Új hozzászólás Aktív témák
-
Silent82
csendes tag
Akku kijelzéssel nincsen gondom, viszont ahogy a myaudio verzió, ez is az elvártál gyorsabban merül alvó módban, akkor is, ha azt állítom be, hogy olyankor kapcsolja ki a wifit.
SD problémáról nincsen tapasztalatom, nem használok külön kártyát benne, mert 32GB-s belső tárhelye van és az nekem bőven elég egyelőre.
A hangszórókkal semmi bajom, tökéletesen működnek, nincs olyan sípolás sem, amiről itt többen beszámoltak.
Nekem a legnagyobb bajom vele, hogy a wifi antennája elég gyenge (gondolom a fém hátlap miatt), a telefonomhoz vagy a notebookomhoz képest jelentősen rosszabb a jelerősség rajta. Otthon ezt megoldottam annyival, hogy átraktam a routert máshová, szóval nem halok bele, de az én listámon ez a legnagyobb gyengéje. -
Silent82
csendes tag
válasz
Szeszes #2422 üzenetére
Én egy Samsung VG-KBD1500/XH billentyűzetet vettem hozzá, eredetileg samsung smart tv-hez való, de egy kis segédprogrammal tökéletesen működik rajta az összes magyar betű. És van a jobb szélén egy kis touchpad is, nekem az is hasznos néha, amikor távoli asztalra jelentkezek be és kell az egérmutató. :-)
Nem olcsó annyira, de nekem bevált. -
Silent82
csendes tag
-
Silent82
csendes tag
válasz
#79335424 #2400 üzenetére
Nekem nem MyAudio a tabletem, hanem a vele elvileg egyenértékű YuanDao N101, gyári kínai 4.0.3-mas androiddal. Nekem van a menüjében LAN beállítás, ezért is kezdtem el kutakodni, hogy mégis hogy lehet abba drótos netet bedugni.
Legtöbbször kínai és hongkongi négy csillagos szállodákban fordulok meg, utóbbival nem is szokott gond lenni, a China mainland-ben, főleg délen azért előfordulnak olyan helyek, ahol másfél-két csillagot szerintem önhatalmúlag ragasztottak fel maguknak.Lapos tévé meg mágneskártyás vagy rfid-s beléptetés az van, a wifi valamiért erősen opcionális. Van ilyen kis internet megosztó kütyüm is, hogy csak bedugom a kábelt és működik, viszont vannak helyek, ahol a repterekhez hasonlóan előbb egy weblapon be kell jelentkezni és itt el is bukott a történet. Ez utóbbi verzió viszonylag ritka azért, viszont mivel előfordul, kellene rá megoldás, mert nem nagyon szeretnék legközelebb hagyományos notebookot vinni magammal.
A lassú az mit jelent a Concorde-os esetében mit jelent a marha lassú? Leginkább emailezni kellene, pár fotót küldözgetni, meg RDP klienssel bejelentkezni a céges terminál szerverre. Youtube videókat meg hasonlót nézni nem akarok vele, főleg mert Kínában az nem is elérhető. -
Silent82
csendes tag
válasz
#79335424 #2008 üzenetére
LAN adapterről van esetleg idő közben tapasztalatotok? Fontos lenne valami ilyet beszereznem, mert sokat utazom a munkám miatt és csomó szállodában csak vezetékes net van, wifi nincs... A Concorde-féle működik vele? Magyarországi webshopokban csak azt találtam meg eddig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest