- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Igen, pont erre az elektronikára céloztam mikor a direkt töltést írtam. Gyakorlatilag 3 darab sorba kötött 3,7 V-os lítium elemről van szó.
Valóban nem tudnád úgy visszapakolni, hogy ne legyen nyoma gari szempontjából.
Ebben a helyzetben vagy próbáld ki a hűtős megoldást a kémai folyamatok regenerálására és ne használd az akkut 1-2 napig, hogy generáljanak egy alapfeszültséget.
Illetve gariba lehet még visszavinni, de ott eltölt 1-2 hónapot, mire kicserélik.Mondjuk írtad, hogy neked annyira nem fontos a mobilitás, így el leszel nélküle is addig
Van egy sanda gyanúm, hogy a töltőáramkör halt meg, nem maga az akku.
Mivel 100%-t jelez feléd és tölteni sem akar, így vagy érzékelő szinten van vele gond, vagy pedig töltene ő szerencsétlen, de eltörhetett valamelyik kis vezető (mondjuk levált a forrasztás) és valamelyik ágon nem kap szuflát, esetleg nem tud leadni.esetleg még egy használható ötletem lenne: Próbálj írni a wind fórumon a "The Tech Guy" nevezetű srácnak, aki az akku hacket elkövette, hátha ő tud valami használhatóbbat mondani neked erre a problémára.
-
zezoka
őstag
-
Zola007
veterán
Én sem csípem annyira, de nekem még nem ment tönkre semmi sem, mer ugye a szerencse az egy jó dolog.
A töltő ívhúzását akkorra írtanm, mikor gép nélkül dugod be a hálóba. A pár ezer forintos áramkörön simán túljuthat egy ilyen feszültség. Mondjuk egy tüske az máson is átjut, még egy több százezres többkörös villanyvédelmen is. Nem mindenkori esetről írtam, hanem hogy előfordulhat. Nem kapcsolom ki a telefont, mikor bedugom a töltőjét, de először a töltőt dugom a konnektorba, azután a telefonba.
220 már nem létezik pár éve. Mondjuk nálunk 240-245 volt gyakran megfordul a hálózatban (thx Émász), ezért is vigyázok jobban a cuccaimra. Szervizessel tárgyaltam anno ilyesmiről, ő mondta, hogy hiába sok használatiban úgy említik, hogy töltőt a kütyübe és utána konnektorba dugni, ennek ellenére inkább fordítva javallott.Aranyos tud lenni a kondi, ha tartja a szuflát, az arcod meg bizsergős.
Na mindegy, peace, de egy tökig merítést nem egyszerű rendbehozni, direktbe kellene töltened az akkut, megkerülve a wind vezérlőjét. Konkrétan a cellákat. Ugyanis ilyenkor nem is ismeri fel a vezérlő, hogy van benne akku. Egy olyan töltővel szokták bebikázni, ami nem foglalkozik ellenőrzéssel, hanem csak tölt.
A gond az, hogy elvileg nem tudod tökig meríteni az akkut, hanem 0%-nál, pontosabban a meghatározott feszültség alatt lekapcsolja magát, akármit is csinálsz közben, tehát kikapcsolás közben is képes lekapcsolni. Már én is jártam így, mivel ment róla egy film, s közben leállítottam és kimentem telefonálni. Na ez egy kicsit elhúzódott és a gép lelőtte magát (nem normális kilépés, max telep mód)
De semmi egyéb nem történt, minthogy bekapcsoltam és rendesen indult a rendszerViszont néhány dolgot megpróbálhatsz:
- fóliába légmentesen csomagolva rakd be hűtőbe - 4-8 °C körülre - az akkut egy fél napra
- után kivétel és hagyd felmelegedni kicsomagolva
- törölgesd meg az érintkezőket alkohollalHa ez sem segít, akkor marad a gari
-
Shad0w
senior tag
Nyilván nem. Természetesen egy érvényes garanciapapír kell hozzá. Szal akkor maradt a bolt. De mindenképpen telefonálj párat (ez tényleg csak időbe kerül, és nem is sokba) mielőtt kocsikáznál 100 km-t, főleg, hogy most ránéztem a szervizes oldalukra és nincs is Székesfehérváron szervizük, de akkor vmelyik SZ betűshöz kerül. Bocsi, rosszul emlékeztem...
.
Nekem annyi tapasztalatom van velük, hogy találtam egy rugót a vinyó és a vinyó feletti szellőző nyílás közé szorulva és amiikor eltűnt onnan akkor bevittem a pécsi szervizükbe, ahol a bácsi kis noszogatásra szétszedte (mer ugye neki ilyet nem szabad, a windeket csak egy helyen szervizelik). Rugót nem talált, ezért a kezembe nyomta, hogy nézegessem, de én se találtam benne rugót, csak nemtom hol eshetett ki, mert nincs akkora lyuk rajta seholse ahol kiférne, namind1, alvacompos matrica azért került a csavar fölé. Akkor tőlem semmilyen papírt nem kért, de gondolom ha átvette volna akkor biztos kellett volna.
Jajjne, az bebaszna ha nem sülne ki a kondi, erre külön áramkör van fenntartva, hogy ha megszűnik a delej akkor kisüsse a kondikat. Furcsán néznél ha egy feltöltött kondit elkezdenél szerelni. Ez tapasztalat...
-
Shad0w
senior tag
A windek mindenféleképpen Székesfehérvárra kerülnek az Albacomphoz. Nyugodtan kihagyhatod az eladót és beviheted az Albacomphoz (bármelyik szervizébe). Mondjuk az más kérdés, hogy mennyi ideig tartják bent, de talán pár napot spórolsz vele. De azis lehet, hogy a gépet nem kell leadnod. Ha meg minden kötél szakad, sztm úgy jársz a legjobban ha itt a fórumon, vagy aprón megveszed vki olyantól a 3 cellás akkuját aki vett 6 cellásat és a régire már nincs szüksége, lévén amúgyis csak egy szünetmentes szerepét tölti be.
Mellesleg sztm sem célszerű üzem közben bedugni a tápot a konnektorba, mert ugyan a zavarokat szűri, de azok a szabványok tartós üzemre vonatkoznak, nem bekapcsolásra. Asszem, de javítsatok ki ha tévednék. -
Zola007
veterán
Nekem csak annyi (mint szerintem majd mindenkinek), hogy gépben hagyva valami szívja az akkut, ezért elég nagy "önkisülést" produkál. Kivévve semmi gond, 1 hét alatt merül 1-2 százalékot. Tehát végülis nincs gond vele.
Power gomb után az elosztót?Nem vagyok benne biztos, hogy egy-kis hirtelen túláram jó tesz az akkunak, sőt az egész gépnek is!
Elektronikai emlékeim szerint a komplett tápot a fesz alatt lévő hálózatba dugjuk és csak ezt követően kapcsolunk rá fogyasztót. Mivel nem tőkesúlyról van szó, hanem hogy a hálózati áramot alakítja át megfelelő feszültségre és áramerősségre.
Gondolom történt már olyasmi veled is, hogy vmi táp (töltő, adapter, stb) bedugásakor egy kis ív jelentkezett halk kattanás kíséretében?
Na ez nem tesz túl jót a műszaki cuccoknak, ha rá vannakkötve a tápra, mikor bedugod.Ez olyan, mintha bekapcsolás után dugnád be a hajszárítót vagy egy asztali lámpát. Hidd el 20-30 ilyen próbálkozást követően vehetnél új égőt bele.
Én nem csodálkoznék, ha ezzel nyírtad volna ki az akkud, mivel simán előfordulhat, hogy a táp rá volt dugva ugyan a hálóra és a gépre, de mikor ráadtat a szuflát, akkor átszaladt a mondjuk úgy "védtelen" tápon egy pár 10 voltos feszkó az akkuhoz, ami szépen elküldte az örök vadászmezőkre.
-
Marc71
csendes tag
Hát akkor ennyit a memória bővítésről.
Igazából én dolgozni vettem a kicsikét, ugyanis zenélek-diszkózok-rendezvényhangosítok-stb. Ide meg a cd-játszók mellé tökéletes, főleg ha csak random zenélni kell egy eseményen. A 15.4-es baromi nagy volt a keverő/stb-k mellett, ez meg remekül elfér az asztalokon, meg tulképp bárhol. És hát ugye igen könnyu hurcibálni. Mint egy kis retikül.
És ahogy korábban is írtam, két médialejátszó programmal, két hangkártyával, külső usb-s tárhellyel remekül, elboldogul, akár két teremben tudok vele különböző műsort zenélni. És ha van wifi, közben netezhetek is. Elég neki erre bőven az alapmemória is. ha meg úgysem gyorsulna jelentősen... akkor felejtős részemről.
Esetleg, ha majd jönnek ki memóriaigényesebb lejátszóprogik, akkor talán.
Otthoni letöltés/netezés/póker esetében meg eddig sem hiányzott a plusz.
-
FPéter
aktív tag
Videómemóriát elvileg felviszi 128-ra automatikusan, ha 1 giga ramod van. Ha 2 giga, akkor 256-ra. Nekem annyin van, pedig hozzá se nyúltam, habár vistát használok.
Az AHCI vezérlő a vinyó gyorsabb és energiatakarékosabb működéséhez kell! Alapból nincs bekapcsolva és a windows sem bírja ki, ha csakúgy bekapcsolod, mert nem tud rendesen olvasni a vinyóról.
Az Intel Matrix Storage Driver néhány fájljával életre lehet kelteni utólag XP alatt is, de adatvesztést okozhat, inkább telepítéskor ajánlatos betölteni ezeket a drivereket.
Vista alatt egy egyszerű .reg fájllal meg lehet csinálni akár utólagosan is. Én megcsináltam, tényleg érezhető javulás, főleg boot közben.Annyival azért nem gyorsabb, hogy megérje a vesződséget xp alatt, szerintem. Ha mégis érdekel, itt egy leírás, hogy hogyan kell: [link]
Dxdiag kiírja, hogy mennyi videómemóriád van most, (futtatásba írd be, hogy dxdiag), szerintem ellenőrizd, fel kellett emelnie magától.
-
FPéter
aktív tag
NE az eaufdossal frissítsd a biost, hanem a Winflash utility-vel, Windows alól! A BIOS frissítésnek ugyanis fennáll az a veszélye, hogy nem tudod használni bootolásra az USB portokat és a többi csatlakozási lehetőséget, így csak úgy tudod kijavítani a hibát, ha kiszeded a winchestert a gépből....
Innen tudod leszedni a Winflash-t
Ha 2GB-os ram modult raktál a gépbe, akkor a művelet előtt ki kell venned, mert a BIOS elveszíti az összes beállítását, így az integrált ram be fog kapcsolni és nem tud majd bebootolni a gép!
0. Hozz létre egy FLASH mappát a C:-n
1. Tedd oda a EN011IMS.108 fájlt
2. Csomagold ki a winflash-t ugyanoda
3. Szerkeszd át a RUNFLASH.BAT -ot a Jegyzettömbben (notepad.exe) úgy, hogy a következő sort
afuwin EN011IMS.106 /p /b /n /e /x to flash MSI BIOS version 1.06
Kicseréled erre:
afuwin EN011IMS.108 /p /b /n /e /x to flash MSI BIOS ver 1.08
4. Mentsd el a fájlt, kapcsold ki a gépet (ne hibernáld, stb) és szedd ki belőle az akkumulátort
5. Kapcsold be úgy, hogy csak a tápkábel van rádugva
6. Ha betöltött az XP/VISTA, zárj be minden feleslegesen futó programot (MSN, Skype, stb), aztán nyiss egy parancssort és futtasd a FLASH mappában a RUNFLASH.BAT -ot.
(Start menü->futtatás->cmd
cd\
cd flash
runflash7. A jóváhagyásod után elkezdi flashelni a BIOS-t. Ekkor nagyon felpörög a CPU ventillátor és a végén kiírja, hogy minden rendben ment.
8. Zárd be a cmd-t és kapcsold ki a gépet (Leállítással!!)
9. Ha kikapcsolt, húzd ki a tápkábelt és várj 10-15 másodpercet
10. Dugd vissza a tápkábelt és kapcsold be a gépet. Egy üres képernyőt látsz és látszólag semmit nem csinál a gép, kb 10-15 másodpercen keresztül. Aztán bejön a BIOS és elkezd bootolni a gép, már az új BIOS-szal.
-
Marc71
csendes tag
"És azt miért ne lehetne egy 24es moncsin nézni? Annak nem lehet szép képe? Csak mert "kicsi"?"
Nem az a lényeg hogy szép a képe (pontosabban nagyobb felbontású)... Az a lényeg, hogy tök feleslegesen szebb/nagyobb felbontású.
Még egyszer:
Csak adott távolságnál kisebb (ezt meg ugye alaposan ledegradálja a 22-24 coll) helyről nézve jön ki az előnye. Normál néző távolságból (értve a filmnézési szokásokat) tökre felesleges.Pláne, ahogy Te is írtad, HD-t még csak véletlenül sem nézel rajta... Akkor?
Sima DVD 724x576 -os felbontása: a te monitorodon egy dvd pixel lesz vagy 3-4 pixel, ami lehet még nagyobb is együtt mint egy kisebb felbontású (de a dvd-nél még így is nagyobb) képernyőn. A forráson ugyanis nem tudsz változtatni...Persze, ha monitorként kihasználsz minden pixelt a munkaasztalon, akkor oké, de ahogy írtad, hogy sok sorozatot meg filmet nézel - a hagyományos, sőt a sokkal kevesebb pixelfelbontású DIVX módban...
NA ENNEK SEMMI ÉRTELME.
Ez pontosan ugyanígy mutatna 1-2 méterről egy kisebb (nem HD) moncsin. Közelebbről meg még pixelesebb is talán, ahogy fenntebb írtam. Pénzkidobás.És egy 600x280-as (kb) divx sorozatot még közelebbről sem tudsz nézni, mert akkor kockás igazán. Messzebről meg úgyis összemosódik... Értelme tehát=0.
A lényeg a pixelpont távolság. Azaz egy klasszikus CRFT-é (ha még emlékeztek rá, régen megadták) 0.21-0.28 közötti. (milliméter)
Ha ennél nagyobb az új cucc pixel nagysága (és itt független a felbontás, mert hiába kisebb az egy pixel mint a 0.21, ha a forrás mindkettő megjelenítőn ugyanaz - azaz pl. 576x724 /DVD/ akkor az több pixelen fog megjelenni, és így a forrás pixel nagysága végül majd ugyanaz lesz mindkét képernyőn, csak az egyiken 5-6 kocka lesz a másikon meg 2-3) akkor sem lesz jobb.Ezért kell a HD-nek HD forrás. Különben fából vaskarika, kidobott pénz. Attól hogy valami több pixelen jelenik meg, nem lesz szebb a kép. Csak max belebújva - mondom mégegyszer....
-
FefeeX
veterán
Felőlem mindenki használja meg nézze azt amije van, hozza ki belőle a legtöbbet, DE ne próbálja már meggyőzni a többit hogy az mennyire jó meg ígymegúgy... Volt sok dologhoz szerencsém, és nem szeretem szórni a pénzt sem, így mindig sokáig kutakodok, próbálgatok, míg veszek valamit, összehasonlítottam a dolgokat is. Van róla fogalmam.
Még ha csak 60ba kerül az a monitor, akinek csak windje van nem hinném hogy egy komplett gép árának 60%-át költené CSAK monitorra... Bár mostanában elég furcsa értékrend van terjedőben...
-
Bandikut
tag
Nem minden programban működik a vízszintes scroll: pl FireFoxban nem, de IE-ben, MS Office-ban igen. Remélhetőleg javítanak ezen a következő driverben, és állíthatóvá teszik az érzékenységet is. Azzal már használható lesz a tap-to click is (amit már ki lehet az új drivernél kapcsolni, de most meg hiányzik). Szóval még egy kis csiszolással csaknem egyenértékű lesz a Synapticssal.
-
vadkörte
addikt
"Csak legalább tudnám egyértelműen, h milyen az a ku..a tapipad. Csakhogy melyik (nemműködő) progit haggyam rajta."
Esetleg kipróbálhatnád mondjuk [ezt] a programot. Talán megmondja milyen tapi is van benne.
Ui.:
Ezek után a felhasználóbarát "fejlesztések" után - pl. 2 helyett 1 év gari, szarabb tapi, stb... - után kezdek egyre jobban kiábrándulni a Wind-ből. Pedig nagyon tetszett. Ha ezt így folytatja az MSI, vagy szubnot lesz a vége, majd valamikor egyszer, vagy átpártolok Asus-ékhoz. Oszt vagy EEE1000H, vagy E10 lesz...
Nagyon unom már a töketlenkedésüket. Mintha szánt szándékkal csesznék el a jó bizniszüket. -
zezoka
őstag
Pár dolog nem volt szimpi Vistában (hardver-driver), úgyh most Xpt telepítek! :-) home helyett csak gyorsan feldobok egy profot, hátha azzal megy az autódiagnosztika, ha nem, akkor megy rá vissza a gyári Home. A telepítéskor (XPnél csak) volt egy jelzett 4GB partíció , ahogy mondtátok! Na szépen töröltem azt is. Az majdnem egy DVD hely! :-)
-
Zola007
veterán
Csak higgadtan
, én is idegeskedtem vele eleget.
Sentelicet úgy érdemes felrakni, hogy:
1, rendszer-->eszközkezelő --> ami egérnél van, törlöd
2, reboot
3, letörlöd a vezérlőpult --> Programok telepítése törlése.. részben a sentelic, majd a synaptic drivert is
4, ekkor kéri, hogy légy szíves reboot , tedd meg.
5, reboot után microsoft driveres ps2 mouset fog mutatni
6, na ekkor rakd fel a sentelic drivert, a saját telepítőjével (ne új hardver hozzáadásával)remélem így majd mükszik
-
Alukard
senior tag
[OFF]Csak a Win-es portkonfigban a vezérlőpult eszközökben tudom állítani!
Máris van mivel játszani
[/OFF]
Hogy tudok görgetni a tapipadon? Synaptics van fent driver, de csak a két gombot tudom csesztetni. Más lehetőséget nem ajánl fel....
Mindent leírtunk már ezzel kapcsolatban korábban... ne kelljen már 150 HSZenként újra leírni... amúgy az N011 elméletileg fekete és Synaptic driverrel és tapipaddal van... (nekem is n011esem van és ez a helyzet)...
-
Alukard
senior tag
Ajajaj konverter
Azokkal mindíg gond van... ha jól emléxem akkor amikor a konverter fönn van akkor elméletileg állítható az átviteli sebessége... illetve a progiban is állíthatónak kéne lennie... jó lenne kitalálni, hogy mi a szenzorok átviteli sebessége, ehhez állítani az USBs csatoló sebességét és a programban is...
Ez 1 lehetőség... amúgy mi is szívtunk az EIB rendszerekkel, aztán úgy döntöttünk, hogy a szerelőknél van modul telepítéskor fölrakják aztán leszedik és viszik tovább... mert nem volt 2 fillér az USBs változat... -
Alukard
senior tag
Érdekes... nekem boldogult a Siemens PLCékkel is és a szintén Siemens EIB rendszerekkel is gond nélkül a Wind... esetleg magában a programban vmi beállítás nem maradt el?
Az szokott probléma lenni, hogy a default érték általában az RS-232őn keresztüli kommunikáció és át kell állítani USBre, hogy működjön...
-
^Clown
addikt
100K manapság már nem kis összeg, sajnos sok ember csak részletre tud vásárolni. Tegyük fel, vagy egy gyermeked, aki most megy egyetemre. Kell neki egy csomó pénz, mert meg kell venni a jegyzeteit, fizetni a koliját, kajáját, útiköltségét, és mivel egyetemre megy, ahol kell a gép, akarsz venni egy laptopot neki. Nincs más út, marad a hitel. Persze nem ész nélkül, hanem valami jó konstrukcióval (0% thm).
-
Octi
aktív tag
Nincs ott semmi macera. Én az ingyen hitelt kb 5 perc alatt megkaptam.
Bár az is igaz, hogy nem minimál bérre vagyok bejelentve."és még jó a kereskedőnek is, aki lejattol a hitelnyújtókkal, ha rábeszél h vedd inkább hitelre (aztán később kiderül mi is volt az apróbetűs részben)."
Ebben nem látok semmi rosszat. Ha pénzt kap érte, miért ne próbálja meg. Engem tuti nem beszél rá hitelre, ha én nem akarom
Ha pedig lusta vagy elolvasni az apró betűs részt, és a halálos ítéleted is aláírod ha eléd tolják, hát IJ
-
phpmoli
tag
műszaki cikket nem vennék részletre. Egyrészt mire visszafizeted lehet h be is döglik, elavul, semmit nem fog érni, Te meg még mindig a részletet fizeted.
es ha nem reszletre veszed, hanem keszpenzre, akkor abban a pillanatban, amikor bedoglott, mennyit fizettel erte? ja, hogy akkor mar tobbet (az egeszet), mint ha reszletre vetted volna?!
hitelre vasarolni kifejezetten megeri, ha 0%-ost csinalsz, hiszen amig inflalodik a penz, es te egyre tobb fizetest kapsz (kulonosen feltuno ez, ha osszel-telen veszed fel a hitelt), addig a fizetendo reszlet marad, tehat egyre kevesebbet fizetsz. mas kerdes, hogy utana soha tobbet nem fogod tudni levakarni a hitelintezetet az ajanlataikkal, en mar a szerzodeskoteskor kihuztam azt a mondatot, hogy kuldhetnek direkt marketing anyagot, mar van egy levelem toluk, melyben kijelentik, hogy tobbe nem kuldenek, es mar van egy hatarozatom a pszaf-tol, melyben rajuk szolnak, megis ujra kapom a spamet.
en vettem mar fel 0%-os hitelt csak ezert, hogy kevesebbet fizessek, pedig lett volna bankkartyarol annyi. -
MTbc
senior tag
Hát szerintem a hitel jó dolog csak tudni kell használni pl:0%THM , akár el is adhatod pl. ha kell egy kis pénz olyan dologra ami nincs 0% THm-el veszel valamit amit 0%-al megkapsz hitelre eladod azt és máris van pénzed lehet itt ügyeskedni. Nem mindenki tud várni sokkal egyszerűbb havonta lecsippenteni a törlesztő részletet. Nekem ez a véleményem róla persze van más oldala is de ez üzlet.
Műszaki cikket nem akkor mit? -
vadkörte
addikt
"Nem akarlak megsérteni (csak mert itt mindenki elég sértődékeny)..."
Ahhoz azért kicsit több kell, hogy megsérts...Elég magas az ezirányú ingerküszöböm.
A részlet alatt nem a 100 éves konstrukciókat értem. Max. 6 hónap.
Amúgy már meglenne az ára most is, csak nem tudom mennyibe fog fájni a kocsim műszakija. Így nem merek belevágni most. -
fanthomee
tag
No akkor mégegyszer. Nem a 901-ével van gond hanem a 900-éval. És még ez sem biztos, csak az itteni eee-s fórumban olvashattunk arról hogy néhányan (2 user) panaszkodnak. Amúgy erről máshol, más fórumokban még csak szó sem esett. Szóval ha a 900-al netán baj van, az a 901 / 1000 szériát nem érinti, mivel a felépítésük, akkumuláturuk más mint az előző típusé.
-
Imibácsi
aktív tag
Mondjuk amíg a 701 belekerült 100K forintba, addig én sem vettem volna meg. Most 55K környékén megy, az meg azért barátibb. bár használható notit nehéz lenne belőle csinálni, meg mostmár le is cseréltem a régi albacompomat egy subnotira, szóval nekem tágytalan mindegyik, már csak a jó társaság miatt fórumozgatok
Mondjuk ha választanom kéne a netbookok közül, akkor lehet hogy én is windet vennék, vagy esetleg 900-at.
-
^Clown
addikt
Több okból is jobb a 2 év gari: egyrészt az igaz, ha valami olyan hibája van a gépnek, ami gyártásból adódik, az elő szokott jönni az első évben. De pl. ha el akarod adni 2 éven belül, akkor garancia nélkül elég nehéz lesz. És az ördög nem alszik, a 2. évben is történhet bármi...
-
phpmoli
tag
Nem úgy értettem, hogy átlátszik, hanem hogy kilátszik az "alapozó" (ahol karcos).
en is ugy ertem, ahogy Te: nem hiszem, hogy karc eseten kilatszana a vilagosszurke alapozo, mert nekem a fekete agyonkarcolt feluleten nem latszik semmilyen (vilagos)szurke szin.
a bal hasab tetejen van egy kereso. ide ha beirod, hogy chipset, akkor ....
-
devians
tag
zezoka:
Atom proci van benne, azzal szállították. Nem tudom, hogy mire gondoltál a jobb chippel kapcsolatban.
Csak a fehérről tudok nyilatkozni karc terén.
Szürke. A karc. Mintha szikével belekarcoltak volna.
Nagyon nem zavaró, csak ha úgy esik rá a fény.
De ez elkerülhető ha visszaolvasol. -
phpmoli
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Asus rog g751y elkelt
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest