- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
-
pollo
csendes tag
Egyébként kövezzetek meg, de tapintásra nekem sokkal jobban bejön az új tapipad, mint a régi. már ha tényleg az az új, ami a most vett fehér winden van. Na, majd megnézem. egyszerűen jobb érzés.
de lehet vele scrollozni , úgyhogy lehet, hogy mégsem új...
Szerintem az MSI arra van specializálva, hogy NEKEM jó gépeket gyártson.
Alukard: "PC World quotes an unnamed ASUS exec as saying there's a "serious shortage" of the chips, leading the PC manufacturer to turn to Celeron chips to meet demand."
jó, hogy a celeron nem ugyanaz a demand, mert hát épp azért veszik ezeket a kis gépeket, mert atom van benne, ami keveset fogyaszt, a celeron m meg ... nem igazán... -
kelzsoca
félisten
Valaki nem tud fehér windet valahol raktárról? Tudom-tudom, szeptember 15, de nagyon kéne az is
Mint azt már feljebb is ajánlottam:
Yabe
Probáljátok ki ezt, és a kereskedők versenyeznek értetek, és van olyan bolt ahol van raktárról minden színben Wind!
Alukard írta:
Sokkal jobban jársz ha szerzel vhonnan 1 USBs CD olvasót (vagy USBs mobilrackbe bele a normált)...
Nálam találtok erre 2 megoldást:
USB 2.0-ás optikai meghajtós házak:
Vagy bármely IDE/SATA eszközt USB portra:
-
fanthomee
tag
Nem is azzal van gond, hanem utána a telepítéssel. Van úgy hogy a win valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva a telepítés után is csak a penről indul. De van hogy elsőre megy minden. Szóval szerintem csak idegeskedés az egész...
Persze ez csak a winre érvényes, a linuxék ezt már okosan kitalálták!!
-
Alukard
senior tag
Tudod, a sok év meg a rutin
Amúgy a RocketDock kevésbé lassítja a gépet, de ettől nem lesz teljesen Mac feeling, csak a legjellemzőbb részét a dokkolót csinálták meg....
Amúgy ha egyedi desktopot akartok (akár) minimalista stílusban akkor BBLean... nagyon könnyen scriptelhető kis explorer.exe helyettesítés ami kevesebb erőforrás is zabál, ingyenes is... csak 1 kicsit bíbelődni kell vele amíg olyan nem lesz amilyennek szeretnéd... amúgy meg elég sok féle/fajta modul/téma elérhető hozzá...
-
zezoka
őstag
Nekem van egy halott laptopom (alaplaphibás (töltésvezérlés) 17"os Toshiba), amiből szerintem ha megveszem a Wind-ot, akkor belepakolgatom a maradékot: 2x1GB Ram (persze akkor marad 1 Giga), akkor a 160Gb-os wincsit, meg mivel itt mondtátok, h nem a legnagyobb hatósugarú a wlan, ezért a wlant is. A DVD RW-t meg beteszem egy külső házba. Aztán ha 1 éven belül gallyramegy, akkor pechem van (vagy valahogy biztos el lehet intézni..., visszapakolok mindent gyárira, azt valamelyik számtechboltban csak leragasztatom, amit meg már csak elfogadnak a szervízben), de nekem megér ennyi rizikót a nagy vincsi, meg a nagyobb memória. Meg szerintem manapság már úgy gyártják a cuccokat, hogy az 1 évet mind kibírja, max utánna hal be. Akkor meg mire várjak!
-
morfondőr
addikt
Elég sokba! A notebook.hu-ról rendeltem a gépet, és felhívtam őket, hogy garivesztés nélkül hogyan lehet ramot bővíteni. Azt mondták, hogy ők megcsinálják +8300 Ft-ért. (Úgy 5-6 e Ft körül van egyéb helyen 1 gigás ddr2-es modul.) Úgyhogy így kértem a házhoz szállítást is. Szépen le is ragasztották notebook.hu-s garimatricával.
-
exy
tag
-
Imibácsi
aktív tag
Nagyon jó a hasonlat
Igazából valami akkor éri meg az árát, ha valakinek megér annyit. Pl egy sima literes bugyi kevésbé fogja felkelteni a férfiak érdeklődését, tehát funkcióját tekintve kevesebb mint egy tanga, ezért ér kevesebbet. A WIND is azért kerül többe mint egy alap 15,4-es noti, mert funkcióját tekintve gazdagabb. Ennyi
De majd egy piackutató megszakérti nekünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest