Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Hááát...
Kijelző számomra borzalom. Felbontás még rendben is van, de a minőség..betekintési szög : gyakorlatilag csak szemből. Kicsit megdöntöm, már "jójózik" a szemem. Színek fakók, fehér az kékes inkább, fekete az szürke, szokásos gyenge minőség.
Első indításnál nem kért semmi beállítást, angol minden, tehát már valaki elindította egyszer, hozzáteszem original csomag.
Beállítgattam, jöttek az első lag-okEgyelőre többet fagy, mint működik.
Animációk/áttünési effektusok mind alapból 0,5x van, ezt visszatettem 1x -re, így kevésbé akadozgat.
Most ráteszek pár gyerekjátékot, és meglátom hogy viseli az 512mb ram.
HD filmek : 1080p, 720p megy, de nem olyan szép, mintha csak 15-20 fps lenne, pedig nem akad. mxplayert tettem rá, de még tesztelem.
Nem is rootolom meg, mert sztem felesleges.
Első tabnak, gyerekeknek jó lehet, de komolyabb felhasználásra egyáltalán nem ajánlott.
Netezni, könyvet olvasni a kijelző miatt sem.
Gyárilag fólia van rajta, és egy műanyag tokban van. Nem jöttem még rá, hogy ez egy + tok, vagy ez a hátlap, de nem volt rendesen rápattintva, én raktam össze.
IKEA feeling -
havri1
félisten
válasz
Pete55555 #1213 üzenetére
Helló!
Én is ezt néztem most ki, mert meguntam, hogy a lányaim folyamatosan vitatkoznak az egy tabon.
A kicsinek kellene egy alsó kategóriás Tab, 20k-t rászánok, többet nem. Olvasgattam itt ott, ez tűnik a legjobbnak.
Remélem van kiállítva, hogy meg lehessen nyúzni;-)
A cél az az lenne, hogy kocsiban tudjanak mesét nézni. HD lejátszást ezek még nem támogatják? Egy 720p esetleg mxplayerrel?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hardverkemping június végén
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest