [link] amugy ha az spb tv letoltod ugyan azokat az adokat lathatod mint a myaudio alkalmazasaban...
-
válasz
albinolynx #1000 üzenetére
A myaudios tv alkalmazasra gondolsz, vagy a lengyelek altal eloszeretettel hasznalt, dvb antenna es tuner a tabra, aztan mindig tv-t nezni?
-
zora83
csendes tag
válasz
albinolynx #1000 üzenetére
Nem tudtok frissítés ügyben valami biztató infót adni? Ha minden igaz 708R a kicsike. A gyártó honlapjáról próbáltam leszedni, de keresés útján is csak a 708dcc JB frissítése érhető el.
-
válasz
albinolynx #997 üzenetére
A lengyel tablet img,vagy zippbe csomagolt jb frissito filet, es a myaudio romjat kibontani a sys/bin mappaban megkeresni a buildprop filet es alaposan atnezni,mert ott kernel verzio,gyarto , egyes hw komponensek le vannak irva , ha ott nagy az egyezes mehet a frissites. Ha meg bevallalos az ember nem nez semmit csak felteszi az egyik romjat a masikra es bizakodik, ha leomlik akkor gyarival reflash, ha azutan se kelne eletre vissza a boltba azzal a cimszoval hogy egy visszaallitas utan meghalt. De ez a vegso megoldas az inkorrektseg hatarat surolja. Meg egy modon lehetne infot kinyerni ,akinek myaudio 708ag van tolja fel a buildpropot ,es akinek a lengyel brand az is es ugy lehet ossze hasonlitani az egyezeseket vagy kulombsegeket...
-
válasz
albinolynx #995 üzenetére
Ugy tudod leellenorizni ,hogy meg kell szerezni min ket frissito filet,kibontani es a buildprop filet osszehasonlitani,ha egyezes van akkor mehet az update...
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #978 üzenetére
Megvan a tablet. Tehát huawei E173 usb modem. OTG-re kötve 3-5s időközönként 2x villan a zöld led.
Könyv szerint a 3s időközönként 2x villanó zöld led azt jelenti, hogy csatlakoztatva van a pc-hez (esetemben tablet).
Mivel telenoros a modem, így bele kell raknom egy telenoros kártyát pin kód kérés nélkül és működnie kell az internetnek (persze internet csomag megrendelve)?Vodafone ZTE K3772-Z nem ad életjelet sem. Gondolom ez totál bukó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- Fotók, videók mobillal
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest