Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Silent82 #2405 üzenetére
Te jó ég! Nem gondoltam volna, hogy ez a szálloda -dolog ilyen népszerű téma.
A Concorde adaptere mikro usb -s. Mini PC -n van egy OTG és egy normál USB csati. Lehet, hogy csak azért lassú, mert az OTG -be dugtam. Lehet, hogy Tabon jól viselkedik. Ezt sztem a Concorde fórumán kellene megkérdezni. A net megy vele stabilan, oldalakat tölti szépen, a Youtube is megy. A lassúságot arra értem, hogy az SGS 2, belső hálózaton, 5x gyorsabban másol át egy filmet Wifin, mint a mini PC LAN -on. De mint írtam, nem biztos, hogy az adapter a szűk keresztmetszet. -
törölt tag
válasz
Silent82 #2397 üzenetére
Jó kérdés, már én is próbálkoztam vele. De nincs a menüjében eth opció. Vmiért kifelejtették. Nem is értem, hogy miért. Minden feltétel adott. Bosszantó, mert sztem csak valami piti dolog hiányzik hozzá. A Concorde -ban is és az összes 3066 -os mini PC -ben választható opció. Nekem router konfighoz kellene, mert az alapbeállításban tiltva van wifin. Most a Concorde -ost használom mini PC -n, de marha lassú. Kipróbálnám egy normál USB -sel. Most keresgélem, honnan lehetne lőni egy Asic chipsetest. Egyébként nem tudom, milyen szállodákban forgolódsz, de a legtöbb normálisban már lapostv van, HDMI -vel. Oda tökéletes a mini PC. 15-20 között tudsz rendelni egyet RK3066 -tal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- BMW topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest